▲▼
First topic message reminder :
Hej tato! Ty, ja, Terra, Bruce i może jakiś dłuższy spacer w niedzielę? A potem jakieś pyszne jedzonko, co Ty na to?
Zgódź się, nie chcę siedzieć sama z Williamem, proszę
Możesz, czemu nie. Jak mi powiesz, co chcesz na śniadanie, to jeszcze dłużej pośpisz.
Nienienienie, może i mam dwie lewe ręce do wielu rzeczy, ale umiem posmarować sobie tosty masłem.
Ty mi za to możesz zrobić drugie śniadanie do szkoły. I tak rzadko jem na stołówce.
To pytam właśnie, co chcesz. Nie będziesz musiała robić, i tak wstaję wcześniej.
I chodzisz też później spać.
Nie czujesz się może czasem przemęczony? Kiedy ostatni raz byłeś u lekarza?
Czasem tak, ale jak się wyśpię, to przechodzi.
Niedawno, wszystko jest w porządku.
Ile godzin dziennie śpisz?
O, jaki lekarz?
No od 23 do 5 zazwyczaj?
7 godzin
Chcesz nazwisko? Po co Ci, Leia?
Od 23 do 5 wychodzą 4 godziny, tato. To bardzo niezdrowo.
No bo pewnie mogę go znać! George czasem robi u nas w domu przyjęcia, na które sprasza "lekarską elitę Riverdale", tfu.
Hej, tu Jonna. Oboje jesteście głupi i nie umiecie liczyć. Już wiem po kim Leia to ma.
Jezu, wychodzisz na pięć minut i Twoja matka dobiera się do telefonu.
To Ci nie powiem, bo będziesz go sprawdzać.
Aha, no w sumie 6. Ale ty się bardziej walnęłaś ode mnie.
I 6 godzin to już jest zdrowo.
Jprdl, oboje pomyliliśmy się o jeden, czyli o tyle samo, więc wychodzi na to, że jesteśmy tak samo w błędzie, więc nie rób ze mnie tej głupszej, bo np. mogłabym Cię zapytać co to jest chlorek potasu i byś się spocił ze stresu, bo byś nie wiedział.
Czy to źle, że zależy mi na to, żebyś trafił do jak najlepszego lekarza, który wyleczy Cię nawet z męskiego przeziębienia?
Od kiedy 6 godzin jest zdrowe? Ja to potrzebuję co najmniej dziesięć godzin snu i jak dostaję tylko osiem, to muszę odespać po południu, jak dzidziuś.
Chlorek potasu to sól przecież.
Jak dziś pamiętam tę klasówkę z chemii, więc mnie tym nie zagniesz.
Bo jesteś dzidziuś. Tu piszą, że to w porządku długość snu.
Pamiętasz, bo najwidoczniej dostałeś z niej pałę, a nauczycielka cisnęła z Ciebie bekę do końca szkoły.
Umiałabym upichcić metę, gdyby było trzeba. Serio, to wcale nie jest takie trudne po obejrzeniu wszystkich sezonów Breaking Bad.
Dalej mi nie powiedziałeś co to za lekarz i zaczynam podejrzewać, że mnie okłamujesz.
Już się nie wymądrzaj, bo ja oglądałem The Nanny.
Dałem jej kwiatki na Dzień Kobiet i mnie przepuściła.
Nie okłamuję, po prostu nie chcę, żebyś go googlowała.
Bo boisz się, że przypadkiem wygoogluję, że ten lekarz nie istnieje?
Boże, dobra.
Eric Pugash
Zadowolona?
Pozwolenia na tym forum: