▲▼
Prawda.
Ale ci je przedłużą, khe.
Chciałbym iść już spać. *kaszl*
First topic message reminder :
Jedna z moich ulubionych gier: Ktoś o czymś marzy a kolejna osoba zwyczajnie to psuje.
Tak więc jak bym chciała czekoladę o.o
Jedna z moich ulubionych gier: Ktoś o czymś marzy a kolejna osoba zwyczajnie to psuje.
Tak więc jak bym chciała czekoladę o.o
Ale dorzucą wam 4 dodatkowe godziny.
Chciałbym skończyć w końcu event zimowy, khm.
Chciałbym skończyć w końcu event zimowy, khm.
Chciałbyś, ale przejmowanie władzy będzie się ciągnąć jeszcze miesiącami.
Chciałbym by mój współlokator nie przyjeżdżał na 1 dzien do akademika z jakimś chorubskiem. Czyli nie chce zachorować....
Chciałbym by mój współlokator nie przyjeżdżał na 1 dzien do akademika z jakimś chorubskiem. Czyli nie chce zachorować....
Do tego niepotrzebny współlokator
Ja bym chciała, żeby w moim domu w końcu było ciepło ._.
Ja bym chciała, żeby w moim domu w końcu było ciepło ._.
Ale nadal będzie w cholerę zimno i zostaje ci mój kominek.
Chciałbym móc iść spać.
Chciałbym móc iść spać.
Pójdziesz spać, ale łóżko się zarwie i będziesz musiał spać na podłodze, przez co jakiś facet cię nadepnie, bo cię nie zauważy, a ty trafisz do szpitala ze złamaną nogą, gdyż się na ciebie przewali. Później zostaniesz na oddziale, bo im się tak chciało, a nie będziesz mógł zasnąć, bo na tej samej sali ciągle będzie wyło dziecko. A gdy się już uspokoi to przyjdzie policja w sprawie kolesia, który cię nadepnął i złamał rękę mówiąc, że jest ci wdzięczna, bo to profesjonalny włamywacz ... a ty go przyprawiłeś o 2 złamane żebra i zwichnięty nadgarstek, ciesz się B|
xDD
Chciałabym mieć kasę ;-;
xDD
Chciałabym mieć kasę ;-;
Na samych chęciach się skończy, bo nie będzie chciało ci się nic robić w tym kierunku. W przyszłości nie znajdziesz pracy i wylądujesz pod mostem, żebrząc o jakieś drobniaki, które i tak przepieprzysz na alkohol, bo będziesz obracać się w złym towarzystwie.
Chciałbym, żeby zadanie na malarstwo samo się zrobiło.
Chciałbym, żeby zadanie na malarstwo samo się zrobiło.
Niestety zadanie z malarstwa woli żebyś to ty je zrobił i czeka na ciebie z rozłożonymi pędzlami.
Chciałbym żeby pogoda się w końcu ogarnęła, bo już nie ogarniam jaką mamy porę roku.
Chciałbym żeby pogoda się w końcu ogarnęła, bo już nie ogarniam jaką mamy porę roku.
Niestety, teraz mamy porę roku.. każdą i tak się będzie to ciągnąć... zawsze.
Chciałbym mieć taki tydzień wolnego... nic nie robić niczym się nie martwić!
Chciałbym mieć taki tydzień wolnego... nic nie robić niczym się nie martwić!
Będą teraz święta, ale dorzucą ci po nich egzaminem i tyle z 'niemartwienia się'.
Chciałbym coś zjeść.
Chciałbym coś zjeść.
ale ci się nie chce iść na dół do kuchni.
Chciałbym dziś nie mieć zajęć.
Chciałbym dziś nie mieć zajęć.
Ale ci je przedłużą, khe.
Chciałbym iść już spać. *kaszl*
Znając Ciebie, położysz się spać... na zajęciach. >D
Chciałbym, żeby PKP dało więcej pociągów, by łatwiej wrócić do domu! QQ
Chciałbym, żeby PKP dało więcej pociągów, by łatwiej wrócić do domu! QQ
Ale PKP jest przeciwko tobie i nie obchodzi ich, że chcesz wrócić do domu w łatwiejszy i przyjemniejszy sposób.
Chciałbym wyjść na zero, he-he. *pewnie sam już na wstępie może zrujnować sobie to marzenie*
Chciałbym wyjść na zero, he-he. *pewnie sam już na wstępie może zrujnować sobie to marzenie*
Spójrz prawdzie w oczy - Ty to Ty. Albo powstrzyma Cię Twoje własne lenistwo, albo dostaniesz w twarz postem, zanim zdążysz odpisać na następny.
Chcę czekoladę! :<
Chcę czekoladę! :<
Ale sprzedawca stwierdzi, że bardzo mu przykro ale nie mieści się pani w drzwiach i nie może pani sprzedać czekolady, bo światu grozić będzie zagłada.
Chcę przysiąść do rysowania.
Chcę przysiąść do rysowania.
Pozwolenia na tym forum: