▲▼
Postacie: Kendi, Brendi, Valentino, Cameleon
Powód: -
Od kiedy do kiedy?: Od wtorku do nie wiem kiedy, ale na pewno nie dłużej, niż do niedzieli. Może mnie nie być wcale albo będę tylko sporadycznie wchodzić.
Nagła zmiana planów. Uwielbiam.
First topic message reminder :
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
- Kod:
[b]Postacie:[/b]
[b]Powód:[/b] nieobowiązkowy.
[b]Od kiedy do kiedy?:[/b]
Postacie: Merkuriusz, Rajli, Senpai, Kawka, wszystko to.
Powód: Wyjazd do Kamirrry.
Od kiedy do kiedy?: Od dziś do nikt-nie-wie-kiedy. Jak zawsze. Kiedy wrócę wtedy wrócę. Zobaczymy jak będzie z netem i czy psy nie zabiorą 100% mojej uwagi.
Powód: Wyjazd do Kamirrry.
Od kiedy do kiedy?: Od dziś do nikt-nie-wie-kiedy. Jak zawsze. Kiedy wrócę wtedy wrócę. Zobaczymy jak będzie z netem i czy psy nie zabiorą 100% mojej uwagi.
Postacie: Lucas i cała reszta.
Powód: Nie powiem.
Od kiedy do kiedy?: Generalnie robię parudniowy urlop od postów. Tak max do końca tygodnia powinienem się ogarnąć.
Powód: Nie powiem.
Od kiedy do kiedy?: Generalnie robię parudniowy urlop od postów. Tak max do końca tygodnia powinienem się ogarnąć.
Do końca tygodnia ścisły post z postami. Nie mam czasu na nic. Pozdrawiam!
Postacie: Truskawka
Powód: Pewnie znowu odwiedzę szpital.
Od kiedy do kiedy?: Tydzień lub dwa - w tym czasie mogę nie odpisywać na wiadomości, bo nie jestem pewna dostępu do urządzenia ani internetu.
Powód: Pewnie znowu odwiedzę szpital.
Od kiedy do kiedy?: Tydzień lub dwa - w tym czasie mogę nie odpisywać na wiadomości, bo nie jestem pewna dostępu do urządzenia ani internetu.
Postacie: Isaiah, Melanie
Powód: Wyjazd, po prostu nie będe miała czasu.
Od kiedy do kiedy?: Od czwartku do wtorku.
Powód: Wyjazd, po prostu nie będe miała czasu.
Od kiedy do kiedy?: Od czwartku do wtorku.
Przedłuży się, aż do weekendu.Enya napisał:Do końca tygodnia ścisły post z postami. Nie mam czasu na nic. Pozdrawiam!
Powód: -
Od kiedy do kiedy?: Od wtorku do nie wiem kiedy, ale na pewno nie dłużej, niż do niedzieli. Może mnie nie być wcale albo będę tylko sporadycznie wchodzić.
Nagła zmiana planów. Uwielbiam.
Postacie: Szerere i spółka.
Powód: Bo tak.
Od kiedy do kiedy?: Nie wiem. Od teraz. Może mnie nie być dwa dni, a może i miesiąc.
Powód: Bo tak.
Od kiedy do kiedy?: Nie wiem. Od teraz. Może mnie nie być dwa dni, a może i miesiąc.
Postacie: Gabriel i Adrien.
Powód: Wyjeżdżam sobie na domek ze znajomkami.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj do poniedziałku. Odpisy pojawią się pewnie jakoś we wtorek.
Powód: Wyjeżdżam sobie na domek ze znajomkami.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj do poniedziałku. Odpisy pojawią się pewnie jakoś we wtorek.
Postacie: Jace
Powód: W domu mam bardzo trudną fazę remontu. Człowiek aż się za głowę złapał, gdy zerknął ile dni minęło od kiedy ostatnio wszedł na forum O.o Dlatego na wszelki wypadek bierę jeszcze kilka dni wolnych, bo na pewno nie będę w stanie ogarniać niczego poza pracą i spaniem, nawet dni tygodnia.
Od kiedy do kiedy: Do 17-18 sierpnia.
Powód: W domu mam bardzo trudną fazę remontu. Człowiek aż się za głowę złapał, gdy zerknął ile dni minęło od kiedy ostatnio wszedł na forum O.o Dlatego na wszelki wypadek bierę jeszcze kilka dni wolnych, bo na pewno nie będę w stanie ogarniać niczego poza pracą i spaniem, nawet dni tygodnia.
Od kiedy do kiedy: Do 17-18 sierpnia.
Postacie: DA, Chester, Majka, Czarek
Powód: hehe.
Od kiedy do kiedy?: 16.08 - 20(?).08
Powód: hehe.
Od kiedy do kiedy?: 16.08 - 20(?).08
Postacie: Sketch, Frey
Od kiedy do kiedy?: Właściwie nie ma mnie już od kilki dni. Nie wiem do kiedy, wyjdzie w praniu.
Od kiedy do kiedy?: Właściwie nie ma mnie już od kilki dni. Nie wiem do kiedy, wyjdzie w praniu.
Postacie: Lucas i spółka.
Powód: Jadę na wesele.
Od kiedy do kiedy?: Ten weekend. 20 - 21 sierpnia, choć może przeciągnąć się + 2 dni, bo nie wiem, czy przypadkiem nie zabiorę się przy okazji do Bieszczad.
Powód: Jadę na wesele.
Od kiedy do kiedy?: Ten weekend. 20 - 21 sierpnia, choć może przeciągnąć się + 2 dni, bo nie wiem, czy przypadkiem nie zabiorę się przy okazji do Bieszczad.
Niestety, ponownie dołączam do nasilających się nieobecności. Nieplanowane i planowane sprawy muszą zostać rozwiązane. Nie ma mnie przez czas nieokreślony, jednak niezbyt długi.
Postacie: Paczka zębów (aka Eve) i pazurów (aka Amber)
Powód: No szkoła, no, co innego - biologia rozszerzona i wos raczej same się nie zaliczą xD
Od kiedy do kiedy?: W ciągu roku szkolnego mogę być trochę nieobecna :/
Powód: No szkoła, no, co innego - biologia rozszerzona i wos raczej same się nie zaliczą xD
Od kiedy do kiedy?: W ciągu roku szkolnego mogę być trochę nieobecna :/
Pozwolenia na tym forum: