▲▼
@Marcus
@Kirakira_Cat
@I'm_Innocent
@Smoke&Mirrors
@MrMrau
@CinnamonRoll
@Mr.Right
@MY_D_IS_BIG
@Smoke&Mirrors
@Marcus
@MrMrau
@Kirakira_Cat
@Smoke&Mirrors
@ANONYMOUS
@I'm_Innocent
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City
[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
First topic message reminder :
@ANONYMOUS
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
@ANONYMOUS
Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
- Kod waszej wypowiedzi:
- Podgląd wypowiedzi
@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACITUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.Kod z domyślnym avatarem jelenia.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#13bbb6][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]http://s10.ifotos.pl/img/Defaultpn_qrrphnx.png[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Kod z możliwością wstawienia własnego avatara i edycji koloru nicku.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=TUTAJ WKLEJACIE KOD KOLORU, JAKIM MA BYĆ NAPISANY WASZ NICKNAME][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WKLEJACIE LINK DO SWOJEGO AVATARA[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Bastien Lemaire
Re: [PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Czw Wrz 28, 2017 7:19 pm
Czw Wrz 28, 2017 7:19 pm
@Marcus
Może ustalmy punkt wyjścia. Czy ktokolwiek pamięta, kiedy to Panna Tremblay zagościła po raz pierwszy na językach uczniów Riverdale?
Mio Amakawa
Czw Wrz 28, 2017 7:21 pm
Czw Wrz 28, 2017 7:21 pm
@Kirakira_Cat
Nie wiem, co ją do tego skłoniło. Może właśnie cała ta sytuacja skłoniła ją do tego, żeby wzięła jakiekolwiek narkotyki.
@I'm_Innocent Ja nic nie mówiłam, że jej nie znam. Wspominałam tylko o Robercie.
@I'm_Innocent Ja nic nie mówiłam, że jej nie znam. Wspominałam tylko o Robercie.
Koss
Czw Wrz 28, 2017 7:50 pm
Czw Wrz 28, 2017 7:50 pm
@I'm_Innocent
@Kirakira_Cat, nie kierowałem swojej wypowiedzi do Ciebie. Ty przynajmniej naszkicowałaś jakąś konkretną sytuację, która wydaje się potwierdzać taką wersję wydarzeń. Chociaż muszę przyznać, że kiedy czytam o wciąganiu krechy w bibliotece, to coraz ciężkiej wysupłać mi jakieś współczucie dla tej dziewczyny. Z całą pewnością mocno się zgubiła.
Bianca Chavarría
Czw Wrz 28, 2017 8:02 pm
Czw Wrz 28, 2017 8:02 pm
@Smoke&Mirrors
Elo, melo, trzy, dwa, zero. Dopiero wbiłem, bo rzadko korzystam z internetu.
Krótka piłka: Gdzie jestem i czemu nie ma tutaj krzyżyka?
Krótka piłka: Gdzie jestem i czemu nie ma tutaj krzyżyka?
Levin
Czw Wrz 28, 2017 8:49 pm
Czw Wrz 28, 2017 8:49 pm
@MrMrau
Uh-huh.
Halo? Co to za miejsce?
Halo? Co to za miejsce?
@CinnamonRoll
@MY_D_IS_B mam nadzieję, że papcio Putin jest z Ciebie dumny. Co robisz w tej zboczonej Kanadzie, skoro konserwatywna mateczka Rosija jest Ci bliższa? Nikt Ci nie każe patrzeć na to "zboczeństwo".
@I'm_innocent musiałam poszukać we wspomnieniach czy gdzieś nie przewinęła się osoba Monici. Ale tak jak mówię, nie zdziwiłoby mnie, gdyby gdzieś były zdjęcia dotyczące tego.
@I'm_innocent musiałam poszukać we wspomnieniach czy gdzieś nie przewinęła się osoba Monici. Ale tak jak mówię, nie zdziwiłoby mnie, gdyby gdzieś były zdjęcia dotyczące tego.
Lucci
Czw Wrz 28, 2017 11:18 pm
Czw Wrz 28, 2017 11:18 pm
@Mr.Right
Odchodząc na chwilę od tematu Monici. Czy nie uważacie za dziwne faktu, że ktoś miał nasze dane osobowe, które pozwoliły dodać mu nas wszystkich do chatu? Nie zdaje mi się, aby pan @ANONYMOUS faktycznie miał być taki anonimowy. Jak na razie zauważyłem to wszyscy uczestnicy tego chatu mają bądź mieli jakąś większą styczność ze szkołą. Nie zdaje mi się, żeby był to przypadek, a pozyskanie takich informacji zapewne nie należy do najłatwiejszych. Możliwe, że osoba, która kryje się za założeniem tego pokoju może być bliżej niż nam się wydaje.
Pavel 'Smuggler' Travitza
The Jackal Canis Lupaster
Czw Wrz 28, 2017 11:20 pm
Czw Wrz 28, 2017 11:20 pm
@MY_D_IS_BIG
@CinnamonRoll tobie nikt nie kaze sie odzywac wiec po co to robisz? x)))
Bianca Chavarría
Pią Wrz 29, 2017 9:32 am
Pią Wrz 29, 2017 9:32 am
@Smoke&Mirrors
Dobra, jestem po przeczytaniu wszystkich wiadomości (trzeba było nawalić tego więcej...) i w sumie to nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać X'D
Mam wrażenie, że Anen to pracownik naszej szkoły, skoro zgarnął na czat nawet byłych uczniów. Albo jakaś bardzo znacząca osoba dla ofiary. Bądź po prostu dobrze poinformowany gość, który jest winny jej śmierci.
Ale jak chcecie poskakać sobie jeszcze trochę do gardeł to nie ma sprawy! Dam wam trochę czasu, a w międzyczasie zrobię sobie popcorn ❤
Mam wrażenie, że Anen to pracownik naszej szkoły, skoro zgarnął na czat nawet byłych uczniów. Albo jakaś bardzo znacząca osoba dla ofiary. Bądź po prostu dobrze poinformowany gość, który jest winny jej śmierci.
Ale jak chcecie poskakać sobie jeszcze trochę do gardeł to nie ma sprawy! Dam wam trochę czasu, a w międzyczasie zrobię sobie popcorn ❤
Bastien Lemaire
Pią Wrz 29, 2017 12:32 pm
Pią Wrz 29, 2017 12:32 pm
@Marcus
Jeśli już bierzemy pod lupę postać anona, obstawiałbym nie tyle pracownika szkoły, co może największą plotkarę/informatora. Przecież takie osoby najwięcej wiedzą o uczniach obecnych, byłych i podejrzewam,
że również i tych, którzy dopiero pojawią się w progach Riverdale.
Z drugiej strony, co jeśli anon nie jest jeden, a kilku na jednym koncie?
że również i tych, którzy dopiero pojawią się w progach Riverdale.
Z drugiej strony, co jeśli anon nie jest jeden, a kilku na jednym koncie?
Levin
Pią Wrz 29, 2017 12:59 pm
Pią Wrz 29, 2017 12:59 pm
@MrMrau
Hm, myślę, że obstawianie na plotkarę to nie taki głupi trop. Sorki, nadrabiałem wiadomości. Jeśli chodzi o Monicę, to kojarzę ją ze zdjęcia. Byłem raz kiedyś na jednej z imprez świadkiem, jak lepiła się do różnych facetów. Do dziewcząt zresztą też. Sam zostałem nawet na chwilę jej ofiarą. Próbowała mnie wymacać, by ostatecznie zwymiotować mi na buty. Z tego, co tu przeczytałem, to takie zachowanie nie było jednorazowe... Szkoda dziewczyny. A ten czat... No nie wiem. Może uda nam się coś ustalić. Mam tylko nadzieję, że ta sytuacja pozwoli ogarnąć się uczniom i problem gnębienia - czy to B przez A czy A przez B - zmaleje. A w ogóle mógłby zniknąć całkowicie.
Mio Amakawa
Pią Wrz 29, 2017 4:37 pm
Pią Wrz 29, 2017 4:37 pm
@Kirakira_Cat
Może całym tym zachowaniem próbowała zwrócić na siebie uwagę? Może tak naprawdę potrzebowała pomocy, tylko nie wiedziała jak o nią poprosić... Albo nie umiała nikomu z nią zaufać, więc chciała się chociaż wyszaleć zanim miałaby, no wiecie. Skończyć ze wszystkim.
Nie wiem kto mógł otworzyć ten czat. Ale zapewne zna odpowiedź na każde nasze pytanie, przynajmniej jak dla mnie. Nie zdziwiłoby mnie, gdyby to był nawet sam Robert? Albo może nawet ojciec Monici? Ktoś, kto wiedziałby o niej naprawdę dużo, kto dostał się na tyle blisko niej, by mieć dostęp do wszystkiego. Czy było to przez poszukiwanie powodów do gnębienia, czy przez więzy rodzinne i wspólne miejsce zamieszkania.
Nie wiem kto mógł otworzyć ten czat. Ale zapewne zna odpowiedź na każde nasze pytanie, przynajmniej jak dla mnie. Nie zdziwiłoby mnie, gdyby to był nawet sam Robert? Albo może nawet ojciec Monici? Ktoś, kto wiedziałby o niej naprawdę dużo, kto dostał się na tyle blisko niej, by mieć dostęp do wszystkiego. Czy było to przez poszukiwanie powodów do gnębienia, czy przez więzy rodzinne i wspólne miejsce zamieszkania.
Bianca Chavarría
Pią Wrz 29, 2017 9:22 pm
Pią Wrz 29, 2017 9:22 pm
@Smoke&Mirrors
Dobsz, a mamy tu jakiegoś hakera, że tak zapytam? Kogoś, kto by mógł wytoczyć potężne działa przeciwko naszemu Anenowi?
Postacie NPC
Pią Wrz 29, 2017 9:34 pm
Pią Wrz 29, 2017 9:34 pm
@ANONYMOUS
AHAHAHAHAHAH. Doskonale! Wspaniale!
Wygląda na to, że wszyscy znaliśmy Monicę Tremblay dużo lepiej niż nam się początkowo wydawało, hm? Co za interesująca sytuacja. Czy wszystko jest prawdą? A może to tylko bezpodstawne plotki?
Wspaniały napis na nagrobku czeka naszą dziewczynkę "M. Tremblay, wzorowa uczennica, dobra przyjaciółka. Dziwka, alkoholiczka i narkomanka po godzinach." Kto wie, może gdyby wszystko to wypłynęło wcześniej to ona musiałaby uciekać przed policją, a nie wy?
Nie martwcie się. Nie musicie być związani ze sprawą. Możecie czuć się bezpieczni. Lecz, oni już zaczęli. Wiecie, prawda? Dziś pierwszy uczeń trafił na komendę policji. Czy jest winny? A może nie? To takie ekscytujące, hihihi... HA HA HA!
Wygląda na to, że wszyscy znaliśmy Monicę Tremblay dużo lepiej niż nam się początkowo wydawało, hm? Co za interesująca sytuacja. Czy wszystko jest prawdą? A może to tylko bezpodstawne plotki?
Wspaniały napis na nagrobku czeka naszą dziewczynkę "M. Tremblay, wzorowa uczennica, dobra przyjaciółka. Dziwka, alkoholiczka i narkomanka po godzinach." Kto wie, może gdyby wszystko to wypłynęło wcześniej to ona musiałaby uciekać przed policją, a nie wy?
Nie martwcie się. Nie musicie być związani ze sprawą. Możecie czuć się bezpieczni. Lecz, oni już zaczęli. Wiecie, prawda? Dziś pierwszy uczeń trafił na komendę policji. Czy jest winny? A może nie? To takie ekscytujące, hihihi... HA HA HA!
Koss
Pią Wrz 29, 2017 9:51 pm
Pią Wrz 29, 2017 9:51 pm
@I'm_Innocent
@ANONYMOUS, hihihi, hohoho, śmieszne tak, że aż mnie brzuch boli.
Pozwolenia na tym forum: