▲▼
First topic message reminder :
- ★Saturnus
- Arda
- Bór (Børre)
- Cyrylica (Cyrille)
- Frey
- Insta-Jake
- Kamira
- Rosie
- Sherrie
KONTAKTY
- ✪Alan- ★Saturnus
- Arda
- Bór (Børre)
- Cyrylica (Cyrille)
- Frey
- Insta-Jake
- Kamira
- Rosie
- Sherrie
[MG] Cyrille Montmorency
Fresh Blood Lost in the City
Re: Ringa Ring - Merc's Phone
Nie Gru 24, 2017 12:35 am
Nie Gru 24, 2017 12:35 am
Przyjąłem!
Tak, słyszałem coś o tym, ale nie chciałem wierzyć temu co się mówi. Jednak widzę, że to była prawda... To straszne...
Oczywiście, że nie. Pomieścimy się, nie zostawiamy swoich z tyłu!
Przygotować wam jakieś jedzenie? Specjalne życzenia? .w.
Rosalie "Boo" Shizuo
Wto Sty 09, 2018 8:21 pm
Wto Sty 09, 2018 8:21 pm
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MISIACZKI! Wysyłam wam życzenia, bo się niestety na waszej imprezie nie pojawie, przepraszam D: Mam nadzieje, że mi to wybaczycie, Kocham was ♥ ♥ ♥
MASZ 1 NOWĄ WIADOMOŚĆ OD: ✪ALAN
Jesteś pewien, że to nie jakiś lewy adres? Nie mów mi, że zamierzasz podziwiać ze mną obrazy, a jeśli tak, to twoje dzieło sztuki czeka właśnie na zewnątrz.
✉
☺
☺
Zależy czy namawiasz mnie do tego, żebym przespał się z nim czy żebym przespał się z tobą na jego oczach.
✉
☺
☺
Podoba mi się ta zazdrość, dlatego wolę opcję przespania się z tobą. Teraz.
✉
☺
☺
Teraz nie wiem, czy mam się skupić na tym, że kręci cię moja agresja czy na tym, że mam przejebane.
✉
☺
☺
Podobno ten tekst nigdy nie wróży niczego dobrego. Ale jasne. Kiedy?
✉
☺
☺
Uf, całe szczęście. Przyznam, że mnie zaciekawiłeś. Jak coś może być pozytywne i jednocześnie mi się nie podobać? Piątek, 17:00. Got it. Mam przyjechać do ciebie?
✉
☺
☺
Okej. Ta edukacja seksualna była tylko podstępem, co?
✉
☺
☺
Naprawdę jest takim niewiniątkiem czy tylko udaje? Ale cieszę się, że dbasz o moją dobrą opinię.
✉
☺
☺
Wracam z miasta twoim ulubionym środkiem transportu z torbą zakupów dla jedynej słusznej kobiety w moim życiu.
✉
☺
☺
Mówię o mojej babci oczywiście.
✉
☺
☺
No ja bym mu nie ufał, chyba że zacząłeś prowadzać się z dzieciakiem z podstawówki. To co innego.
✉
☺
☺
Jasne, już nie może się doczekać, żeby cię poznać, dlatego na pewno ucieszy się z pozdrowień.
✉
☺
☺
Jake Raven O'Brien
Wto Maj 29, 2018 10:27 pm
Wto Maj 29, 2018 10:27 pm
MASZ 1 NOWĄ WIADOMOŚĆ OD: XXX XXX XXX
Hej, hej, hej, tu Jake. To mówisz, że co z tą sesją? c: Wszystko w sobotę?
✉
☺
☺
Wolałem się upewnić, w końcu do tej pory był tylko bezimiennym kumplem. Pewnie swoje już w życiu robił, ja bym mu nie ufał, Black. Niech po prostu przyzna, że brakuje mu dobrego kontentu.
✉
☺
☺
Dobra, daj mi znać wcześniej. Wolę, żeby nie stresowała się, że nie zdąży z przygotowaniami. Pomyśleć, że jeszcze cię nie widziała, a już za tobą szaleje.
✉
☺
☺
Jake Raven O'Brien
Wto Maj 29, 2018 10:49 pm
Wto Maj 29, 2018 10:49 pm
MASZ 1 NOWĄ WIADOMOŚĆ OD: Insta-Jake
Brzmi nieźle. Przynajmniej się wyśpię. ~ To zależy czy chcesz podjeżdżać pod mój dom czy odebrać mnie z centrum miasta, gdzie czekałbym pod galerią handlową. Przy pierwszej opcji wystarczy trafić do dzielnicy willowej, numer posiadłości 56.
✉
☺
☺
Czy to moment, w którym twoi znajomi przestają mnie lubić?
✉
☺
☺
Pamiętam. W takim razie musisz przygotować się na wszystko. Najlepiej nie jedz przez większość dnia, zanim będzie chciała poczęstować cię kolejną porcją jedzenia.
✉
☺
☺
Zdziwiłbyś się, jak wielu przypadkom nie przypadam do gustu. Ale może to dlatego, że mi zazdroszczą? Albo dlatego, że faktycznie im naklepałem, hm.
✉
☺
☺
Black. Prawdziwe babcie zawsze mają specjalny level wszystkiego. W zasadzie cieszę się, że pomogę ci się o tym przekonać.
✉
☺
☺
Pozwolenia na tym forum: