▲▼
First topic message reminder :
i'm.limited.edition
Oxford, England
Liczba polubień: 17,867
i'm.limited.edition Ostatni egzamin już za mną, czas zbierać się i opuścić Anglię. Wiem, że będziecie za mną tęsknić, ale obiecuję, że jeszcze się zobaczymy. ♥ Kanado, przybywam! #waitforme #jakeo'brien #suit #oxford #handsome #canada #don'tmissme
i'm.limited.edition Ostatni egzamin już za mną, czas zbierać się i opuścić Anglię. Wiem, że będziecie za mną tęsknić, ale obiecuję, że jeszcze się zobaczymy. ♥ Kanado, przybywam! #waitforme #jakeo'brien #suit #oxford #handsome #canada #don'tmissme
3 dni temu
Nie, chyba że poczuwasz się do odpowiedzialności. Wtedy możesz odkupić przy okazji, bo w tym tempie naprawdę spisuję już dla Ciebie umowę o pracę. (ฅ・ิω・ิฅ)
...masz uroczych kolegów do kompletu? |:
Nie ma problemu. Możemy nawet spisać umowę przy kubku zajebistej herbaty. c: Zakładam, że na planie będzie można zamówić całą cysternę. (`-´)>
Myślę, że znajdzie się ich trochę, a już na pewno nie odmówią samej Sheridan Paige. A Matta i Michaela zaciągnę choćby siłą. ¯\_(ツ)_/¯
Zabierz jednego albo obu wspomnianych i styka, szczególiki ugadamy prywatnie. (♥ŐωŐ♥)
Coś tam potrafię. Czyżbyś chciał się przewieźć? c: Jak widać, mam też talent plastyczny.
... talent plastyczny przemilczę. A jazda brzmi ciekawie, ale raczej sobie daruję. Lubię swoje niepołamane nogi.
Co ty taki wiecznie na nie jesteś? Zaraz pomyślę, że umyślnie mi odmawiasz. Dobrze wiemy, że nie złamiesz sobie nogi.
@shawod_dark_night polubił twoje zdjęcie
10 minut temu
@Plague_Doctor polubił/polubiła twoje zdjęcie
7 minut temu
i'm.limited.edition
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 1,746,584
i'm.limited.edition Okazało się, że zostałem zmuszony do członkostwa w jakimś dziwnym klubie, gdy moi znajomi niespodziewanie zdecydowali się sprezentować mi nową część garderoby. Nie żebym narzekał. Leży, jakby była dla mnie stworzona. (メ▼_▼) #gift #dresslikeapro #thanksguys
i'm.limited.edition Okazało się, że zostałem zmuszony do członkostwa w jakimś dziwnym klubie, gdy moi znajomi niespodziewanie zdecydowali się sprezentować mi nową część garderoby. Nie żebym narzekał. Leży, jakby była dla mnie stworzona. (メ▼_▼) #gift #dresslikeapro #thanksguys
2 godziny temu
@fadeddream polubiła twoje zdjęcie
12 minut temu
Sztosiwo. To teraz chyba czas na zdjęcie w bluzie Ravenowy Team. (⌐▀͡ ̯ʖ▀)
@Plague_Doctor polubiła twoje zdjęcie
7 minut temu
@zechariah_solovyov polubił twoje zdjęcie
20 minut temu
Wygląda jak szyte na Ciebie. Muszę porozmawiać z Twoimi znajomymi, bo też się chyba skuszę...
@shadow_dark_night polubił twoje zdjęcie
1 godzinę temu
@fadeddream wiadomo. Jest tylko jeden problem – najpierw spotkanie, a potem zdjęcia w bluzach. To w końcu nie jakiś tam team bez polotu. ( ・`ω・´)
@zechariah_solovyov zapraszamy. Jestem pewien, że moi kreatywni znajomi wymyślą panu coś równie adekwatnego. ヾ(`・ω・´)ノ
Pozwolenia na tym forum: