▲▼
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Sprytnie. Dobra, może być. Ale i tak chcę pudełko. Nie, nie wieczko na łbie. Pudełko.
Nie jesteś zbyt wymagający w kwestii prezentów. Kupię ci pudełko i pewnie będziesz zadowolony.
Halo, to pudełko od ciebie. Zresztą dostałem już kość i kubek, nie musisz mi nic więcej kupować. Jeszcze mnie rozpieścisz i zmienię się w księcia. Jak w opowiadaniu. Chociaż ten twój Merc-książę to biednawy. *parsk*
Wszyscy wiemy, że ta kość to mój prezent i znaczenie terenu. *parsk* A kubek to tam. Także jeszcze daleko do rozpieszczenia. Co najwyżej dostaniesz prezent w pudełku. Takie rzeczy.
Biednawy, bo nadwornego kucharza zabrakło!
Fajnie opakowany prezent to podstawa :I
Fajnie opakowany prezent to podstawa :I
No, ja zawsze wyznaję zasadę, że prezent może być chujowy, ale opakowanie ma być zajebiste. Dlatego zawsze muszę wszystko opakować, choćby to był shit za dwa złote. |:
*parsk* Będę chujowym prezentem, ale ładnie opakowanym. Dzięki Sher.
Ej, tego nie powiedziałam. Jesteś zajebistym prezentem. Sama bym chciała podobny.
Owr. Ale tak na serio to nie jestem niczyim prezentem. Niezależność bardzo.
Nawet jeśli ten karton mnie wabi.
To będziesz podarowany tylko tak symbolicznie.
Wpadłem na genialny prezent dla Merca...
WIELKI KARTON.
w sumie w Mercu odzywa się nieco kocia natura~ przypadeg?
WIELKI KARTON.
w sumie w Mercu odzywa się nieco kocia natura~ przypadeg?
... wcale, że nie. Sza. Jestem dumnym wilczurem, a nie jakimś dachowcem w... k... kartonie. *mruk*
Nigdy nie poddałem tego wątpliwościom*~ Gehe~
*tak tak dzięki xD
*tak tak dzięki xD
Wątpliwościom*
I ja w sumie nie pogardziłabym takim kartonem, niezależnie od tego, czym bym była. |: I co z tego, że lew to nadal wielki KOT. To niczego nie uzasadnia. ;-;
I ja w sumie nie pogardziłabym takim kartonem, niezależnie od tego, czym bym była. |: I co z tego, że lew to nadal wielki KOT. To niczego nie uzasadnia. ;-;
Rekin ma siłę nacisku szczęk 20 razy większą niż dorosły samiec lwa. *ciekawostka z telewizji, którą usłyszał dzisiaj u weterynarza*
Chcę być rekinem.
Chcę być rekinem.
Pozwolenia na tym forum: