▲▼
First topic message reminder :
kyannan
Landmark Hotpot House
Liczba polubień: 228,493
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
1 godzinę temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
kyannan @letmesleep Przynajmniej zjem prawdziwe krewetki, a nie baby za 2 dolary z pobliskiego marketu. A może na następną randkę chcesz mnie zabrać do North Fisha?
letmesleep @kyannan Nie, do KFC. North Fish dopiero na trzeciej. Ale nie martw się, piąta randka to domowy obiad, chociaż nie wiem jak zniesiesz te ubogie warunki.
kyannan @letmesleep Skąd u diabła weźmiesz krewetki w KFC? K w nazwie oznacza Kentucky, nie Krewetki, Paige. Nie dam się nabrać. I właśnie poważnie zaczynam się zastanawiać nad naszym dalszym związkiem.
letmesleep @kyannan Nie powiedziałem, że druga randka to już krewetki, Black. Skąd pomysł, że cię nabieram? Nie ufasz mi?
kyannan @letmesleep Nie.
letmesleep @kyannan Dzięki. Nie żartowałem, gdy mówiłem, że zabiorę cię na najlepszy obiad w twoim życiu. Nie miałem na myśli fast foodów.
kyannan @letmesleep ... teraz mam wyrzuty sumienia. Przepraszam?
letmesleep @kyannan Niech ci będzie. Stawiasz deser i będziemy kwita.
i'm.limited.edition @letmesleep Chyba w tym waszym maku nie ma za wiele do stawiania.
kyannan
Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 3,715,964
kyannan And If it feels good, tastes good - it must be mine. #cullinan #mercuryblack #monday #riverdalecity #photooftheday
kyannan And If it feels good, tastes good - it must be mine. #cullinan #mercuryblack #monday #riverdalecity #photooftheday
1 godzinę temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 520px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
i'm.limited.edition @kyannan Widzę, że dogadalibyśmy się nawet w kwestii gustu. Przynajmniej już wiem, kogo poza Mattem zabrałbym na zakupy. B|
kyannan @i'm.limited.edition Polecam się! I drogo cenię. W końcu moje towarzystwo dość drogo chodzi w obecnych czasach, ha.
i'm.limited.edition @kyannan Drogo to moje drugie imię, więc myślę, że spełniam warunki.
kyannan @i'm.limited.edition W takim razie co powiesz na sobotę z Blackiem? Najpierw zakupy, a potem obiecana sesja zdjęciowa. Możesz zabrać dwie osoby towarzyszące, nie przeszkadzają mi. Rachunek wyślę privem na koniec dnia. c:
i'm.limited.edition @kyannan Dobra. Zabieram Cass na sesję, a Matta na zakupy. @that.handsome.fucker szykuj się. Widzisz jak pięknie organizuję twój czas.
Pozwolenia na tym forum: