▲▼
K O N T A K T Y
> Brat (Alan)
> Daniel
> Hiczdajen (Chester)
> Galaxy Boi x3 (Mercury)
> GB Negative (Saturn XDXDXD)
eeee reszta jak ogarnę kto tam jeszcze xD
> Brat (Alan)
> Daniel
> Hiczdajen (Chester)
> Galaxy Boi x3 (Mercury)
> GB Negative (Saturn XDXDXD)
eeee reszta jak ogarnę kto tam jeszcze xD
Od: Sigi Sigi Bejbi
Treść: Będę za pięć minut. Mam nadzieję, że te ciastka będą tego hella warte, bo inaczej wpierdol.
NO EMOJI.
Treść: Będę za pięć minut. Mam nadzieję, że te ciastka będą tego hella warte, bo inaczej wpierdol.
NO EMOJI.
Wiadomość tak bardzo bez sensu, ale jest.
- Kod:
Wytrzymaj. Już jadę po Ciebie.
Od: Eljotę
spoko mała wpadnę a o co chodzi???? trzeba sklepać jakiegoś frajera czy co????
spoko mała wpadnę a o co chodzi???? trzeba sklepać jakiegoś frajera czy co????
Candy napisał:No k, mam zabrać gitarę albo coś? :p
Od: Eljotę
aha spoko postaram się być na czas, bo trochę mam plany wcześniej ale to ogarnę. dozo!
aha spoko postaram się być na czas, bo trochę mam plany wcześniej ale to ogarnę. dozo!
- Gabryś:
- Jestem akurat na mieście z gitarą, więc zaraz wpadnę. Przyszykuj mi herbatę jakąś, bo mam ochotę.
*jakoś grubo po północy*
Matt napisał:Jeśli cie obudzę to z góry się kajam u_u Możesz mi jednak powiedzieć czy masz gdzieś pod ręką brata? Albo wiesz czy jest w pracy czy też życie go porwało i jedynie Latający Potwór Spaghetti zna jego położenie?
Matt napisał:Typowe |:
No nic, może ty mnie poratujesz :I
Znasz może kogoś kto może mnie o tej porze zabrać z portu do cywilizacji i nie ukręcić karku albo kogoś mieszkającego w okolicy kto byłby w stanie mnie i mojego kumpla przenocować? Bo zajebali mi samochód jak odbierałem ziomka z imprezy i teraz utknąłem z nim na totalnej pipidówie : /
Chwilę później.
Ethan napisał:Wszystko co chcę? To zbyt dużo powiedziane. Ale dobra, coś potem wymyślę. Możesz mu powiedzieć, że za jakieś pół godziny powinienem być.
Matt napisał:Jesteś wielka <3
Matt napisał:Postaram się zatoczyć znajomego i siebie na drogę. Będziemy szli w stronę miasta. Raczej będziemy rzucali się w oczy, lecz jak trzeba mogę podciągnąć portki i wystawić nóżkę xD
Ethan napisał:To się cieszę. Spokojnie, nie musiałaś mi pomagać. Szczerze? Bardziej byś przeszkadzała. I z ramieniem wszystko w porządku. Teraz tylko trochę boli, a za jakiś czas powinno być już wszystko dobrze.
Ethan napisał:Postaram się przyjechać za kilka dni, zależnie, czy moja opiekunka będzie chciała mnie puścić. Mam Ci trochę do opowiedzenia i nie będzie to nic przyjemnego.
Pozwolenia na tym forum: