▲▼
@silence
@PSYCHO_WOLF
@Marcus
@Kirakira_Cat
@I'm_Innocent
@rita
@DOЛТ_LOOК_ВДСК
@Saladass
@spiser_katt
@Saladass
@spiser_katt
@Saladass
@Kirakira_Cat
@PSYCHO_WOLF
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City
[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
First topic message reminder :
@ANONYMOUS
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
@ANONYMOUS
Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
- Kod waszej wypowiedzi:
- Podgląd wypowiedzi
@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACITUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.Kod z domyślnym avatarem jelenia.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#13bbb6][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]http://s10.ifotos.pl/img/Defaultpn_qrrphnx.png[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Kod z możliwością wstawienia własnego avatara i edycji koloru nicku.- Kod:
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=TUTAJ WKLEJACIE KOD KOLORU, JAKIM MA BYĆ NAPISANY WASZ NICKNAME][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WKLEJACIE LINK DO SWOJEGO AVATARA[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Artem Domashnikov
Re: [PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Sob Paź 07, 2017 11:31 pm
Sob Paź 07, 2017 11:31 pm
@silence
Nie pomyśleliście może, że dzielenie się takimi informacjami z praktycznie anonimowymi osobami jest głupotą? Jakoś nie wydaje mi się to rozsądne w takich okolicznościach.
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Sob Paź 07, 2017 11:37 pm
Sob Paź 07, 2017 11:37 pm
@PSYCHO_WOLF
@silence
Monice nic już nie zaszkodzi. Teraz możemy jedynie zebrać wszystkie informacje, by ustalić konkretną wersję i przekazać ją policji, wraz z naszymi podejrzeniami. Czasem dużo lepiej jest ustalić takie rzeczy anonimowo i w taki własnie sposób je przekazać, zamiast szastać własnym nazwiskiem na prawo i lewo.
Bądź usiąść i nie robić nic. Bo przecież cała ta sytuacja pokazuje że TO właśnie robiliśmy przez kilka lat, czyż nie?
Monice nic już nie zaszkodzi. Teraz możemy jedynie zebrać wszystkie informacje, by ustalić konkretną wersję i przekazać ją policji, wraz z naszymi podejrzeniami. Czasem dużo lepiej jest ustalić takie rzeczy anonimowo i w taki własnie sposób je przekazać, zamiast szastać własnym nazwiskiem na prawo i lewo.
Bądź usiąść i nie robić nic. Bo przecież cała ta sytuacja pokazuje że TO właśnie robiliśmy przez kilka lat, czyż nie?
Bastien Lemaire
Nie Paź 08, 2017 12:57 am
Nie Paź 08, 2017 12:57 am
@Marcus
Patrząc na zdjęcie USG, to ciąża jest już dosyć zaawansowana. Płód się rozwinął na tyle by był dobrze widoczny pod względem fizjologicznym. Zauważyliście aby chodziła z brzuchem? Luźniejsze ubrania w ostatnim czasie,
więcej jadła? Wymiotowała w ubikacji?
więcej jadła? Wymiotowała w ubikacji?
Mistrz Gry
Nie Paź 08, 2017 1:34 am
Nie Paź 08, 2017 1:34 am
Charakterystyczny sygnał przychodzącej wiadomości przerwał spokój panujący wokół, zwracając na siebie waszą uwagę - niezależnie od tego gdzie się znajdowaliście. Hej, zaraz. Czy telefony niektórych z was nie były wyciszone?
BOO:
Gratulacje! W związku z dużą aktywnością na czacie odblokowujesz nową skórkę: Bunny Ride i otrzymujesz rangę Spamer. Poniżej znajdziesz swój nowy kod!
NATALIE, MIO, KOSS, MERCURY, BASTIEN:
Gratulacje! W związku z aktywnością na czacie odblokowujesz nową skórkę: On the track i otrzymujesz rangę Aktywny Gracz. Poniżej znajdziesz swój nowy kod!
BOO:
Gratulacje! W związku z dużą aktywnością na czacie odblokowujesz nową skórkę: Bunny Ride i otrzymujesz rangę Spamer. Poniżej znajdziesz swój nowy kod!
- Kod:
[img]http://s5.ifotos.pl/img/Bunny-Rid_qrnhsne.png[/img]
[color=TUTAJ WKLEJACIE KOD KOLORU, JAKIM MA BYĆ NAPISANY WASZ NICKNAME][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WKLEJACIE LINK DO SWOJEGO AVATARA[/img]</div>
NATALIE, MIO, KOSS, MERCURY, BASTIEN:
Gratulacje! W związku z aktywnością na czacie odblokowujesz nową skórkę: On the track i otrzymujesz rangę Aktywny Gracz. Poniżej znajdziesz swój nowy kod!
- Kod:
[img]http://s2.ifotos.pl/img/Na-Tropie_qrnhsnw.png[/img]
Mio Amakawa
Nie Paź 08, 2017 8:21 am
Nie Paź 08, 2017 8:21 am
@Kirakira_Cat
@PSYCHO_WOLF byłam! Właśnie nadrabiałam co tu się działo, kiedy byłam nieobecna.
To w sumie przerażające, że Monica zaszła w ciążę i to mogło się przyczynić do tego, że się zabiła. Przecież dziecko powinno być powodem do szczęścia. Rozumiem, że to trochę za wcześnie, ale... Uch. I nie chcę za bardzo oskarżać Roberta, naprawdę nie chcę mu zarzucać, że mógł posunąć się do takiej potworności. Ale co jeśli to faktycznie miało być jego, a Monica nie chciała dopuścić już do samego... no, aktu?
To w sumie przerażające, że Monica zaszła w ciążę i to mogło się przyczynić do tego, że się zabiła. Przecież dziecko powinno być powodem do szczęścia. Rozumiem, że to trochę za wcześnie, ale... Uch. I nie chcę za bardzo oskarżać Roberta, naprawdę nie chcę mu zarzucać, że mógł posunąć się do takiej potworności. Ale co jeśli to faktycznie miało być jego, a Monica nie chciała dopuścić już do samego... no, aktu?
Koss
Nie Paź 08, 2017 11:02 am
Nie Paź 08, 2017 11:02 am
@I'm_Innocent
@Kirakira_Cat, jeśli miałbym mieć dziecko z Robertem, to chyba sam bym skoczył z dachu.
Chester Ó Heachthinghearn
Nie Paź 08, 2017 11:38 am
Nie Paź 08, 2017 11:38 am
@rita
eh
@Kirakira_Cat @I'm_Innocent skoro już zakładamy że robert też jest w to wmieszany (a nie wrobiony) i powinien być przesłuchany
w takim razie kim jest na tym czacie?
@Kirakira_Cat @I'm_Innocent skoro już zakładamy że robert też jest w to wmieszany (a nie wrobiony) i powinien być przesłuchany
w takim razie kim jest na tym czacie?
Pan Francis
Nie Paź 08, 2017 11:54 am
Nie Paź 08, 2017 11:54 am
@DOЛТ_LOOК_ВДСК
Biedne dziecko...
Sekcja zwłok powinna wykazać, czy była w ciąży, a jeśli tak to z kim. Pytanie, czy policja ujawni takie informacje komuś więcej niż najbliższej rodzinie dziewczyny.
Swoją drogą, ciekawe czy jej ojciec nadal będzie chciał tu pracować.
Sekcja zwłok powinna wykazać, czy była w ciąży, a jeśli tak to z kim. Pytanie, czy policja ujawni takie informacje komuś więcej niż najbliższej rodzinie dziewczyny.
Swoją drogą, ciekawe czy jej ojciec nadal będzie chciał tu pracować.
Rosalie "Boo" Shizuo
Nie Paź 08, 2017 12:35 pm
Nie Paź 08, 2017 12:35 pm
@Saladass
Ciąża?... To wszystko jasne...
Sigrunn Northug
Nie Paź 08, 2017 2:58 pm
Nie Paź 08, 2017 2:58 pm
@spiser_katt
A co jeśli to nie było dziecko Roberta? Wydaje mi się (ale głowy sobie nie dam uciąć, bo miałam lepsze rzeczy do roboty niż obserwowanie rzygających lasek), że widziałam ją w wakacje w jednym z klubów. Ostro pobalowała i skończyło się tym, że ktoś ją zawlókł do vip roomu. Myślę, że tylko po to, żeby ją ogarnąć, ale chuj wie, co się tam działo.
Rosalie "Boo" Shizuo
Nie Paź 08, 2017 3:11 pm
Nie Paź 08, 2017 3:11 pm
@Saladass
@spiser_katt - dzięki Tobie sobie przypomniałam. Rzeczywiście w wakacje była taka sytuacja, widziałam Monicę w VIP roomie, ale co bardziej zaskakujące zdawało mi się, że ona była w towarzystwie Roberta. Była mocno spita, ledwo chodziła. Zniknęli w jakimś pokoju, a z ciekawości powęszyłam trochę pod nim... Później słyszałam jęki... Więc jak na moje oko, jeżeli ta ciąża była jednym z powodów samobójstwa, to ten dupek ją po prostu zgwałcił... Kurwa, gdybym wtedy wiedziała.
Sigrunn Northug
Nie Paź 08, 2017 3:13 pm
Nie Paź 08, 2017 3:13 pm
@spiser_katt
@Saladass, czyli wiedziałaś, że była spita, ale słysząc jęki w pokoju nie domyśliłaś się, że nie pieprzy się z własnej woli? No kurwa, gratulacje.
Rosalie "Boo" Shizuo
Nie Paź 08, 2017 3:34 pm
Nie Paź 08, 2017 3:34 pm
@Saladass
@spiser_katt - no sory. Nie zachowywał się wobec niej agresywnie, zresztą do niedawna nawet nie wiedziałam że Monica była przez tego idiote traktowana jak szmata. Poza tym speszyła mnie cała sytuacja.
Mio Amakawa
Nie Paź 08, 2017 3:46 pm
Nie Paź 08, 2017 3:46 pm
@Kirakira_Cat
@Saladass@spiser_katt hej, hej. Nie warto się teraz o to chyba sprzeczać. :< Zresztą, powiedzmy, że @Saladass jest dużo drobniejsza od Roberta. Co jakby ją też skrzywdził? Bezpieczeństwo innych jest ważne, ale myślę, że musiała też dbać o siebie. Choć wezwanie policji byłoby dobrym pomysłem, ale... uch, skoro nie wiedziała, jak traktował Monicę?
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Nie Paź 08, 2017 6:19 pm
Nie Paź 08, 2017 6:19 pm
@PSYCHO_WOLF
Chwila. Skupiamy się na zdjęciu USG, a co z zawieszką? R+M brzmi jak raczej kiepski przypadek, biorąc pod uwagę całą sprawę. Monica żywiła jakieś skryte uczucia do swojego prześladowcy czy może to on pomimo dręczenia jej psychicznie (i być może fizycznie) był w niej zakochany?
Dziecko mogło być skutkiem ich klubowej... przygody? W końcu nie jesteśmy w stanie stuprocentowo stwierdzić czy był to gwałt. Przykre, że jeśli był - dziewczyna nie miała na tyle wsparcia jak i odwagi, by zgłosić to na policję.
Dziecko mogło być skutkiem ich klubowej... przygody? W końcu nie jesteśmy w stanie stuprocentowo stwierdzić czy był to gwałt. Przykre, że jeśli był - dziewczyna nie miała na tyle wsparcia jak i odwagi, by zgłosić to na policję.
Pozwolenia na tym forum: