▲▼
@CinnamonRoll
@Saladass
@lollipop_girl, moja droga c:
Nie słyszałaś, że karma wraca?
Poczekaj tylko, aż wszystko co zrobiłaś tej biedaczce do Ciebie wróci - prędzej czy później.
Kurwy zawsze kończą tak jak powinny, a to co napisałaś jest dowodem na to, że to Ty jesteś jedną z nich a nie Mon.
@lollipop_girl
@Saladass
@lollipop_girl, swoją drogą na Twój temat też słyszałam ciekawe - "pikantne" historyjki. Powinnam Ci przypomnieć? Czy już nie pamiętasz tego co miało miejsce dwa lata temu - w męskim kiblu?
Niech te wyrzuty sumienia zaczną Cię w końcu wpierdalać, bo to co ta dziewczyna przeszła z pewnością przechodzi wszelkie pojęcie.
@CinnamonRoll
@BARKING_SCOFFER
@Kirakira_Cat
@silence
@CinnamonRoll
@I'm_Innocent
@ONE_HELL_OF_A_BASTARD
@Marcus
@PSYCHO_WOLF
@Saladass
@Kirakira_Cat
Mio jebany atencjusz
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City
[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
First topic message reminder :
@ANONYMOUS
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
@ANONYMOUS
Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
- Kod waszej wypowiedzi:
- Podgląd wypowiedzi
@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACITUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.Kod z domyślnym avatarem jelenia.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#13bbb6][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]http://s10.ifotos.pl/img/Defaultpn_qrrphnx.png[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Kod z możliwością wstawienia własnego avatara i edycji koloru nicku.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=TUTAJ WKLEJACIE KOD KOLORU, JAKIM MA BYĆ NAPISANY WASZ NICKNAME][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WKLEJACIE LINK DO SWOJEGO AVATARA[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
@CinnamonRoll
@BARKING_SCOFFER wstawienie tego zdjęcia na snapchata nie było najmądrzejsze. Chociaż jak na moje rozpoznanie jej nie było aż takie łatwe, to co miało być zakryte to było. Powinno się mieć świadomość w tych czasach, że wszystko może wypłynąć. Ale dobrze, że szkoła zareagowała niemalże natychmiastowo. Nie wiem czy ja bym się pozbierała, jakby materiał z mojego laptopa trafił do sieci.
Czyli właściwie mamy kolesia, którego oskarżyła w liście. Mamy przyjaciółkę, która rozesłała jej fotkę. Mamy plotki na jej temat. Ktoś coś wie o jej rodzicach? Jakie były ich relacje, czy się nią przejmowali?
Czyli właściwie mamy kolesia, którego oskarżyła w liście. Mamy przyjaciółkę, która rozesłała jej fotkę. Mamy plotki na jej temat. Ktoś coś wie o jej rodzicach? Jakie były ich relacje, czy się nią przejmowali?
Rosalie "Boo" Shizuo
Re: [PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Sro Wrz 27, 2017 11:01 pm
@Saladass
@lollipop_girl, moja droga c:
Nie słyszałaś, że karma wraca?
Poczekaj tylko, aż wszystko co zrobiłaś tej biedaczce do Ciebie wróci - prędzej czy później.
Kurwy zawsze kończą tak jak powinny, a to co napisałaś jest dowodem na to, że to Ty jesteś jedną z nich a nie Mon.
Postacie NPC
@lollipop_girl
@PSYCHO_WOLF @Saladass Hej, odjebcie się ode mnie co!? Była małą zdzirą, a to że zdechła nie czyni z niej nagle świętej!
Rosalie "Boo" Shizuo
Sro Wrz 27, 2017 11:05 pm
Sro Wrz 27, 2017 11:05 pm
@Saladass
@lollipop_girl, swoją drogą na Twój temat też słyszałam ciekawe - "pikantne" historyjki. Powinnam Ci przypomnieć? Czy już nie pamiętasz tego co miało miejsce dwa lata temu - w męskim kiblu?
Niech te wyrzuty sumienia zaczną Cię w końcu wpierdalać, bo to co ta dziewczyna przeszła z pewnością przechodzi wszelkie pojęcie.
@CinnamonRoll
@lollipop_girl ciekawe kto był większą zdzirą. Co jak co, takie zachowanie zawsze musi zostać ukarane. Trochę ogłady dziewczyno, bo to się odbije w Twoim przyszłym życiu. Pluję na takich jak Ty.
Riley Wolfhound Grimshaw
Sro Wrz 27, 2017 11:07 pm
Sro Wrz 27, 2017 11:07 pm
@BARKING_SCOFFER
@CinnamonRoll Z tego co pamiętam ze spotkań, jej rodzice byli rozwiedzeni. Niezbyt dogadywała się z ojcem, zarówno w domu, jak i szkole. Wiecie, Tremblay. Nasz nauczyciel wfu. Płakała, że darł się na nią nawet na zajęciach, ale z drugiej strony na kogo się nie darł?
@lollipop_girl Żałosne. Riverdale powinno usunąć cię ze szkoły, a nie zawiesić w prawach ucznia. Ludzie tacy jak ty nie zasługują na edukację w podobnym miejscu.
@lollipop_girl Żałosne. Riverdale powinno usunąć cię ze szkoły, a nie zawiesić w prawach ucznia. Ludzie tacy jak ty nie zasługują na edukację w podobnym miejscu.
Mio Amakawa
Sro Wrz 27, 2017 11:10 pm
Sro Wrz 27, 2017 11:10 pm
@Kirakira_Cat
@lollipop_girl jeżeli człowiek uważa Cię za przyjaciela, to takich rzeczy się po prostu nie robi. A skoro Monica była w ciężkiej sytuacji i to widziałaś, to lepiej byłoby ją wesprzeć,
a nie jeszcze dopiec. (´・ω・`)
a nie jeszcze dopiec. (´・ω・`)
Artem Domashnikov
Sro Wrz 27, 2017 11:16 pm
Sro Wrz 27, 2017 11:16 pm
@silence
Ile wy macie lat? 12? Obrażaniem się nawzajem nie wskrzesicie dziewczyny, tym bardziej zamiast skupiać się na jakich kolwiek możliwie potrzebnych wątkach urządzacie sobie konkurs kto bardziej opierdoli drugą osobę.
шлюха
шлюха
@CinnamonRoll
@BARKING_SCOFFER czyli od początku do końca miała kiepską sytuację. Słaba sytuacja w domu. Przyjaciółka, która nią nie była. No i ten chłopak. To nie jest tak, że jedna sytuacja sprawiła, że popełniła samobójstwo. Wiele skumulowanych czynników sprawiło, że ten ostatni popchnął ją do samobójstwa. Czy poza @lollipop_girl miała jakichś przyjaciół? Czy w ogóle ktoś się nią interesował, czy po prostu przechodził obok niej na korytarzu, ewentualnie mówiąc o niej: "Ta co obciągnęła temu i temu"?
@ANONYMOUS może mieć z jednym rację. Możemy być winni. Bo czy którekolwiek z nas podeszło do niej po sytuacji ze zdjęciem i zapytało czy wszystko w porządku? Ale przecież nie możemy być dla wszystkich.
@ANONYMOUS może mieć z jednym rację. Możemy być winni. Bo czy którekolwiek z nas podeszło do niej po sytuacji ze zdjęciem i zapytało czy wszystko w porządku? Ale przecież nie możemy być dla wszystkich.
Koss
Czw Wrz 28, 2017 12:39 am
Czw Wrz 28, 2017 12:39 am
@I'm_Innocent
Szambo wyjebało. Nie, żebym chciał tutaj bronić @lollipop_girl, ale jakoś nikomu to nie przeszkadzało wyszydzać dziewczyny, która owe zdjęcie zrobiła. Wszyscy jesteśmy bardzo święci, kiedy łatwo jest wskazać winowajcę, ale kiedy trzeba było coś zrobić, to jakoś nikt nie był zbyt chętny, żeby "pluć na czyjąś twarz" albo pierdolić coś o karmie.
Noah Hatheway
Czw Wrz 28, 2017 9:41 am
Czw Wrz 28, 2017 9:41 am
@ONE_HELL_OF_A_BASTARD
Ledwo sięgasz po telefon i zastajesz jakiś cholerny burdel.
O Monice Tremblay wiem tyle, że była osobą ze skłonnościami do fanatyzmu i obsesji. Takie coś wymaga leczenia, a jestem niemalże pewien, że w jej przypadku te skłonności zaszły za daleko. Zaczęło się niewinnie – najpierw od zdobycia numeru telefonu, nachalnych wiadomości tekstowych, które zablokowałem. Nie mam w zwyczaju odpisywać na nieznane numery, a już tym bardziej, gdy zdaję sobie sprawę, że kontakt do mnie zdobyto za moimi plecami. Nie myślcie sobie, że był to wystarczający sposób, by zrozumiała, że nie chcę mieć z nią nic wspólnego. Byłbym nawet skłonny całkowicie ją zignorować, ale zaczęła nachodzić mnie w szkole, przyłapałem ją nawet na próbie zrobienia mi zdjęcia. Kto wie czy był to tylko jeden raz? Sprawy zaszły za daleko, gdy któregoś dnia śledziła mnie aż do mojego domu. Oczywiście natychmiast została zatrzymana przez ochronę. I tak ma sporo szczęścia, że nie wytoczyłem jej i jej rodzinie sprawy o naruszenie przestrzeni osobistej.
Kiedy ostatni raz ją widziałem, powiedziała, że pożałuję tego, że jestem bez serca. I to tylko dlatego, że nie odwzajemniłem jej uczuć. Problem w tym, że na dobrą sprawę nigdy wcześniej ze sobą nie rozmawialiśmy.
Nie zrozumcie mnie źle, nie uważam, że wszystko co jej się przydarzyło jest dobre. Ludzie, którzy znajdują sobie kozła ofiarnego dla zabawy, są dla mnie godni pożałowania. Nie uważam też, że podjęła tę decyzję nie wyolbrzymiając niektórych spraw. A teraz przyszło nam stanąć przed samozwańczym sędzią (tak, mówię o tobie @ANONYMOUS), który albo próbuje nastraszyć prawdziwego sprawcę, albo szuka kogoś, kto mógłby nim zostać. Za niego.
O Monice Tremblay wiem tyle, że była osobą ze skłonnościami do fanatyzmu i obsesji. Takie coś wymaga leczenia, a jestem niemalże pewien, że w jej przypadku te skłonności zaszły za daleko. Zaczęło się niewinnie – najpierw od zdobycia numeru telefonu, nachalnych wiadomości tekstowych, które zablokowałem. Nie mam w zwyczaju odpisywać na nieznane numery, a już tym bardziej, gdy zdaję sobie sprawę, że kontakt do mnie zdobyto za moimi plecami. Nie myślcie sobie, że był to wystarczający sposób, by zrozumiała, że nie chcę mieć z nią nic wspólnego. Byłbym nawet skłonny całkowicie ją zignorować, ale zaczęła nachodzić mnie w szkole, przyłapałem ją nawet na próbie zrobienia mi zdjęcia. Kto wie czy był to tylko jeden raz? Sprawy zaszły za daleko, gdy któregoś dnia śledziła mnie aż do mojego domu. Oczywiście natychmiast została zatrzymana przez ochronę. I tak ma sporo szczęścia, że nie wytoczyłem jej i jej rodzinie sprawy o naruszenie przestrzeni osobistej.
Kiedy ostatni raz ją widziałem, powiedziała, że pożałuję tego, że jestem bez serca. I to tylko dlatego, że nie odwzajemniłem jej uczuć. Problem w tym, że na dobrą sprawę nigdy wcześniej ze sobą nie rozmawialiśmy.
Nie zrozumcie mnie źle, nie uważam, że wszystko co jej się przydarzyło jest dobre. Ludzie, którzy znajdują sobie kozła ofiarnego dla zabawy, są dla mnie godni pożałowania. Nie uważam też, że podjęła tę decyzję nie wyolbrzymiając niektórych spraw. A teraz przyszło nam stanąć przed samozwańczym sędzią (tak, mówię o tobie @ANONYMOUS), który albo próbuje nastraszyć prawdziwego sprawcę, albo szuka kogoś, kto mógłby nim zostać. Za niego.
Bastien Lemaire
Czw Wrz 28, 2017 3:35 pm
Czw Wrz 28, 2017 3:35 pm
@Marcus
Jezu... Co za bajzel. Spokojnie uczyć się nie można. Jeszcze chwila, a zaczniemy obwiniać siebie. Mam wrażenie, że to tylko kwestia czasu.
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Czw Wrz 28, 2017 6:11 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:11 pm
@PSYCHO_WOLF
Jak dla mnie nie ma to większego sensu. Nawet jeśli wymienienie się informacjami jest oczywiście sensowne to powinno służyć głównie po to, by ustalić jakiś ogólny profil Monici i dotrzeć do tego kto faktycznie zrujnował jej życie z czystą premedytacją. Możemy rzucać w siebie kamieniami za nieczułość, ale prawda jest taka, że tak jak mówi @I'm_Innocent Monica jest martwa. I nikt z nas temu nie zaradził, gdy był na to czas. Być może odwracaliśmy się do niej plecami, mijaliśmy ignorując bo uważaliśmy że to 'nic takiego'. Możemy zadręczać się teraz wyrzutami sumienia, ale z drugiej strony czy ma to większy sens?
Nie wiem jak wy. Ja się z nią nie przyjaźniłem. Szkoda dziewczyny, bo miała przed sobą jeszcze sporo życia, które może nie byłoby aż tak trudne, ale nie zamierzam brać na siebie odpowiedzialności za jej śmierć. To była jej decyzja.
Jeśli możemy jakoś pomóc - chętnie to zrobię. Nawet wyślę jej rodzinie ładny bukiet kwiatów. Ale nie oczekujcie ode mnie niczego więcej.
Nie wiem jak wy. Ja się z nią nie przyjaźniłem. Szkoda dziewczyny, bo miała przed sobą jeszcze sporo życia, które może nie byłoby aż tak trudne, ale nie zamierzam brać na siebie odpowiedzialności za jej śmierć. To była jej decyzja.
Jeśli możemy jakoś pomóc - chętnie to zrobię. Nawet wyślę jej rodzinie ładny bukiet kwiatów. Ale nie oczekujcie ode mnie niczego więcej.
Rosalie "Boo" Shizuo
Czw Wrz 28, 2017 6:15 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:15 pm
@Saladass
Monica... Jej śmierć nie miała miejsca tak dawno, to jest nadal świeża sprawa. Te zdjęcie co idiotka @lollipop_girl wysłała przypomniało mi ją. To rzeczywiście była laska z którą się jakoś trzymałam, w sumie to całkiem dużo mi pomogła. Nie znałam jednak jej tak dobrze, tho.
Tak według mnie... to tylko przypuszczenie ale może zwalenie winy na tego całego narwańca może nie do końca... było prawdziwe? W sumie to nie wiadomo czemu jej rodzice się rozwiedli tak naprawdę, a słyszałam plotkę że nakryła go na zdradzie z jakąś małolatą. A może to on ją? Tss, nie wiem. Słyszałam coś jeszcze tyle że wypadło mi z głowy. Chyba coś o molestowaniu ale to tylko ploty jakby nie było.
Tak jak @PSYCHO_WOLF - poza zwyczajnymi korkami nie miałam z nią głębszych relacji. Była w porządku przynajmniej kiedy przebywałyśmy razem.
Tak według mnie... to tylko przypuszczenie ale może zwalenie winy na tego całego narwańca może nie do końca... było prawdziwe? W sumie to nie wiadomo czemu jej rodzice się rozwiedli tak naprawdę, a słyszałam plotkę że nakryła go na zdradzie z jakąś małolatą. A może to on ją? Tss, nie wiem. Słyszałam coś jeszcze tyle że wypadło mi z głowy. Chyba coś o molestowaniu ale to tylko ploty jakby nie było.
Tak jak @PSYCHO_WOLF - poza zwyczajnymi korkami nie miałam z nią głębszych relacji. Była w porządku przynajmniej kiedy przebywałyśmy razem.
Mio Amakawa
Czw Wrz 28, 2017 6:43 pm
Czw Wrz 28, 2017 6:43 pm
@Kirakira_Cat
W zasadzie, to poza tym zdjęciem było coś jeszcze... Znaczy, zaraz po tej sprawie. Generalnie chciałam jakoś jej z tym pomóc, ale chyba nie była szczególnie zadowolona z tego powodu. No i wolałam nikomu nie mówić, bo narobiłabym jej tym tylko dodatkowo problemów i... uch. Nawet nie wiem czy jest sens w dodawaniu tego teraz. ໒( •́ ∧ •̀ )७
Mio jebany atencjusz
Pozwolenia na tym forum: