Sheridan Kenneth Paige
Sheridan Kenneth Paige
The Writers Alter Universe
OFFTOP
Pią Lis 23, 2018 9:31 am
First topic message reminder :

KITKUUUU *^*

Słowik
Słowik
The Fox Coryphaeus / Corsac
Re: OFFTOP
Pią Sty 17, 2020 11:27 pm
Ivo, proszę podziwiać mój podpis.
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Pią Sty 17, 2020 11:29 pm
... UWIELBIAM TEN PODPIS. XDDDD
Ale postać na nim powinna skakać z radości.
Słowik
Słowik
Sob Sty 18, 2020 12:05 am
Ekhem.

OFFTOP - Page 8 Main
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Sob Sty 18, 2020 12:06 am
To nie jest żadna groźba skierowana w moją stronę, PRAWDA?
Słowik
Słowik
Sob Sty 18, 2020 12:19 am
OFFTOP - Page 8 Main

Muszę się zastanowić.
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Sob Sty 18, 2020 12:27 am
Powiedz mi, jak już się zastanowisz. Bo nie wiem, czy się chować, czy na spokojnie przeszukiwać kolejne strony z odjazdowymi ubraniami.
Słowik
Słowik
Sob Sty 18, 2020 12:37 am
OFFTOP - Page 8 C47ba338be74363ffa56ff8ef91c1002

To ja pójdę... sadzić marchew.
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Sob Sty 18, 2020 12:40 am
Oooo, to jest myśl! Bluzka w marchewki! W pietruszki też chcesz?
Słowik
Słowik
Sob Sty 18, 2020 12:43 am
Ty bluzę kupujesz czy obiad robisz?
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Sob Sty 18, 2020 12:52 am
Kupuję. Ty możesz obiad zrobić, a nie zajmować się sadzeniem marchewek. :/
Słowik
Słowik
Nie Sty 19, 2020 4:40 pm

Dlaczego yt mi poleca takie rzeczy.
Jasemin van Velzen
Jasemin van Velzen
Fresh Blood Lost in the City
Nie Sty 19, 2020 9:45 pm
OMG TO EDWARD AVILA MÓJ K-BEAUTY EXPERT KOCHAM GO <3
Słowik
Słowik
Wto Sty 21, 2020 7:35 pm
HISTORIA O SZALONEJ ŻANETCE

Zacznijmy od początku. Za górami, za lasami, jest sobie korporacja farmaceutyczna, w której pracują bardzo poważni ludzie. Codziennie realizują masę zamówień, zawierają ważne umowy i wysyłają ludzi na konferencje, by w pełni kształcić ich wiedzę. Lecz któregoś dnia spokój korporacji został zaburzony, gdy w jednym z copy roomów goszczących wielkie drukarki pojawiła się ona.
Żanetka — powtarzali sobie szeptem, obserwując ukradkiem szmacianą lalkę, siedzącą na drukarce, zbyt dużą na zwykłą dziecięcą zabawkę. Nikt nie wiedział skąd się tam wzięła, lecz jej malutka główka spowita długimi, czarnymi włosami, skutecznie zniechęcała ich do przesunięcia Żanetki w inne miejsce. W ten oto sposób wszyscy zaakceptowali Żanetkę. Od czasu do czasu przesuwali ją w bok, gdy blokowała którąś z kartek, lecz zawsze odstawiali ją na miejsce, wiedząc że właśnie tu przynależy.
Nikt nie spodziewał się tego, co zastanie następnego dnia. Był słoneczny, chłodny poranek, gdy jeden z pracowników zobaczył wyskakującą znikąd tajemniczą wiadomość.
"Sprawdź Copy Room."
Nie wiedział co o tym sądzić. W końcu nie miał powodu, by iść do drukarki, ani skorzystać ze skanera. Mimo to wiadomość intrygowała go zbyt mocno, by ot tak ją zignorować. Wstał ze swojego miejsca ruszając wzdłuż długiego, ciemnego korytarza. Copy room był ciemny. Nie paliło się w nim światło, co z góry go zaalarmowało. W końcu był to jeden z najczęściej używanych pokoi, które zawsze pozostawały oświetlone. Powolnym, nieufnym krokiem podszedł do przodu i zapalił światło. Żanetka nie siedziała już na skanerze, lecz w nim. Bez najmniejszego skrępowania odbijając swoje szmaciane cztery litery. Odbitki Żanetkowego tyłka wyszły w kilku kopiach na świat, sprawiając, że nasz dzielny pracownik musiał wycofać się czym prędzej do bezpiecznej strefy. Jako pierwsza wpadła mu w oczy łazienka. Zamknął się więc za mocarnymi drzwiami...

I wybuchł kurwa śmiechem, bo co za kretyn wsadził Żanetkę do skanera odbijając jej dupę to ja nie wiem, ale zrobiło mi to dzień. XDDDDDDDDDDDDD

Jasemin van Velzen
Jasemin van Velzen
Fresh Blood Lost in the City
Wto Sty 21, 2020 7:38 pm
...CO XD
Lézard
Lézard
The Fox Megalotis
Wto Sty 21, 2020 7:41 pm
Prawie oplułam ekran ze śmiechu, czytając to, dzięki. Biedna Żanetka. XDDDDDDDDDD
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: