▲▼
First topic message reminder :
kyannan
Landmark Hotpot House
Liczba polubień: 228,493
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
1 godzinę temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
kyannan
Riverdale High School
Liczba polubień: 3,148,397
kyannan Young blood say you want me, say you want me out of your life and I’m just a dead man walking tonight. Z: @kyrinnan #cullinan #mercuryblack #saturnblack #riverdalecity #photooftheday #photoshoot #flying #jump
kyannan Young blood say you want me, say you want me out of your life and I’m just a dead man walking tonight. Z: @kyrinnan #cullinan #mercuryblack #saturnblack #riverdalecity #photooftheday #photoshoot #flying #jump
8 godzin temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 520px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
letmesleep @kyannan @kyrinnan Najpierw drzewa, teraz parapety? Lepiej dobrze go pilnuj, Sat. Ostatnim razem to ja musiałem ściągać go z wysokości.
crymeariver @kyannan Wspaniałe zdjęcie. ♥ Mam nadzieję, że nie miałeś przez to kłopotów w szkole!
kyannan @letmesleep Bardzo śmieszne, Paige. Żeby ciebie zaraz nie musieli skądś ściągać. Na przykład z Mount Everest.
kyannan @crymeariver Spokojnie, szkoła o wszystkim wiedziała! Riverdale wspiera pasje swoich uczniów, wystarczy wcześniej porozmawiać z zarządem.
letmesleep @kyannan Wolę zdobywać z tobą inne szczyty.
kyannan @letmesleep Szczyt obżarstwa i szybkiego wyczyszenia konta bankowego, gdy po raz kolejny nie pozwolisz mi za siebie zapłacić po zjedzeniu pięciodaniowego obiadu? Też sprawiają mi niesamowitą radość, Paige. ♥
letmesleep @kyannan Jak ty mnie dobrze znasz. Poczekaj tylko aż zostanę sławny i bogaty.
kyannan @letmesleep Czy to znaczy, że niedługo dostanę pierścionek?
letmesleep @kyannan Nie wolałbyś czegoś bardziej spektakularnego? Poza tym kto wie czy dostanę błogosławieństwo od twojego ojca czy jak to tam działa.
kyannan @letmesleep Spektakularnego? W takim razie jestem ciekaw co wymyślisz. A co do błogosławieństwa, zaraz napiszę do ojca i ustawię wspólny obiad. Dam ci znać smsem.
letmesleep @kyannan Ja też jestem ciekaw. Lubię zaskakiwać samego siebie. Czekam.
kyannan
Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 3,645,264
kyannan Gdy w końcu po raz pierwszy od dawna umawiasz się ze swoim chłopakiem na randkę, a on zabiera cię do Maka. Powiedziałem obiad, a nie zatrucie pokarmowe. Z: @letmesleep #cullinan #mercuryblack #alanpaige #riverdalecity #photooftheday #grumpy #jk
kyannan Gdy w końcu po raz pierwszy od dawna umawiasz się ze swoim chłopakiem na randkę, a on zabiera cię do Maka. Powiedziałem obiad, a nie zatrucie pokarmowe. Z: @letmesleep #cullinan #mercuryblack #alanpaige #riverdalecity #photooftheday #grumpy #jk
2 godziny temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 520px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
lildanger @kyannan Myślałem, że o ciebie dba, a nie próbuje otruć. (シಥ﹏ಥ)シ
kyannan @lildanger Do tej pory też tak myślałem, ale właśnie zacząłem szczerze wątpić... wiesz że McDonald's nie ma nawet własnego pastwiska z krowami za lokalem? Sprowadzają już gotowe, zamrożone mięso. Oburzające.
lildanger @kyannan Ciężko uwierzyć, że coś tak niskiego jakościowo wciąż stoi, nastały straszne czasy...
Pozwolenia na tym forum: