▲▼
First topic message reminder :
Jedna z moich ulubionych gier: Ktoś o czymś marzy a kolejna osoba zwyczajnie to psuje.
Tak więc jak bym chciała czekoladę o.o
Jedna z moich ulubionych gier: Ktoś o czymś marzy a kolejna osoba zwyczajnie to psuje.
Tak więc jak bym chciała czekoladę o.o
Ale babeczki i rzon ważniejsze...
Chcę wiernego mensza >.<
Chcę wiernego mensza >.<
Będziesz mieć żonę O.O
Chcę, by wakacje trwały 9 miesięcy, a szkoła 3 ^w^
Chcę, by wakacje trwały 9 miesięcy, a szkoła 3 ^w^
Powiedz to Ministrowi Edukacji, to Cię wyśmieje i ześle na Syberię, gdzie nie ma wakacji. Tak.
Chcę maszynę do rozmnażania czekolady.
Chcę maszynę do rozmnażania czekolady.
Ale masz tylko Flosia.
Ja chcę normalnych nauczycieli w szkole, którzy uczą a nie odpier***ają swoje godziny, byle im zapłacono...
Ja chcę normalnych nauczycieli w szkole, którzy uczą a nie odpier***ają swoje godziny, byle im zapłacono...
Nauczycieli dzisiaj pod dostatkiem, zawsze jest szansa że po wielu skargach dostaniecie nowego, ale w towarzystwie pozostałych każdy nowy się rozbestwi, a całego personelu nie wymienią. Badum-tss.
Chcę pierwszy raz nie zgubić się w mieście idąc jutro do szkoły.
Chcę pierwszy raz nie zgubić się w mieście idąc jutro do szkoły.
Zgubisz się, a do tego się spóźnisz do szkoły.
Chcę mieć taki wyjebany w kosmos regał z całą masą książek.
Chcę mieć taki wyjebany w kosmos regał z całą masą książek.
Pójdź do biblioteki, jest pod dostatkiem.
Chcę by w końcu wydano książę, na którą czekam.
Chcę by w końcu wydano książę, na którą czekam.
Przesuną premierę. O dwa lata.
Chcę, żeby już była zima.
Chcę, żeby już była zima.
Przyjdzie ocieplenie i zimy nie będzie.
Chcę 6 z matmy za sprawdzian.
Chcę 6 z matmy za sprawdzian.
6 z matmy jest rzeczą niemożliwą dla zwykłego śmiertelnika.
Nie mam tak dużych wymagań: chcę 4 z niemca.
Nie mam tak dużych wymagań: chcę 4 z niemca.
Skończyły się miejsca na niemieckim i przerzucono cię do klasy z francuskim. Gdzie z miejsca dostajesz niedostateczny. Wesołych świąt czy coś.
Chcę zagrać w prawdziwe rpg. Takie z siedzeniem przy stole, mistrzem gry i tak dalej.
Chcę zagrać w prawdziwe rpg. Takie z siedzeniem przy stole, mistrzem gry i tak dalej.
(U mnie przeniósł się z innego miasta koleś do klasy. Pierwsza lekcja w nowej szkole - niemiecki. Już załapał szmatę xD)
Rozpocząłeś rozgrywkę! Jednak wychodząc z karczmy, potykasz się o próg i upadasz, tracąc jeden punkt życia.
Wspominałem, że to był twój jedyny punkt?
Tak mi przykro.
Chciałbym by nie dało się po mnie poznać niczego! HA! (w sensie emocje i te inne,.. .tak)
Rozpocząłeś rozgrywkę! Jednak wychodząc z karczmy, potykasz się o próg i upadasz, tracąc jeden punkt życia.
Wspominałem, że to był twój jedyny punkt?
Tak mi przykro.
Chciałbym by nie dało się po mnie poznać niczego! HA! (w sensie emocje i te inne,.. .tak)
Niestety, wszystko widać po Tobie jak na dłoni i nie jesteś w stanie tego zmienić.
Chcę mieć dobrą pamięć.
Chcę mieć dobrą pamięć.
I masz. Niestety była ona tak dobra, że stałaś się celem chirurgów, który wycięli ci mózg i obecnie przeprowadzają na nim badania. Żegnaj o najdroższy.
Chcę, żeby moja walizka sama się spakowała.
Chcę, żeby moja walizka sama się spakowała.
Ok, proszę bardzo. Twoja walizka zaczyna pakować wszystko, co znajduje się w jej pobliżu, ale na tym nie poprzestaje. Wciąga do środka pobliskie budynki, drzewa, słupy telefoniczne, bezdomnego psa, całe ulice, panią Krysię, Ciebie. Wciąga do swojego środka wszystko, łącznie z samą sobą. Brawo, doprowadziłeś do zniknięcia wszechświata.
Chciałabym móc zatrzymywać czas, by się nie spieszyć i wysypiać.
Chciałabym móc zatrzymywać czas, by się nie spieszyć i wysypiać.
Pozwolenia na tym forum: