▲▼
Postacie: Joel
Powód: Jadę do kumpla.
Od kiedy do kiedy?: No dzisiaj i jutro. Dziś znikam około 13, jutro pewnie wieczorem już będę. Niby nieobecność bardzo krótka, ale gdyby jednak ktoś chciał wiedzieć czy żyję, to proszę bardzo. A, i niewykluczone, że wbiję na chwilkę, ale tylko po to, bym nie zniknął z rubryczki "ostatnio zalogowanych".
First topic message reminder :
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
- Kod:
[b]Postacie:[/b]
[b]Powód:[/b] nieobowiązkowy.
[b]Od kiedy do kiedy?:[/b]
Postacie: Winter
Powód: Ostatnie dni pracy, pakowanie, wyjazd na swoje - mam trochę na głowie.
Od kiedy do kiedy?: Kilka dni, może ze cztery.
Powód: Ostatnie dni pracy, pakowanie, wyjazd na swoje - mam trochę na głowie.
Od kiedy do kiedy?: Kilka dni, może ze cztery.
Powód: Jadę do kumpla.
Od kiedy do kiedy?: No dzisiaj i jutro. Dziś znikam około 13, jutro pewnie wieczorem już będę. Niby nieobecność bardzo krótka, ale gdyby jednak ktoś chciał wiedzieć czy żyję, to proszę bardzo. A, i niewykluczone, że wbiję na chwilkę, ale tylko po to, bym nie zniknął z rubryczki "ostatnio zalogowanych".
Postacie: Elisabeth, Catherine, Anubis.
Od kiedy do kiedy?: Prawdopodobnie do końca tygodnia.
Od kiedy do kiedy?: Prawdopodobnie do końca tygodnia.
Postacie: Lucas i te inne.
Powód: Nah.
Od kiedy do kiedy?: Po prostu nie będę pisać przez kilka dni postów. Jak będę mieć chęć, to odpiszę na coś, jeśli nie, to nie. W późniejszym czasie także mogę mieć opóźnienia z odpisami, ale to już swoją drogą.
Powód: Nah.
Od kiedy do kiedy?: Po prostu nie będę pisać przez kilka dni postów. Jak będę mieć chęć, to odpiszę na coś, jeśli nie, to nie. W późniejszym czasie także mogę mieć opóźnienia z odpisami, ale to już swoją drogą.
Postacie: Truskawka
Powód: Nauka, projekty i gazeta (;ω;)
Od kiedy do kiedy?: Do końca tego roku mogę przypominać widmo.
Powód: Nauka, projekty i gazeta (;ω;)
Od kiedy do kiedy?: Do końca tego roku mogę przypominać widmo.
Postacie: Sheridan, Christian, Ashanti, Yona, Addison
Powód: Durny dyplom jest durny, a ja go jeszcze za bardzo nie mam. Plus zmienił mi się promotor na smutną osobę, więc będzie trochę zasuwania. :"D
Od kiedy do kiedy?: Ogólnie do grudnia, ale to też nie tak, że mnie w ogóle nie będzie. Po prostu... jakbym znikała bez śladu albo długo nie odpisywała/nie było mnie na cb - na 90% tnę kawałki tektury i wyklinam przy tym na wszystko co się da.
Powód: Durny dyplom jest durny, a ja go jeszcze za bardzo nie mam. Plus zmienił mi się promotor na smutną osobę, więc będzie trochę zasuwania. :"D
Od kiedy do kiedy?: Ogólnie do grudnia, ale to też nie tak, że mnie w ogóle nie będzie. Po prostu... jakbym znikała bez śladu albo długo nie odpisywała/nie było mnie na cb - na 90% tnę kawałki tektury i wyklinam przy tym na wszystko co się da.
Postacie: Alegz i Spółka Sante.
Powód: Wyjebanie i sprawy rodzinne.
Czas: Bliżej nieokreślony.
Można próbować się kontaktować przez gg czy fejsa. Nie gwarantuję, że odpowiem. PW nie pisać, nie przeczytam.
Powód: Wyjebanie i sprawy rodzinne.
Czas: Bliżej nieokreślony.
Można próbować się kontaktować przez gg czy fejsa. Nie gwarantuję, że odpowiem. PW nie pisać, nie przeczytam.
Postacie: Frej, Skecz.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj. Do nie wiem kiedy.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj. Do nie wiem kiedy.
Postacie: Bullet
Powód: choroba, szkółka, narkotyki sie skończyły
Od kiedy do kiedy?: do tygodnia (21.09)
Powód: choroba, szkółka, narkotyki sie skończyły
Od kiedy do kiedy?: do tygodnia (21.09)
Postacie: Brendi, Kendi, Cam, Val
Powód: hehe
Od kiedy do kiedy?: Piątek - ? Długo mi raczej nie zejdzie.
Powód: hehe
Od kiedy do kiedy?: Piątek - ? Długo mi raczej nie zejdzie.
Postacie: Isaiah, Melanie, Gonzo
Powód: Wyjeżdżam na wakacje, prawdopodobnie uda mi się wejść raz czy dwa w ciągu dnia.
Termin: Od 17 do 27 września.
Powód: Wyjeżdżam na wakacje, prawdopodobnie uda mi się wejść raz czy dwa w ciągu dnia.
Termin: Od 17 do 27 września.
Postać: Sante i spółka ZOO
Czas: Kilka dni.
Powód: Randomowy wypad do Warszawy. Łuuuhu, będzie zabawnie.
Czas: Kilka dni.
Powód: Randomowy wypad do Warszawy. Łuuuhu, będzie zabawnie.
Piszę, zanim jeszcze pamiętam, tak.
Postacie: Ethan.
Powód: wyjazd.
Od kiedy do kiedy?: od 3.10 do 5.10 (włącznie).
Postacie: Ethan.
Powód: wyjazd.
Od kiedy do kiedy?: od 3.10 do 5.10 (włącznie).
Postacie: Lucas, Fabian i inni.
Powód: Jak mówiłem wcześniej - znalazłem pracę, zaczynam i kończę w taki sposób, że czasem nie mam kiedy pisać albo jestem tak zmęczony, że nie chce mi się pisać, a wolnego dnia w tygodniu brak.
Od kiedy do kiedy?: Jak ogarnę chociaż sobie jeden dzień wolnego w pracy w tygodniu. Ale mimo wszystko będzie mnie mniej i moje posty przez to będą pisanie z większym opóźnieniem.
Powód: Jak mówiłem wcześniej - znalazłem pracę, zaczynam i kończę w taki sposób, że czasem nie mam kiedy pisać albo jestem tak zmęczony, że nie chce mi się pisać, a wolnego dnia w tygodniu brak.
Od kiedy do kiedy?: Jak ogarnę chociaż sobie jeden dzień wolnego w pracy w tygodniu. Ale mimo wszystko będzie mnie mniej i moje posty przez to będą pisanie z większym opóźnieniem.
Postacie: Mercury, Riley, Jackdaw, Aotsune, wszystkie te moje gnojki.
Powód: Pieseł. Trochę mu się pogorszyło, potrzeba dużo bardziej zorganizowanej opieki, ja trochę podupadam psychicznie, więc muszę się na razie wstrzymać od pracy administracyjnej. Posty postaram się pisać. Jakoś. Chociaż raczej się nie nastawiajcie i po prostu mnie omijajcie w kolejce.
Od kiedy do kiedy?: Od wczoraj w sumie do... ja wiem. Soboty? Niedzieli? Przyszłego miesiąca? Ha. Zobaczymy jak mi się uda umówić kardiologa.
Powód: Pieseł. Trochę mu się pogorszyło, potrzeba dużo bardziej zorganizowanej opieki, ja trochę podupadam psychicznie, więc muszę się na razie wstrzymać od pracy administracyjnej. Posty postaram się pisać. Jakoś. Chociaż raczej się nie nastawiajcie i po prostu mnie omijajcie w kolejce.
Od kiedy do kiedy?: Od wczoraj w sumie do... ja wiem. Soboty? Niedzieli? Przyszłego miesiąca? Ha. Zobaczymy jak mi się uda umówić kardiologa.
Pozwolenia na tym forum: