▲▼
First topic message reminder :
kyannan
Landmark Hotpot House
Liczba polubień: 228,493
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
1 godzinę temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
kyannan
Vancouver, Kanada
Liczba polubień: 2,328,493
kyannan Ten moment, gdy nudzisz się tak bardzo, że twój brat pisze dla ciebie najbardziej idiotyczny gadżet jaki tylko może być, a ty siedzisz i przesuwasz myszką przez długi czas patrząc na wędrujące za nią pingwiny i rzucasz nimi na boki. @kyrinnan #cullinan #mercuryblack #saturnblack #vancouver #waddling #penguins
kyannan Ten moment, gdy nudzisz się tak bardzo, że twój brat pisze dla ciebie najbardziej idiotyczny gadżet jaki tylko może być, a ty siedzisz i przesuwasz myszką przez długi czas patrząc na wędrujące za nią pingwiny i rzucasz nimi na boki. @kyrinnan #cullinan #mercuryblack #saturnblack #vancouver #waddling #penguins
3 godziny temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
chinchill @kyannan Najlepsza rzecz na zabicie czasu!
reinadelpingüino @kyannan AAAAAAAaaaaaaaaaaa!!!! To jest takie AWIJFHQEUGBFYIPABAPUHAWDHUJ. UROCZE! PIĘKNE!
Nie wiem jak mam wyrazić pisk, ale mam nadzieje, że poduszka dobrze wszystko tłumi. Mogłoby być ciężko wytłumaczyć to bratu... >///< One tak uroczo machają skrzydełkami~!
Zaczynam followować! Mam nadzieje, że to nie zniknie... nigdy.
Czekam na kolejne niespodzianki!
Nie wiem jak mam wyrazić pisk, ale mam nadzieje, że poduszka dobrze wszystko tłumi. Mogłoby być ciężko wytłumaczyć to bratu... >///< One tak uroczo machają skrzydełkami~!
Zaczynam followować! Mam nadzieje, że to nie zniknie... nigdy.
Czekam na kolejne niespodzianki!
teatimefella @kyannan Dzięki, teraz spędzę z godzinę bawiąc się pingwinkami. X"D Aj ten Saturn i jego geniusz.
kyannan
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 2,928,493
kyannan Czasem naprawdę jestem cholernie zazdrosny o urodę mojego brata, gdy patrzę na jego zdjęcia na okładkach magazynów. A potem przypominam sobie, że jesteśmy bliźniakami i wyglądamy tak samo. Mam nadzieję, że mój chłopak zdaje sobie sprawę jak wielkie ma szczęście. Z: @kyrinnan #cullinan #mercuryblack #saturnblack #riverdalecity #photooftheday #magazine #cover
kyannan Czasem naprawdę jestem cholernie zazdrosny o urodę mojego brata, gdy patrzę na jego zdjęcia na okładkach magazynów. A potem przypominam sobie, że jesteśmy bliźniakami i wyglądamy tak samo. Mam nadzieję, że mój chłopak zdaje sobie sprawę jak wielkie ma szczęście. Z: @kyrinnan #cullinan #mercuryblack #saturnblack #riverdalecity #photooftheday #magazine #cover
3 godziny temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 450px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
puffy_neko @kyannan To przerażające, kiedy nie wiesz, który bliźniak jest piękniejszy, bo są equally cudowni. Mercury△, Saturn△
kyannan @puffy_neko Po co wybierać jednego, skoro można mieć obu. (。•̀ᴗ-)✧
boohoobun @kyannan kocham was obu tak samo
kyannan @boohoobun Miłość odwzajemniona テヘ (・ω<)
puffy_neko @kyannan Oh you~☆(*´∀`)σ)))))*3゚),・´.、
B-biorę!
B-biorę!
i'm.limited.edition @kyannan Mam nadzieję, że możliwość posiadania obu jest nadal aktualna. Przynajmniej będę wiedział, po co wróciłem do Kanady. Ale żeby nie być zachłannym, chętnie przygarnę samego Saturna. ~ ♡
@lildanger @kyannan Musisz wstawiać więcej brata, bo on sam tego nie zrobi. A powinien, bo dobrze się patrzy. |・ω・)
kyannan @i'm.limited.edition Dziękujemy za zainteresowanie, niestety oferta jest już nieaktualna! @lildanger Postaram się złapać go w obiektywie nieco częściej niż dotychczas.
i'm.limited.edition @kyannan O nie, zgłaszam sprzeciw!
sweet.little.unforgettable.thing @kyannan AAA, OBOJE JESTEŚCIE TACY PIĘKNI o(≧∇≦o) wolę nie myśleć co będzie, kiedy pojawi się wasze wspólne zdjęcie, chyba umrę ze szczęścia (ale i tak je wrzuć, proszęproszęproszę) ♥♥♥
Pozwolenia na tym forum: