▲▼
Strona 1 z 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Hej tato! Ty, ja, Terra, Bruce i może jakiś dłuższy spacer w niedzielę? A potem jakieś pyszne jedzonko, co Ty na to?
Zgódź się, nie chcę siedzieć sama z Williamem, proszę
A o której chciałabyś
Gdzie jest ten jebany pytajnik
Hmmm... W sumie to mogę przyjść już o siódmej rano? Bo naprawdę nie chcę spędzać z nim ani minuty.
Pod strzałką w górę po lewej stronie masz taki przycisk. Wejdź w to i masz różne znaki, pytajnik też powinien być.
O już mam, dzięki.
To co on Ci robi? I możesz przyjść, wypiję kawę, psy zjedzą i będziemy mogli iść.
Czyli jest niedorozwinięty?
Ta, coś w tym stylu.
Czyli w sumie można go nazwać niedorozwiniętym chujem.
Nienawidzi mnie, jakby to było moją winą, że George nie chciał być z jego matką. No i dużo pije i nic sobie nie robi z tego, że jak będzie zostawiał niedopite alko gdzie popadnie, to mama przez to może wrócić do nałogu.
Ale nic nie piła?
Jeżeli go to pocieszy, to Twoja matka też nie chce być z George'em.
Nie, na szczęście nie. Ale mam Twoje błogosławieństwo, by następnym razem rozbić butelkę na jego głowie?
Żadna kobieta, która jest przy zmysłach nie chciałaby być z George'm.
Bardzo się powstrzymywałem przed proponowaniem tego, ale ty to powiedziałaś.
Tak czy inaczej tak.
Cóż... mamy ze sobą więcej wspólnego, niż może nam się wydawać >D
W ogóle, myślałam nad tym, żeby zrobić wernisaż...
Twoich prac?
Noo... Ale nie wiem, czy to dobry pomysł. Nie chciałabym, żeby szkalowali mnie bardziej niż teraz.
Dlaczego mieliby? Pięknie malujesz.
JUmm... Jakby Ci to powiedzieć...
Ostatnio mam wrażenie, że ludzie patrzą na mnie dziwnie i szepcą między sobą na mój temat... Może mi się tylko wydawać, ale przez to wolę siedzieć w domu, zamiast chodzić do szkoły.
W sumie i tak już jestem rok w plecy, więc to bez znaczenia. Nie muszę się tam zjawiać.
A może by tak rzucić wszystko i pojechać na Alaskę?
Strona 1 z 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Pozwolenia na tym forum: