▲▼
First topic message reminder :
kyannan
Landmark Hotpot House
Liczba polubień: 228,493
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
1 godzinę temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
kyannan @lildanger Myślałem dokładnie o tym samym! @letmesleep Widzisz? To jest reakcja normalnych ludzi!
letmesleep @kyannan Tak, tak, następnym razem zrobię ci sałatkę, a teraz wcinaj tego burgera, a nie na instagramie siedzisz.
i'm.limited.edition @kyannan Co za bieda. Lepiej stamtąd wiej, bo osobiście nie ufałbym przekazowi, że sprzedają tam 100% wołowinę, choć może coś w tym jest. Jeszcze żywy wół to nie samo mięso (;¬_¬)
hotboy69 @kyannan @lildanger @i'm.limited.edition no weźcie, czasem dobrze jest ojebać sobie taniego cheeseburgera, zwłaszcza gdy ktoś za was płaci! :3
i'm.limited.edition @hotboy69 Masz rację. Skąd wygrzebałbym takie drobne, żeby za siebie zapłacić?
kyannan @letmesleep Jeśli w tej sałatce będą świeże owoce morza to nie zamierzam narzekać.
kyannan @i'm.limited.edition Próbuję, ale mocno mnie trzymają przy tym stoliku. Potrzeba było pięciu chłopów, teraz muszę spełnić ich żądania, albo doniosą mi kolejne dwa dania...
kyannan @hotboy69 Być może kiedyś nadejdzie dzień, gdy zrozumiem ich piękno. Ale to nie jest ten dzień. Problem drobnych poruszony przed @i'm.limited.edition też jest całkiem trafny.
i'm.limited.edition @kyannan To jeszcze grozi ci dodatkowymi daniami? Nie. Czekaj. Czemu nazywają to daniami? Nikt tam nawet nie używa noża i widelca. Skoro jeszcze go nie zostawiłeś, to wierzę, że musi być dobry w innych rzeczach, więc niech lepiej ci to wynagrodzi. (¬_¬)
kyannan @i'm.limited.edition TEŻ PYTAŁEM O NÓŻ I WIDELEC. Zaczynam cię lubić coraz bardziej. Stety niestety poza tym jednym drobnym minusem [i ewentualnie kilkoma innymi] to chodzący ideał. Czasem w imię miłości trzeba nieco pocierpieć.
letmesleep @kyannan @lildanger @i'm.limited.edition Aż strach kurwa pomyśleć, co byłoby, gdybym wylądował z wami przy jednym stole.
letmesleep @kyannan Jestem idealny? Chyba załatwię ci te owoce morza w sałatce. Ale mówisz, że co ci we mnie nie pasuje, Black? Pamiętaj, że każda kolejna wada, to jedna krewetka mniej.
i'm.limited.edition @kyannan I vice versa. Na sesję zdjęciową zamówimy najlepsze sushi w mieście. (・ω<) I w takim razie totalnie cię rozumiem. Mam nadzieję, że wkrótce zapomni o tym śmieciowym żarciu. Równie dobrze mógłby wygrzebać coś z kosza i to za darmo. ¯\_(ツ)_/¯
i'm.limited.edition @letmesleep Na pewno polubiłbyś nas i nasze zajebiście dobre jedzenie. c:
lildanger @letmesleep Dostałbyś dobry posiłek i wyborowe towarzystwo do kompletu. I zjadł w LUDZKICH warunkach, rany. :/
kyannan @letmesleep Podbijam wypowiedź obu moich nowych najlepszych przyjaciół.
letmesleep @kyannan Zdradzony na wieki. -5 krewetek.
kyannan @letmesleep Ignoruję twoją publiczną próbę dowartościowania się. Mogę kupić sobie całą wyspę krewetek, o którą biją się Japonia z Koreą Południową. Szach mat. + ∞ krewetek.
kyannan @letmesleep Po prostu wmów sobie, że jesteś bez wad czy coś.
letmesleep @kyannan Mówiłem o przejściu na stronę swoich nowych przyjaciół. I to wciąż nie będą krewetki w sałatce ode mnie.
Pozwolenia na tym forum: