▲▼
I uznajmy, że w tym momencie Lei pokazała Louisowi screeny z wiadomościami od Joe
First topic message reminder :
Hej tato! Ty, ja, Terra, Bruce i może jakiś dłuższy spacer w niedzielę? A potem jakieś pyszne jedzonko, co Ty na to?
Zgódź się, nie chcę siedzieć sama z Williamem, proszę
To jest o wiele śmieszniejsze od tych Twoich żartów o samobójstwie na prima aprillis.
Dziwnym zbiegiem okoliczności też będzie, jak zabijesz trzytonowym autem czteroosobową rodzinę, a Twoja matka będzie Ci wybierać sukienkę do trumny. Chyba, że ją też chcesz po siostrze.
Płaczesz, że normalni rodzice opierdoliliby Cię za stwarzanie zagrożenia niewinnym ludziom i sprawa zamknięta, ale normalne dziecko kłóci się z rodzicami o to, że nie może iść na imprezę urodzinową koleżanki, bo przeklnęło przy stole podczas obiadu, a nie kłóci się z rodzicami o to, że nie może się prowadzać z narkomanami, zatruwać sobie wątrobę i najlepiej leżeć naga w rowie, bo wy tylko piliście. Z jakimś jebanym zboczeńcem, którego powinni powiesić i żeby zdychał długo i boleśnie.
Mnie i Twoją matkę obchodzi, na Twoje nieszczęście, co się z Tobą stanie. Jeżeli chcesz zmarnować to wszystko, na co pracowałaś, to masz problem, bo jesteś jedynym, co mi na tym świecie zostało i nie oddam Cię bez walki.
Nienawidzę, gdy mnie tak zaginasz i nie wiem co powiedzieć.
Kocham Cię, tato.
Ja Ciebie też, szkrabie.
Przepraszam za bycie okropnym bachorem.
Już więcej nie zrobię nic głupiego. Obiecuję.
Chciałbym.
O boże, tato. Jednak zrobiłam coś głupiego.
Jeszcze przed odwykiem, ale dopiero teraz czuję tego konsekwencje.
Tak bardzo się go boję
To znaczy co zrobiłaś?
Boże, jest mi strasznie wstyd o tym mówić, ale jesteś jedyną osobą, która może mi pomóc.
Ale obiecaj, że nie powiesz mamie, dobrze? Ona ma dość stresów.
No więc przespałam sie z facetem sporo ode mnie starszym... tak, że jest w sumie niewiele od Ciebie młodszy.
Wiem, to było głupie, ale myślałam, że to tylko jedna noc i każde pójdzie w swoją stronę
Minęło pół roku, a on sobie o mnie przypomniał i szantażuje mnie zdjęciami, które mi wtedy zrobił
Nie wiem co mam robić, boję się go
jak się nazywa
To nie ma znaczenia. Powiedz lepiej co powinnam zrobić?
Zgodzić się na spotkanie z nim?
nie
masz przyjść do mnie
i powiedzieć mi kim ten skurwysyn jest
Chodzi o to, że ja znam tylko jego imię. I teraz też numer telefonu.
zresztą, sam sobie przeczytaj co do mnie pisał
I uznajmy, że w tym momencie Lei pokazała Louisowi screeny z wiadomościami od Joe
leilani
czy ty do kurwy nędzy wysyłasz zboczeńcowi, KTÓREGO SIĘ BOISZ zdjęcia w staniku?
jako szesnastoletni bachor uprawiałaś seks z facetem, którego nawet nazwiska nie znasz?
Ale tato... to zdjęcie znalezione w internecie, nie moje.
I... tak. Byłam pijana, naćpana i zdesperowana.
A zresztą, nieważne.
co za kurwa różnica?
nakręcasz pierdolonego zboczeńca, który chce cię skrzywdzić
i jak do cholery nieważne?
niech ci do głowy nie przychodzi się z nim widzieć pod żadnym pozorem, bo nie ręczę za siebie
Pozwolenia na tym forum: