▲▼
Potrzebuję jeszcze kilku dni, tak do 28 maksymalnie, bo wtedy wreszcie wracam na swoje.
First topic message reminder :
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
- Kod:
[b]Postacie:[/b]
[b]Powód:[/b] nieobowiązkowy.
[b]Od kiedy do kiedy?:[/b]
Postacie: Amir, Lucas, Fabian, Bazyli.
Powód:Mój komputer się psuje - trudno stwierdzić, co mu jest.
Od kiedy do kiedy?: Tak samo jak powyżej - trudno stwierdzić, kiedy będzie działać normalnie. Może być sprawny za dwa dni, za tydzień, jak i również za 2 miesiące, bo się okaże, że trzeba będzie kupić nowy. Czasem dorwę laptopa matki - wtedy będę mógł pisać posty. A tak mój pobyt jest mocno ograniczony.
aktualne
Powód:Mój komputer się psuje - trudno stwierdzić, co mu jest.
Od kiedy do kiedy?: Tak samo jak powyżej - trudno stwierdzić, kiedy będzie działać normalnie. Może być sprawny za dwa dni, za tydzień, jak i również za 2 miesiące, bo się okaże, że trzeba będzie kupić nowy. Czasem dorwę laptopa matki - wtedy będę mógł pisać posty. A tak mój pobyt jest mocno ograniczony.
aktualne
Postacie: Ja.
Powód: Różne rzeczy.
Od kiedy do kiedy?: W sumie od wczoraj przez jakieś najbliższe dwa tygodnie.
Powód: Różne rzeczy.
Od kiedy do kiedy?: W sumie od wczoraj przez jakieś najbliższe dwa tygodnie.
Postacie: Amber, Eve
Powód: Wyjazd do jakiejś dziury, chuj wie gdzie x'D
Od kiedy do kiedy?: Od soboty, 9 dni.
Powód: Wyjazd do jakiejś dziury, chuj wie gdzie x'D
Od kiedy do kiedy?: Od soboty, 9 dni.
Postacie: Ellie, Alistair, Angel, Bon. Sante i spółka Zoo, krótko mówiąc.
Okazało się, że lecę do pracy do Norwegii. Takie tam 6 tygodni. Dzisiaj postaram się ogarnąć wszystkie posty, ale później pewnie nie będę miał jak, bo laptopa nie ciągnę że sobą.
Lofki czy coś.
Okazało się, że lecę do pracy do Norwegii. Takie tam 6 tygodni. Dzisiaj postaram się ogarnąć wszystkie posty, ale później pewnie nie będę miał jak, bo laptopa nie ciągnę że sobą.
Lofki czy coś.
Postacie: Will, Nestor
Powód: wyjazd
Od kiedy do kiedy?: na pewno od 14.07, chociaż mogę nie mieć czasu już od poniedziałku. Do 17.07 ale pewnie aktywny zrobię się ok. Środy.
Powód: wyjazd
Od kiedy do kiedy?: na pewno od 14.07, chociaż mogę nie mieć czasu już od poniedziałku. Do 17.07 ale pewnie aktywny zrobię się ok. Środy.
Będzie mnie mniej, niestety, przez czas nieokreślony.
Postacie: Winter
Od kiedy do kiedy?: 15-21 lipca
Postacie: Frey, Sketch
Od kiedy do kiedy?: Kilka dni, nie wiem dokładnie ile.
Od kiedy do kiedy?: Kilka dni, nie wiem dokładnie ile.
Postacie: Bjarne.
Powód: Pewnie będę się pojawiać, ale odpisów nie będzie. Przeprowadzka, to zmora. Dużo roboty przy tym i nie mam kiedy ogarnąć postów. Wybacz Eli, postaram się szybko odpisać : <
Od kiedy do kiedy?: Od 17.02 - 21.07
Powód: Pewnie będę się pojawiać, ale odpisów nie będzie. Przeprowadzka, to zmora. Dużo roboty przy tym i nie mam kiedy ogarnąć postów. Wybacz Eli, postaram się szybko odpisać : <
Od kiedy do kiedy?: Od 17.02 - 21.07
Postacie: Alan, Noah, Ryan, Zero.
Powód: Przerwa. Będę się przewijał, ale bez sprawdzania czegokolwiek czy pisania postów.
Od kiedy do kiedy?: Parę dni.
AKTUALNE
Powód: Przerwa. Będę się przewijał, ale bez sprawdzania czegokolwiek czy pisania postów.
Od kiedy do kiedy?: Parę dni.
AKTUALNE
Postacie: Niklaus, Nivan.
Powód: Mój internet znowu postanowił wypiąć się na mnie tyłkiem. I to jeszcze ten bez limitu.
Od kiedy do kiedy?: Do odwołania.
Powód: Mój internet znowu postanowił wypiąć się na mnie tyłkiem. I to jeszcze ten bez limitu.
Od kiedy do kiedy?: Do odwołania.
Całe moje aż jedno konto.
Jedno idzie dobrze, więc coś innego musi się walić.
Nie wiem. Wrócę najwcześniej za tydzień. Chyba. Załóżmy, że za tydzień.
xx, Cri
Jedno idzie dobrze, więc coś innego musi się walić.
Nie wiem. Wrócę najwcześniej za tydzień. Chyba. Załóżmy, że za tydzień.
xx, Cri
Winter napisał:Postacie: Winter
Potrzebuję jeszcze kilku dni, tak do 28 maksymalnie, bo wtedy wreszcie wracam na swoje.
Moja mniejsza obecność trwa nadal do około 12 sierpnia, zerowa zaś będzie miała miejsce od 27 lipca do 5 sierpnia.
Czasem do was zajrzę na CB, więc bądźcie grzeczni.
Czasem do was zajrzę na CB, więc bądźcie grzeczni.
Postacie: Smuggler, James Cadogan, Koss
Powód: Wyjazd. Dostęp do internetu będę miał prawdopodobnie tylko z telefonu, więc postów raczej pisać nie będę
Od kiedy do kiedy?: 03.08 - 21.08
Powód: Wyjazd. Dostęp do internetu będę miał prawdopodobnie tylko z telefonu, więc postów raczej pisać nie będę
Od kiedy do kiedy?: 03.08 - 21.08
Pozwolenia na tym forum: