▲▼
Strona 1 z 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
- Kod:
[b]Postacie:[/b]
[b]Powód:[/b] nieobowiązkowy.
[b]Od kiedy do kiedy?:[/b]
Postacie: Ines, Ezker, Karłowski
Powód: Mam mnóstwo nauki, a przy tym brak weny i... no. Musicie mi wybaczyć :c
Od kiedy do kiedy?: Od dziś doo... czasu bliżej nieokreślonego. W razie czego możecie złapać mnie na GG.
Powód: Mam mnóstwo nauki, a przy tym brak weny i... no. Musicie mi wybaczyć :c
Od kiedy do kiedy?: Od dziś doo... czasu bliżej nieokreślonego. W razie czego możecie złapać mnie na GG.
Postacie: Borre
Powód: Bo tak.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj do nie wiem.
Powód: Bo tak.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj do nie wiem.
Postacie: Laura
Powód: Powinnam wrzucić to wcześniej, ale kij. Mam po prostu taki spadek chęci, motywacji i innych choler tego typu, że aż pisanie postów idzie mi jak idzie.
Od kiedy do kiedy?: Nie wiem. Wchodzić - jestem. Z postami mogę mieć niezłe poślizgi (w sumie to już mam), ale postaram się na nie odpisywać.
Powód: Powinnam wrzucić to wcześniej, ale kij. Mam po prostu taki spadek chęci, motywacji i innych choler tego typu, że aż pisanie postów idzie mi jak idzie.
Od kiedy do kiedy?: Nie wiem. Wchodzić - jestem. Z postami mogę mieć niezłe poślizgi (w sumie to już mam), ale postaram się na nie odpisywać.
Postacie: Alex, Edward.
Powód: Szkoła, szkoła, szkoła.
Od kiedy do kiedy?: Jakieś dwa tygodnie. Będę wchodzić sporadycznie.
Powód: Szkoła, szkoła, szkoła.
Od kiedy do kiedy?: Jakieś dwa tygodnie. Będę wchodzić sporadycznie.
Trochę słabo, że muszę to zgłaszać ledwo po rozpoczęciu przygody z forum, ale sprawy losowe mnie do tego zmuszają.
Postacie: Aisling Vynn
Od kiedy do kiedy?: 31.03 - ciężko określić do kiedy. Dajmy wstępnie, że do 10.04. Może zdarzyć się tak, że będę tutaj jednak zaglądać przez ten czas i się odrobinę udzielać. Może wrócę znacznie szybciej, ale może też być tak, że nie będzie mnie jednak trochę dłużej. Po prostu wolę dać znać, że może zdarzyć się tak, że mnie nie będzie, o.
Postacie: Aisling Vynn
Od kiedy do kiedy?: 31.03 - ciężko określić do kiedy. Dajmy wstępnie, że do 10.04. Może zdarzyć się tak, że będę tutaj jednak zaglądać przez ten czas i się odrobinę udzielać. Może wrócę znacznie szybciej, ale może też być tak, że nie będzie mnie jednak trochę dłużej. Po prostu wolę dać znać, że może zdarzyć się tak, że mnie nie będzie, o.
Postacie: Ezekiel
Powód: Maturki, nauka, poprawianie ocen i inne życiowe wspaniałości.
Od kiedy do kiedy?: Cały kwiecień i częściowo maj (początek i końcówka).
W tym okresie nie będę mógł się za bardzo udzielać ani fabulić. Ale wchodzić będę, jeno sporadycznie.
Powód: Maturki, nauka, poprawianie ocen i inne życiowe wspaniałości.
Od kiedy do kiedy?: Cały kwiecień i częściowo maj (początek i końcówka).
W tym okresie nie będę mógł się za bardzo udzielać ani fabulić. Ale wchodzić będę, jeno sporadycznie.
Postacie: DA, Chester
Powód: szkoła. Ciut muszę nadrobić rzeczy też w związku z projektami.
Od kiedy do kiedy?: 4/5 kwietnia, postaram się odpisać tam, gdzie muszę, ale może to trochę zająć.
Powód: szkoła. Ciut muszę nadrobić rzeczy też w związku z projektami.
Od kiedy do kiedy?: 4/5 kwietnia, postaram się odpisać tam, gdzie muszę, ale może to trochę zająć.
Pyrkonowcy już się zgłaszają... Nie ma od jutra przez tydzień. Powód wiadomy, po Pyrkonie gościnnie u Lucasa.
Postacie: Liam Revel Leistershire.
Powód: Pyrkon.
Od kiedy do kiedy?: Od jutra do niedzieli~
Powód: Pyrkon.
Od kiedy do kiedy?: Od jutra do niedzieli~
Postacie: Smuggler, James Cadogan
Powód: Zgadujcie
Od kiedy do kiedy?: 8-10
Powód: Zgadujcie
Od kiedy do kiedy?: 8-10
Postacie: Alan, Noah, Ryan.
Powód:Na pewno nie Pyrkon. Będę we Włoszech, nie wiadomo, czy będzie internet, a nawet jeśli będzie, to raczej nie ma za bardzo szans na posty, bo właściwie nie mam sprawnego urządzenia, na którym mógłbym je pisać. Telefon odpada. Jeszcze mnie nie pogrzało.
Od kiedy do kiedy?: 09.07-16.07 (prawdopodobnie, bo nie wiem kiedy dokładnie wracam).
Powód:
Od kiedy do kiedy?: 09.07-16.07 (prawdopodobnie, bo nie wiem kiedy dokładnie wracam).
Postacie: Will
Od kiedy do kiedy?: od teraz do końca maja. (Może okazjonalnie się pojawię.)
Od kiedy do kiedy?: od teraz do końca maja. (Może okazjonalnie się pojawię.)
Postacie: Candy, Cameleon, Valentino
Powód: Szkoooła.
Od kiedy do kiedy?: Od teraz do piątku włącznie (prawdopodobnie).
Powód: Szkoooła.
Od kiedy do kiedy?: Od teraz do piątku włącznie (prawdopodobnie).
Postacie: ANA!
Powód: Szubidubidu, schadzki xD
Od kiedy do kiedy?: Od 15.04-17.04
Powód: Szubidubidu, schadzki xD
Od kiedy do kiedy?: Od 15.04-17.04
Strona 1 z 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Pozwolenia na tym forum: