Sheridan Kenneth Paige
Sheridan Kenneth Paige
The Writers Alter Universe
OFFTOP
Pią Lis 23, 2018 9:31 am
First topic message reminder :

KITKUUUU *^*

Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Re: OFFTOP
Pon Cze 01, 2020 6:46 pm
Nie wiem, ale chcę tylko powiedzieć że oglądam właśnie serial Outer Banks na Netflixie i gorąco polecam. Jest przegenialny, a główna grupa tak mi się mega podoba łączącą ich 'energią', że o rany. I ma tylko 10 odcinków!
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Pon Cze 01, 2020 6:50 pm
- Ten chleb spleśniał trzy dni temu.
- Po prostu odkroję tę część, poza tym pleśń jest dobra dla twojego zdrowia to taki... naturalny organizm.

- Cholera to mokasyn!
- Cholera jasna!
- Mokasyn inaczej zwany grzechotnikiem. HAU HAU HAU.
- KURWA JJ, PRZESTAŃ SZCZEKAĆ NA WĘŻE.
- One się boją psów. To podstawowa wiedza.

JJ mój absolutny fav. XD
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Pon Cze 01, 2020 6:54 pm
What. XD
Nie wiem, kto kim jest JJ, ale przynajmniej teraz dzięki niemu zapamiętam, aby w miarę możliwości mieć przy sobie psa, bo nigdy nie wiadomo, kiedy napotka się węża.
Bastien Ollenrenshaw
Bastien Ollenrenshaw
Fresh Blood Lost in the City
Pon Cze 01, 2020 6:55 pm
Po prostu szczekaj, Ivo. Jak będzie rzucał jeszcze jakimiś złotymi tekstami to będę wrzucać. XD
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Pon Cze 01, 2020 6:58 pm
Kurde, nikt mnie nie wytresował, żebym szczekała tak dobrze, jak pies, ale może moje szczekanie też zrobiłoby wrażenie na wężu. XD
Bastien Ollenrenshaw
Bastien Ollenrenshaw
Pon Cze 01, 2020 7:00 pm
Spoko w razie czego trzymaj się mnie. Szczekam dokładnie jak pies, mam do tego naturalny talent, będę odstraszał węże.
Neil Arrowood
Neil Arrowood
The Wolf Rookie (Ω)
Pon Cze 01, 2020 7:06 pm
Ale super, w takim razie będę musiała mieć ciebie pod ręką zamiast psa. Zapamiętam, żeby zabrać większą walizkę, aby mieć cię gdzie spakować.
Bastien Ollenrenshaw
Bastien Ollenrenshaw
Pon Cze 01, 2020 9:49 pm
Kiedyś, dawno temu, gdy miałem 12 lat, znajoma schowała mnie w pokrowcu na keyboard i zniosła po schodach na dół. Było super.
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Pon Cze 01, 2020 9:58 pm
...
Jakim cudem się tam zmieściłeś. Kurde, aż teraz serio zaczynam być ciekawa, czy faktycznie udałoby się ciebie upchnąć do walizki.
Donald Leeman
Donald Leeman
Pon Cze 01, 2020 10:11 pm
@Merc: to ile ty miałeś wtedy wzrostu? XD

Zaczął się czerwiec i jak co roku, boli mnie gardło i mam problem z mówieniem. Welp.
Bastien Ollenrenshaw
Bastien Ollenrenshaw
Pon Cze 01, 2020 10:36 pm
Koło 135cm, coś takiego? Bardzo długo byłem mega niziutki, rosłem z 2cm na rok, a potem nagle urosłem 17cm w przeciągu roku. Szkoda że i tak niewiele mi to dało. xD

Halo, co to za sezonowe choroby.
[MG] Nathan Addams
[MG] Nathan Addams
Pon Cze 01, 2020 10:51 pm
Też mam problemy z mówieniem, ale to przez potworną czkawkę. Aż od niej cały podskakuję i nie chce mi przejść.

Merc, łączę się w bólu. Ja przestałem rosnąć jakoś w gimnazjum, więc obecnie wszyscy kumple patrzą na mnie z góry. Wyłącznie w sensie dosłownym, oczywiście.
Bastien Ollenrenshaw
Bastien Ollenrenshaw
Pon Cze 01, 2020 11:25 pm
Uważaj, żebyś nie daj panie nie skończył jak ten koleś, co miał czkawkę przez kilkadziesiąt lat. XD

Smutne H5. Ale jak to lubię mówić, przynajmniej bliżej nam do Piekła, gdzie będziemy na nich wszystkich czekać.
Sunzhong Huang
Sunzhong Huang
Wto Cze 02, 2020 8:10 pm
Donald Leeman
Donald Leeman
Wto Cze 02, 2020 9:08 pm
@Merc, XD Raz wersalka, raz futerał, cudowne wspomnienia z dzieciństwa. A co do wzrostu, to wiadomo co.

@Nathan, czkasz dalej?
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: