▲▼
Strona 1 z 2 • 1, 2
Mercury napisał:Rosie. 16.30, biblioteka Riverdale, I Wojna Opiumowa. Piszesz się? Chcemy mieć to z głowy. Oprócz mnie będzie jeszcze Saturn i Cyrille.
Mercury napisał:Kręgle? Świetny pomysł. Zgarniamy większą grupę, idziemy naszą czwórką czy mam się pozbyć Cyryla? Od razu mówię, że Saturn idzie ze mną w pakiecie. Ostatnio strasznie rzadko wychodzi z domu, trzeba go rozruszać.
Mercury napisał:Świetnie, w takim razie będziemy czekać w bibliotece.
Mio >:3 napisał:Hejjejejejejejejejje Bóóóó. ♥
Potrzebuję asystenta, wwww. Chciałam trochę przyciąć włosy i zafarbować się na czarno, żeby powoli wrócić do naturalnego. Piszesz się na szalonego włosonaukowca? ♥
Jezu ogarnij tego kota.
Byle nie urósł za wielki. Wiesz jak to się może skończyć?
Wyobraź sobie wychodzenie z takim na spacer.
Hahah potrafię to zrozumieć, choć w moim przypadku mam na sobie tonę psów. W ogóle mój znajomy kupił sobie nowego szczeniaka i stwierdził, że potrzebuje dla niego jakiegoś imienia superbohatera.Zgadnij dlaczego.
Flash brzmi dużo lepiej niż Superman... na szczęście udało mi się go przekonać że nazywanie psa po kolesiu w czerwono-niebieskich rajtuzach to nie jest pomysł życia. Swoją drogą też mam nowego szczeniaka. Chyba ci go nie pokazywałem? Wabi się Aludra. Mały husky. Nie wiem czy mam jego zdjęcie na telefonie...
A co dostanę w nagrodę? c:
Dobre pytanie. Ciężko prosić o cokolwiek, gdy ma się praktycznie wszystko, heh. Ale pomyślmy... pewnie nie słyszałaś ostatnio żadnej skandalicznej plotki, co?
Dongsaengiya, pomyliłaś mnie z bratem. Przekazać telefon Mercowi?
Odpowiedź jest w takim razie jedna. Jeśli nie ma żadnych skandali... my musimy zrobić coś skandalicznego! Jakieś pomysły, wspólniczko w zbrodni?
Nie chodzę na randki, Rosalie.
Hej, im bliżej się z kimś trzymasz, tym bardziej ci popuszczają. c: Choć jeśli na myśl przychodzi ci coś głupio niebezpiecznego to będę musiał cię powstrzymać. Ale chętnie włamałbym się na dach centrum handlowego. Podobno rozciągają się stamtąd piękne widoki. Cała panorama miasta.
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: