▲▼
@Saladass
@PSYCHO_WOLF
@Marcus
@CinnamonRoll
@MY_D_IS_B
@Saladass
@Kirakira_Cat
@Marcus
@MY_D_IS_B
@Saladass
@Kirakira_Cat narkotyki?? Shieet, to grubo się zaczęła bawić. Myślałam, że to przez sytuacje w domu tak spadła w nauce, ale skoro o proszek chodzi to już wszystko jasne. Szkoda.
@MY_D_IS_B sam sie skocz D:
@Smoke&Mirrors
@Marcus
@I'm_Innocent
@MY_D_IS_B
@Saladass
@I'm_Innocent powiedzmy że coś w tym jest, tylko jak ktoś ma słabą pamięć do osób i nagle widza jej pół roznegliżowane zdjęcie to im się przypomina. Czasem. Ciekawe tylko ile w tym prawdy c:
@MY_D_IS_B wtf XDDDD
RAKRAB
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City
[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
First topic message reminder :
@ANONYMOUS
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
@ANONYMOUS
Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
- Kod waszej wypowiedzi:
- Podgląd wypowiedzi
@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACITUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.Kod z domyślnym avatarem jelenia.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#13bbb6][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]http://s10.ifotos.pl/img/Defaultpn_qrrphnx.png[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Kod z możliwością wstawienia własnego avatara i edycji koloru nicku.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=TUTAJ WKLEJACIE KOD KOLORU, JAKIM MA BYĆ NAPISANY WASZ NICKNAME][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WKLEJACIE LINK DO SWOJEGO AVATARA[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Rosalie "Boo" Shizuo
Re: [PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Czw Wrz 28, 2017 6:45 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:45 pm
@Saladass
@Kirakira_Cat, co jest?
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Czw Wrz 28, 2017 6:49 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:49 pm
@PSYCHO_WOLF
@Kirakira_Cat Jeśli odrzuciła twoją pomoc to nikt nie będzie cię obwiniał.
Bastien Lemaire
Czw Wrz 28, 2017 6:50 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:50 pm
@Marcus
Jak dla mnie to trochę śmieszna sprawa z tym zdjęciem. Bez urazy ale nie miała pojęcia jak działa internet?
Kto normalny wrzuca tam takie zdjęcia, sama sobie jest winna na tym polu. Przyznać jednak muszę, że szkoda jej. Molestowanie?
Kto normalny wrzuca tam takie zdjęcia, sama sobie jest winna na tym polu. Przyznać jednak muszę, że szkoda jej. Molestowanie?
@CinnamonRoll
Teraz będziemy się bawić we wspominki. Może jeszcze obwiniać, co? Cóż, pocałowałyśmy się raz, podczas gry w butelkę. Dla mnie to znaczyło tyle co nic, nie miałam wtedy w głowie, aby w ogóle z kimś się wiązać. Nie zdziwiłabym się jakby były zdjęcia i @ANONYMOUS je Wam wysłał. Może wysyłać, ale robienie ze mnie winnego nie wyjdzie mu na dobre. W ogóle robienie z nas winnych jej śmierci. Dla Monici znaczyło to więcej, chciała się umówić, a ja nie miałam na czasu. No i co najważniejsze nie chciałam wciągać w swoje bagno kogoś z zewnątrz. Taka krotka historia.
A Ty @ANONYMOUS masz coś do powiedzenia na ten temat?
A Ty @ANONYMOUS masz coś do powiedzenia na ten temat?
Pavel 'Smuggler' Travitza
The Jackal Canis Lupaster
Czw Wrz 28, 2017 6:56 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:56 pm
@MY_D_IS_B
@CinnamonRoll lesbijka? XAXAXAXAXA
Nie dziwie sie ze skoczyla z dachu. Uposledzone osoby proowkuja uposledzone dzialania x)
Nie dziwie sie ze skoczyla z dachu. Uposledzone osoby proowkuja uposledzone dzialania x)
Rosalie "Boo" Shizuo
Czw Wrz 28, 2017 6:58 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:58 pm
@Saladass
@MY_D_IS_B jeżeli utożsamiasz się z tą lasią od lizaka, to wyjdź i nie wracaj plz. Triggeruje się i to sie źle skończy. :xx
A no, coś z molestowaniem słyszałam chyba...
A no, coś z molestowaniem słyszałam chyba...
Mio Amakawa
Czw Wrz 28, 2017 6:59 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:59 pm
@Kirakira_Cat
@PSYCHO_WOLF Nie chodzi o obwinianie, raczej fakt, że to chyba niewiele da w sprawie. Ale...
Po prostu kiedy ta sytuacja ze zdjęciami była bardzo świeża, zauważyłam ją w bibliotece. Ogólnie przechodziłam między regałami i... no, Monica nachylała się nad parapetem i... chyba brała narkotyki? To był taki strasznie drobny biały proszek i wciągała go nosem. No a jak tylko zauważyła, że ktoś ją widzi, to uciekła. Chciałam o tym pogadać, pytałam czy mogę coś dla niej zrobić, ale tylko wrzeszczała... Więc stwierdziłam, że wcale nie chce pomocy.
Po prostu kiedy ta sytuacja ze zdjęciami była bardzo świeża, zauważyłam ją w bibliotece. Ogólnie przechodziłam między regałami i... no, Monica nachylała się nad parapetem i... chyba brała narkotyki? To był taki strasznie drobny biały proszek i wciągała go nosem. No a jak tylko zauważyła, że ktoś ją widzi, to uciekła. Chciałam o tym pogadać, pytałam czy mogę coś dla niej zrobić, ale tylko wrzeszczała... Więc stwierdziłam, że wcale nie chce pomocy.
Bastien Lemaire
Czw Wrz 28, 2017 7:02 pm
Czw Wrz 28, 2017 7:02 pm
@Marcus
Biały proszek... kokaina? Może była w ciągu i nie wytrzymała. Sprawa molestowania jest tu ciekawa. @ANONYMOUS skoro zdajesz się mieć ciekawe informacje, to i zapewne na to zagadnienie masz odpowiedź. Czyż się mylę?
Czw Wrz 28, 2017 7:03 pm
@MY_D_IS_B
@Saladass i co mi zrobisz skoczysz z dachu? x)))))))
Rosalie "Boo" Shizuo
@Saladass
@Kirakira_Cat narkotyki?? Shieet, to grubo się zaczęła bawić. Myślałam, że to przez sytuacje w domu tak spadła w nauce, ale skoro o proszek chodzi to już wszystko jasne. Szkoda.
@MY_D_IS_B sam sie skocz D:
Bianca Chavarría
@Smoke&Mirrors
I'm Gordon Ramsay. WELCOME TO THE HELL'S KITCHEN.
Bastien Lemaire
Czw Wrz 28, 2017 7:05 pm
Czw Wrz 28, 2017 7:05 pm
@Marcus
@MY_D_IS_B na kogoś takiego, to nawet kuli w pistolecie szkoda.
Koss
Czw Wrz 28, 2017 7:10 pm
Czw Wrz 28, 2017 7:10 pm
@I'm_Innocent
Narkotyki, molestowanie, prostytucja, napady na bank, napady na burdel... Przydałby się przesiew plotek, bo nagle wszyscy sobie coś przypominają, a jeszcze chwilę wcześniej przecież nikt jej nie znał~.
Czw Wrz 28, 2017 7:13 pm
Czw Wrz 28, 2017 7:13 pm
@MY_D_IS_B
@Marcus pewnie pisze to jakas pizdolina która by nawet pistoletu nie utrzymala ewentualnie odstrzelila sobie stope XAXAXAXAXAXAXA)))))))))))))
Rosalie "Boo" Shizuo
Czw Wrz 28, 2017 7:16 pm
Czw Wrz 28, 2017 7:16 pm
@Saladass
@I'm_Innocent powiedzmy że coś w tym jest, tylko jak ktoś ma słabą pamięć do osób i nagle widza jej pół roznegliżowane zdjęcie to im się przypomina. Czasem. Ciekawe tylko ile w tym prawdy c:
@MY_D_IS_B wtf XDDDD
RAKRAB
Pozwolenia na tym forum: