▲▼
Postacie: DA, Chester, Maia.
Powód: Jadę hasać po łąkach, bardzo ograniczony dostęp do internetu, aczkolwiek postaram się odpisywać od czasu do czasu.
Od kiedy do kiedy?: 2.07 - ok. 18.07Nie będzie mnie na pewno 23-24 lipca, ale może mnie zniknąć trochę wcześniej i wrócić też mogę później :u
Edit: Będzie mnie mało od 15 lipca, ale postaram się odpisywać w miarę możliwości zanim mnie zniknie całkiem.
First topic message reminder :
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
- Kod:
[b]Postacie:[/b]
[b]Powód:[/b] nieobowiązkowy.
[b]Od kiedy do kiedy?:[/b]
Postacie: Willy
Od kiedy do kiedy?: Właściwie to już od 11 do 27/30 czerwca. Postaram się grzecznie odpisywać na lekcji i zapisach, ale chwilowo nie bardzo mam czas siedzieć na forum. :c
Od kiedy do kiedy?: Właściwie to już od 11 do 27/30 czerwca. Postaram się grzecznie odpisywać na lekcji i zapisach, ale chwilowo nie bardzo mam czas siedzieć na forum. :c
Postacie: Frey, Sketch
Powód: Rzeczy. Skomplikowane rzeczy.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj do 27/28 czerwca.
Powód: Rzeczy. Skomplikowane rzeczy.
Od kiedy do kiedy?: Od dzisiaj do 27/28 czerwca.
Aiden, Matt, Amaya
DO 27 mnie nie ma. Bo egzaminy, bo obowiązki, bo wszyscy sobie przypominają, że istnieję @_@
Aktualne
DO 27 mnie nie ma. Bo egzaminy, bo obowiązki, bo wszyscy sobie przypominają, że istnieję @_@
Aktualne
Postacie: Beskha Roche
Powód: sprawy rodzinne
Od kiedy do kiedy?: w zasadzie już od jakiegoś czasu mało mnie widać na forum z tego powodu, przypuszczam, że będzie się to ciągnęło jeszcze przez jakieś dwa tygodnie, ale zaglądać będę.
Powód: sprawy rodzinne
Od kiedy do kiedy?: w zasadzie już od jakiegoś czasu mało mnie widać na forum z tego powodu, przypuszczam, że będzie się to ciągnęło jeszcze przez jakieś dwa tygodnie, ale zaglądać będę.
Postacie: Eve i Dan.
Powód: Od wczoraj w moim mieście grasuje ostra burza, więc... tak jakby mam problemy techniczne związane z odpisywaniem na komputerze.
Od kiedy do kiedy?: Pewnie kilka dni.
Powód: Od wczoraj w moim mieście grasuje ostra burza, więc... tak jakby mam problemy techniczne związane z odpisywaniem na komputerze.
Od kiedy do kiedy?: Pewnie kilka dni.
Nie ma mnie jak widać i ten stan się jeszcze przez jakiś czas utrzyma, totalnie nie mam czasu na grę, a nawet gdy go mam strasznie ciężko mi się zmobilizować.
Postacie: Alan, Noah, Ryan i Zero.
Powód: Wyjazd. Pewnie będę wchodził z telefonu, ale raczej nie ma co liczyć na pisanie z niego postów.
Od kiedy do kiedy?: Od jutra na 4-5 dni.
AKTUALNE
Powód: Wyjazd. Pewnie będę wchodził z telefonu, ale raczej nie ma co liczyć na pisanie z niego postów.
Od kiedy do kiedy?: Od jutra na 4-5 dni.
AKTUALNE
Postacie: Sigrunn
Powód: wakacje. Prawdopodobnie brak dostępu do internetu.
Od kiedy do kiedy?: Od jutra do 13/14 lipca.
Powód: wakacje. Prawdopodobnie brak dostępu do internetu.
Od kiedy do kiedy?: Od jutra do 13/14 lipca.
Postacie: Amir, Lucas, Fabian, Bazyli.
Powód: Rzeczy, rzeczy!
Od kiedy do kiedy?: No tak do końca tego tygodnia. Przynajmniej mam nadzieję.
nieaktualne
Powód: Rzeczy, rzeczy!
Od kiedy do kiedy?: No tak do końca tego tygodnia. Przynajmniej mam nadzieję.
nieaktualne
Powód: Jadę hasać po łąkach, bardzo ograniczony dostęp do internetu, aczkolwiek postaram się odpisywać od czasu do czasu.
Od kiedy do kiedy?: 2.07 - ok. 18.07
Postacie: Lou
Powód: Wyjazd, nudy, aye!
Od kiedy do kiedy?: Od wczoraj do 12 chyba, nie pamiętam.
Powód: Wyjazd, nudy, aye!
Od kiedy do kiedy?: Od wczoraj do 12 chyba, nie pamiętam.
Postacie: Elisabeth, Catherine
Powód: kłopot z komputerem i kilka innych rzeczy
Od kiedy do kiedy?: kilka dni mogę jeszcze zalegać z postami
Powód: kłopot z komputerem i kilka innych rzeczy
Od kiedy do kiedy?: kilka dni mogę jeszcze zalegać z postami
Nie ma mnie do wtorku. Może powpadam, może nie, zobaczy się.
Edit: Będzie mnie mało od 15 lipca, ale postaram się odpisywać w miarę możliwości zanim mnie zniknie całkiem.
Nie będzie mnie od 7 lipca do 10 lipca. 6 lipca będę odpisywać na wszystkie posty, jeżeli ktoś mi odpisze na fabule. 10 lipca, jeżeli wrócę o względnie normalnej godzinie, również usiądę i coś tam naskrobię.
Na wyjeździe będę jedynie sprawdzać FB, gdyby coś.
Nie wejdę na forum, chyba że dorwę jakieś PW. Wtedy sprawdzę.
Enya oraz pan M.
Na wyjeździe będę jedynie sprawdzać FB, gdyby coś.
Nie wejdę na forum, chyba że dorwę jakieś PW. Wtedy sprawdzę.
Enya oraz pan M.
Pozwolenia na tym forum: