▲▼
Strona 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
First topic message reminder :
kyannan
Landmark Hotpot House
Liczba polubień: 228,493
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
1 godzinę temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
teatimefella @kyannan Nie potrzebujecie kogoś żeby go wydrapał w przerwach od szkolenia? Q_Q
boohoobun @kyannan DAWWW <333 Lemme kiss him @@
Taki Słodziak <3
Taki Słodziak <3
kyannan @teatimefella @boohoobun Toż to groźny wykrywacz narkotyków! Gdy mknie w twoją stronę, już wiesz że nie masz szans. Ale możecie wpaść, pochowamy wam kokainę w podszewkach kurtek i sprawdzimy jego węch, ha.
teatimefella @kyannan Wchodzę.
xchessy69x @kyannan ojojoj, jaki miś ♥ to owczarek niemiecki?
kyannan @xchessy69x W pełnej okazałości! Ta puchata kulka będzie w przyszłości doskonałym policjantem.
xchessy69x @kyannan tylko nie dawaj mu pączków, żeby nie był za puchatym policjantem!
kyannan
Vancouver, Kanada
Liczba polubień: 1,436,793
kyannan Ten moment, gdy twój pies jest lepiej przygotowany na Halloween od ciebie. Spooky. Będziecie mieli okazję poznać go osobiście. I nie tylko jego. #cullinan #dog #halloween #german #shepard #bodypaint #vancouver #photooftheday #ipaintedhimmyself
kyannan Ten moment, gdy twój pies jest lepiej przygotowany na Halloween od ciebie. Spooky. Będziecie mieli okazję poznać go osobiście. I nie tylko jego. #cullinan #dog #halloween #german #shepard #bodypaint #vancouver #photooftheday #ipaintedhimmyself
5 godzin temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
teatimefella @kyannan Mam nadzieję że żeby pogłaskać tego nie potrzebuję kokainy w kieszeni? XD
kyannan @teatimefella Spokojnie to akurat mój pies "domowy". Wyszkolony, ale gotowy do czochrania. Będzie mi towarzyszył podczas Halloween.
teatimefella @kyannan No to muszę Cię wypatrywać. Dobry "rodzinny", jak Ty to nazywasz, reunion.
boohoobun @kyannan Ayy, jeszcze tylko właściciel tego ślicznego psiska się wyszykuje i możemy ogarniać wspólny wypad na miasto! Zapodać Ci świecącą farbę? -w-
kyannan @boohoobun Jeśli po użyciu jej nie wyżre mi nagle całej skóry to śmiało.
kyannan
Vancouver, Kanada
Liczba polubień: 676,378
kyannan W międzyczasie podczas przygotowań do Halloween, uwielbiam robić zdjęcia Saturnowi. Jest równie fotogeniczny co ja, ha! @kyrinnan
#cullinan #black #cat #mad #hatter #halloween #vancouver #photooftheday #heterochromia
kyannan W międzyczasie podczas przygotowań do Halloween, uwielbiam robić zdjęcia Saturnowi. Jest równie fotogeniczny co ja, ha! @kyrinnan
#cullinan #black #cat #mad #hatter #halloween #vancouver #photooftheday #heterochromia
6 godzin temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
puffy_neko @kyannan Jejkuuuu! To niesamowite, że obaj zawsze wychodzicie tak dobrze i jesteście tacy śliczni! ♥♥♥
Strona 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Pozwolenia na tym forum: