Postacie NPC
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City

Ostatnio zmieniony przez Postacie NPC dnia Sro Wrz 27, 2017 7:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
First topic message reminder :

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Anonymous_qrrphxa

@ANONYMOUS

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Anonymous_qrrprxs

Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.

Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?

Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.

Kod waszej wypowiedzi:

Anonymous
Gość
Gość

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Chatroomp_qrrphsh

@CinnamonRoll

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 QAm2p6p

@spiser_katt pisanie o tym, aby Cię usunęli niewiele Ci da. Obstawiam, że jeśli raz człowiek dołączył do tego czatu, to już z niego nie wyjdzie. Kto wie co może się nam stać jeśli spróbujemy się wydostać. Może wcale nie doniosą o nas na policję, a zrobią coś gorszego.
@ANONYMOUS właściwie powinieneś nas poinformować o tym, co grozi nam za doniesienie o tym czacie policji, czyż nie?
@BARKING_SCOFFER otóż to, kluczem do otrzymania pomocy jest proszenie o nią. A Riverdale nie wygląda raczej na placówkę, w której uczniowie, nawet ci z B, są nic nieznaczący. Większość rodziców wydaje grube pieniądze na to, abyśmy byli bezpieczni
Riley Wolfhound Grimshaw
Riley Wolfhound Grimshaw

@BARKING_SCOFFER

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Szydercap_qrrpeha

@CinnamonRoll Sam nigdy nie spotkałem się z gorszym traktowaniem, choć faktycznie kilka razy interweniowałem, gdy niektórzy zdawali się zapominać, że mimo różnych pozycji w społeczeństwie, wszyscy jesteśmy ludźmi.
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power

@PSYCHO_WOLF

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Mercgif_qrrpxxs

Chodziłem z Robertem do klasy, ale nie zapadł mi jakoś szczególnie w pamięć. Może sam miał spore kompleksy na swoim punkcie i postanowił się wyżyć na biednej dziewczynie. Naprawdę nikt nic nie wie?
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov

@silence

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 KAay0kS

@PSYCHO_WOLF ludzie mówią, że miała chłopaka który ją zdradzał z każdą możliwą osobą i fatalnie ją traktował. Inni twierdzą, że była lesbijką i gdy dowiedzieli się o tym jej rodzice urwał im się kontakt i się przez to załamała.
Sigrunn Northug
Sigrunn Northug

@spiser_katt

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 BdYFQIc

Meh. Skoro i tak muszę z wami być...
@PSYCHO-WOLF tej laski w ogóle nie kojarzę po Hudson's Bay. Za to wydaje mi się, że Roberta ostatnio wyrzucałam z baru po tym jak się schlał, zaczął drzeć mordę na cały świat i się awanturować. Nie wiem, o co poszło, ale o Monice też coś chyba bełkotał.
Koss
Koss

@I'm_Innocent

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 L2Fb9uq

@BARKING_SCOFFER, w innych miejscach gnębienie nie jest wspierane przez szkołę
Mio Amakawa
Mio Amakawa

@Kirakira_Cat

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 YqbbNWx

@spiser_katt @PSYCHO_WOLF O ile dobrze pamiętam, to Robert ogólnie nie był jakiś szczególnie przyjemny. Szczerze mówiąc, czasem sama się go bałam, a nie chodziłam do klasy B... potrafił nieźle dopiekać ludziom i w sumie robiło mi się przykro jak tylko na to patrzyłam. A jak próbowałam cokolwiek powiedzieć, to wrzeszczał też na mnie.
Rosalie
Rosalie "Boo" Shizuo

@Saladass

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 LFT8nYF

#pograne.
W sumie to nadal zastanawiam się co to za człowiek. Ma ktoś może jego zdjęcie czy coś?
Pamiętam tylko z A takiego cholernie narwanego osiłka, który przypierdzielał się do każdej rzeczy która stanęła mu na drodze. Jak on wyglądał?
[MG] Cyrille Montmorency
[MG] Cyrille Montmorency

Ostatnio zmieniony przez Cyrille de Montmorency dnia Nie Paź 01, 2017 6:10 pm, w całości zmieniany 2 razy

@chinCHILL

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 OWcfwmw

Podoba mi się wasz optymizm.
Nie mam pamięci do twarzy, przepraszam....
Sketch
Sketch

@Cleric_Beast

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Cb-1506533493

O ile dobrze się orientuję, to Robert Myhall był już wiele razy spisywany przez policję. Ponoć za drobne przewinienia, choć to i tak nie stawia go w zbyt dobrym świetle.
Riley Wolfhound Grimshaw
Riley Wolfhound Grimshaw

@BARKING_SCOFFER

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Szydercap_qrrpeha

Swoją drogą, chyba wszyscy pamiętają o tej... wpadce z finger challenge?
Wiecie, gdy wysłała swoje zdjęcie przyjaciółce na snapchacie, a ta je zescreenowała i rozesłała wszystkim w szkole twierdząc, że i tak nikt jej nie rozpozna, bo to "dobra beka". Szkoła zrobiła wtedy niemały szum, by dorwać winowajczynię. Może będę je miał gdzieś w historii rozmów na facebooku.
Postacie NPC
Postacie NPC

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Anonymous_qrrphxa

@ANONYMOUS

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Anonymous_qrrprxs

Och nie kłopoczcie się. Z chęcią wam pomogę. Doskonale wiem, o które zdjęcie chodzi.
[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Snappng_qrrpsew
Jak dobrze, że w życiu zawsze można liczyć na swoich przyjaciół.
Rosalie
Rosalie "Boo" Shizuo

@Saladass

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 LFT8nYF

@BARKING_SCOFFER rzeczywiście było coś takiego....

OMG, SKĄD MASZ TO ZDJĘCIE?
Myślałam, że wszystko ucichło, a zdjęcie zniknęło po tym jak się policja nim zajęła.
Postacie NPC
Postacie NPC

@lollipop_girl

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Lollipopp_qrrpswr

Jezu dobra dajcie mi święty spokój, okej? @BARKING_SCOFFER Musiałeś o tym przypominać? Zawiesili mnie przez tę durną akcję na 3 tygodnie. 3 TYGODNIE. Za wysłania zdjęcie tej głupiej pindy. Skoro nie chciała, by inni je widzieli to po co dzieliła się nim na snapie? Prawda jest taka, że Monica nie była taka święta jak jej się wydawało.
W dodatku przez to, że płakała i użalała się nad sobą jak mała p#zda, rodzice musieli zapłacić jej rodzinie jakieś odszkodowanie za uszczerbek psychiczny. USZCZERBEK PSYCHICZNY, DOBRE SOBIE. Dobrze wiem, że ta szmata obciągała mojemu chłopakowi tuż po naszej kłótni!
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power

@PSYCHO_WOLF

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 3 Mercgif_qrrpxxs

@lollipop_girl Trochę szacunku dla zmarłych, dziewczyno. Szkoda mi Tremblay, że w ogóle zaczęła znajomość z kimś takim jak ty.
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: