▲▼
First topic message reminder :
KITKUUUU *^*
KITKUUUU *^*
Nie wiem, ale chcę tylko powiedzieć że oglądam właśnie serial Outer Banks na Netflixie i gorąco polecam. Jest przegenialny, a główna grupa tak mi się mega podoba łączącą ich 'energią', że o rany. I ma tylko 10 odcinków!
- Ten chleb spleśniał trzy dni temu.
- Po prostu odkroję tę część, poza tym pleśń jest dobra dla twojego zdrowia to taki... naturalny organizm.
- Cholera to mokasyn!
- Cholera jasna!
- Mokasyn inaczej zwany grzechotnikiem. HAU HAU HAU.
- KURWA JJ, PRZESTAŃ SZCZEKAĆ NA WĘŻE.
- One się boją psów. To podstawowa wiedza.
JJ mój absolutny fav. XD
- Po prostu odkroję tę część, poza tym pleśń jest dobra dla twojego zdrowia to taki... naturalny organizm.
- Cholera to mokasyn!
- Cholera jasna!
- Mokasyn inaczej zwany grzechotnikiem. HAU HAU HAU.
- KURWA JJ, PRZESTAŃ SZCZEKAĆ NA WĘŻE.
- One się boją psów. To podstawowa wiedza.
JJ mój absolutny fav. XD
What. XD
Nie wiem, kto kim jest JJ, ale przynajmniej teraz dzięki niemu zapamiętam, aby w miarę możliwości mieć przy sobie psa, bo nigdy nie wiadomo, kiedy napotka się węża.
Nie wiem, kto kim jest JJ, ale przynajmniej teraz dzięki niemu zapamiętam, aby w miarę możliwości mieć przy sobie psa, bo nigdy nie wiadomo, kiedy napotka się węża.
Po prostu szczekaj, Ivo. Jak będzie rzucał jeszcze jakimiś złotymi tekstami to będę wrzucać. XD
Kurde, nikt mnie nie wytresował, żebym szczekała tak dobrze, jak pies, ale może moje szczekanie też zrobiłoby wrażenie na wężu. XD
Spoko w razie czego trzymaj się mnie. Szczekam dokładnie jak pies, mam do tego naturalny talent, będę odstraszał węże.
Ale super, w takim razie będę musiała mieć ciebie pod ręką zamiast psa. Zapamiętam, żeby zabrać większą walizkę, aby mieć cię gdzie spakować.
Kiedyś, dawno temu, gdy miałem 12 lat, znajoma schowała mnie w pokrowcu na keyboard i zniosła po schodach na dół. Było super.
...
Jakim cudem się tam zmieściłeś. Kurde, aż teraz serio zaczynam być ciekawa, czy faktycznie udałoby się ciebie upchnąć do walizki.
Jakim cudem się tam zmieściłeś. Kurde, aż teraz serio zaczynam być ciekawa, czy faktycznie udałoby się ciebie upchnąć do walizki.
@Merc: to ile ty miałeś wtedy wzrostu? XD
Zaczął się czerwiec i jak co roku, boli mnie gardło i mam problem z mówieniem. Welp.
Zaczął się czerwiec i jak co roku, boli mnie gardło i mam problem z mówieniem. Welp.
Koło 135cm, coś takiego? Bardzo długo byłem mega niziutki, rosłem z 2cm na rok, a potem nagle urosłem 17cm w przeciągu roku. Szkoda że i tak niewiele mi to dało. xD
Halo, co to za sezonowe choroby.
Halo, co to za sezonowe choroby.
Też mam problemy z mówieniem, ale to przez potworną czkawkę. Aż od niej cały podskakuję i nie chce mi przejść.
Merc, łączę się w bólu. Ja przestałem rosnąć jakoś w gimnazjum, więc obecnie wszyscy kumple patrzą na mnie z góry. Wyłącznie w sensie dosłownym, oczywiście.
Merc, łączę się w bólu. Ja przestałem rosnąć jakoś w gimnazjum, więc obecnie wszyscy kumple patrzą na mnie z góry. Wyłącznie w sensie dosłownym, oczywiście.
Uważaj, żebyś nie daj panie nie skończył jak ten koleś, co miał czkawkę przez kilkadziesiąt lat. XD
Smutne H5. Ale jak to lubię mówić, przynajmniej bliżej nam do Piekła, gdzie będziemy na nich wszystkich czekać.
Smutne H5. Ale jak to lubię mówić, przynajmniej bliżej nam do Piekła, gdzie będziemy na nich wszystkich czekać.
@Merc, XD Raz wersalka, raz futerał, cudowne wspomnienia z dzieciństwa. A co do wzrostu, to wiadomo co.
@Nathan, czkasz dalej?
@Nathan, czkasz dalej?
Pozwolenia na tym forum: