▲▼
M O D E L: iPhone SE 64 GB space grey
D Z W O N E K: Brak. Zawsze ma ustawiony na wibracje.
P O W I A D O M I E N I A: Brak. Wibracje.
K O N T A K T Y:
Wiadomości proszę dawać w cytaty.
M O D E L: iPhone SE 64 GB space grey
D Z W O N E K: Brak. Zawsze ma ustawiony na wibracje.
P O W I A D O M I E N I A: Brak. Wibracje.
K O N T A K T Y:
» Debil (Mercury)
» Pavel (Smuggler)
Wiadomości proszę dawać w cytaty.
Debil napisał:Cholera. 24 godziny mówisz? Nie jestem pewien czy się wyrobię, trafiłem na bardzo problematyczny i czasochłonny przypadek.
Wydłużysz do 48?
Debil napisał:Uważaj, bo odbiorę to jako propozycję trójkąta.
Chociaż w sumie nigdy nie lubiłem trójkątów. Nie stresuj się księżniczko, będę na czas. Póki co możesz oddać się swojemu hobby.
Debil napisał:Rzucasz mi wyzwanie? Uważaj, żebyś się nie przeliczyła, bo jeszcze przez tydzień nie będziesz mogła siedzieć.
Skądże znowu, miałem oczywiście na myśli, że też lubisz wyginać się jak debil.
O proszę.
Debil napisał:Wiesz gdzie właśnie idę? W miejsce, gdzie ser spływa po doskonale upieczonym cieście w towarzystwie doskonałych składników.
Idę na pizzę.
Wyślę ci zdjęcia, żebyś mogła się poślinić do ekranu telefonu.
Debil napisał:Idę ze swoim przyszłym chłopakiem, byłoby niezręcznie.
... żartuję. Choć nie do końca. Powiedzmy że to męski wypad. I hej to nie tak, że o tobie nie pamiętam, okej? Po prostu ostatnio był dość ciężki okres. Bardzo zapracowany. Czy coś.
Debil napisał:Straight into kokoro. Ranisz, moja piękna pani. Specjalnie z tej okazji zapłacę za potrójny ser i nagram ci filmik w momencie unoszenia kawałka do góry. Smacznego.
Debil napisał:Hej Børre, przekopywałem się przez stare foldery i znalazłem nasze zdjęcia z pierwszej randki. Chcesz zobaczyć? Oczywiście, że chcesz.Zawsze byłaś niesamowicie fotogeniczna!
Pozwolenia na tym forum: