▲▼
First topic message reminder :
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
- Kod:
[b]Postacie:[/b]
[b]Powód:[/b] nieobowiązkowy.
[b]Od kiedy do kiedy?:[/b]
Postacie: Only Jace.
Powód: Zaraz studia, słoikuję się u wszystkich ciotek w okolicznych województwach. Trza mieć co jeść.
Od kiedy do kiedy?: Najpóźniej do poniedziałku.
Powód: Zaraz studia, słoikuję się u wszystkich ciotek w okolicznych województwach. Trza mieć co jeść.
Od kiedy do kiedy?: Najpóźniej do poniedziałku.
Wciąż aktualne. Może nawet bardziej.Candy napisał:Postacie: Brendi, Kendi, Cam, Val
Powód: hehe
Od kiedy do kiedy?: Piątek - ? Długo mi raczej nie zejdzie.
Postacie: Natalie i spółka zło.
Powód: Kurde, nie chciałam tego pisać. Miałam nadzieję, że obędzie się bez tego tematu. Życie, klasa maturalne, pierdoły wszelkiego rodzaju. Czasami po wszystkim nawet nie mam siły przysiąść do posta. Aktywność spadnie, to pewne. Muszę trochę sobie uporządkować, w szczególności, że nawet nie wiem co będzie wkrótce. Wszyscy (chyba), którzy ze mną piszą mają ze mną kontakt poza forum. Postaram się odpisywać, ale nie zdziwcie się, że aktywność może mi spaść z codziennego odpisywania do odpisywania raz ma tydzień, a nawet dwa. Event postaram się ogarnąć szybciej, wiem że to jest priorytetem. Ale też nie będę wysilać się na niewiadomo jak długie posty, o.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj, tak jak 01.10 do... Dajmy na razie do końca grudnia. Dalej będę aktualizować.
Aktualne
Powód: Kurde, nie chciałam tego pisać. Miałam nadzieję, że obędzie się bez tego tematu. Życie, klasa maturalne, pierdoły wszelkiego rodzaju. Czasami po wszystkim nawet nie mam siły przysiąść do posta. Aktywność spadnie, to pewne. Muszę trochę sobie uporządkować, w szczególności, że nawet nie wiem co będzie wkrótce. Wszyscy (chyba), którzy ze mną piszą mają ze mną kontakt poza forum. Postaram się odpisywać, ale nie zdziwcie się, że aktywność może mi spaść z codziennego odpisywania do odpisywania raz ma tydzień, a nawet dwa. Event postaram się ogarnąć szybciej, wiem że to jest priorytetem. Ale też nie będę wysilać się na niewiadomo jak długie posty, o.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj, tak jak 01.10 do... Dajmy na razie do końca grudnia. Dalej będę aktualizować.
Aktualne
Postacie: Yorutaka
Powód: Spadło na mnie bardzo dużo rzeczy, z którymi muszę się uporać.
Od kiedy do kiedy?: W sumie to od tygodnia wstecz doo... mam nadzieję, że maksymalnie do środy/czwartku.
Bardzo przepraszam wszystkich, z którymi piszę.
Powód: Spadło na mnie bardzo dużo rzeczy, z którymi muszę się uporać.
Od kiedy do kiedy?: W sumie to od tygodnia wstecz doo... mam nadzieję, że maksymalnie do środy/czwartku.
Bardzo przepraszam wszystkich, z którymi piszę.
Postacie: Sunflower
Powód: Zapsułam się laptop.
Od kiedy do kiedy?:
Od dzisiaj do momentu, w którym wróci od mądrych informatyków.
Powód: Zapsuł
Od kiedy do kiedy?:
Od dzisiaj do momentu, w którym wróci od mądrych informatyków.
Postacie: Violet i reszta
Powód: Rok akademicki się zaczął, a ja muszę się w związku z tym przestawić.
Od kiedy do kiedy?: Od kilku dni do czasu nieokreślonego. Postaram się jak najszybciej, ale mogę trochę zalegać z odpisami.
Aktualne
Powód: Rok akademicki się zaczął, a ja muszę się w związku z tym przestawić.
Od kiedy do kiedy?: Od kilku dni do czasu nieokreślonego. Postaram się jak najszybciej, ale mogę trochę zalegać z odpisami.
Aktualne
Postacie: Joel, Brendan.
Powód: Życie.
Od kiedy do kiedy?: Do wtorku (11.10), włącznie z nim.
Od kiedy do kiedy?: Do wtorku (11.10), włącznie z nim.
Postacie: Niklaus i reszta.
Od kiedy do kiedy?: Do odwołania.
Od kiedy do kiedy?: Do odwołania.
Postacie: Smuggler, Koss, James Cadogan
Powód:
Od kiedy do kiedy?: Przez bliżej nieokreślony najbliższy czas
Powód:
Od kiedy do kiedy?: Przez bliżej nieokreślony najbliższy czas
Postacie: Frey, Sketch
Od kiedy do kiedy?: Nie wiem dokładnie, ale trwa to już od jakiegoś czasu i pewnie jeszcze trochę zajmie.
Od kiedy do kiedy?: Nie wiem dokładnie, ale trwa to już od jakiegoś czasu i pewnie jeszcze trochę zajmie.
Postacie: Ethan.
Od kiedy do kiedy?: Odtamtego tygodnia dzisiaj do (prawdopodobnie) 22.12.
Od kiedy do kiedy?: Od
Postacie: Winter
Powód: Problemy zdrowotne, więc trochę to potrwa.
Od kiedy do kiedy?: Do końca stycznia/połowy lutego.
Powód: Problemy zdrowotne, więc trochę to potrwa.
Od kiedy do kiedy?: Do końca stycznia/połowy lutego.
Postaci: Lüge, Mycroft.
Podów: wyjazd.
Kiedy: od 5 do 10 stycznia.
Podów: wyjazd.
Kiedy: od 5 do 10 stycznia.
Postacie: Alan, Ryan, Noah, Zero.
Powód: zaliczenia semestru.
Od kiedy do kiedy?: jakoś do 24 stycznia. Miejmy nadzieję.
Powód: zaliczenia semestru.
Od kiedy do kiedy?: jakoś do 24 stycznia. Miejmy nadzieję.
Postacie: Sketch, Frey
Od kiedy do kiedy?: Na czas nieokreślony.
Od kiedy do kiedy?: Na czas nieokreślony.
Pozwolenia na tym forum: