▲▼
i'm.limited.edition
Oxford, England
Liczba polubień: 17,867
i'm.limited.edition Ostatni egzamin już za mną, czas zbierać się i opuścić Anglię. Wiem, że będziecie za mną tęsknić, ale obiecuję, że jeszcze się zobaczymy. ♥ Kanado, przybywam! #waitforme #jakeo'brien #suit #oxford #handsome #canada #don'tmissme
i'm.limited.edition Ostatni egzamin już za mną, czas zbierać się i opuścić Anglię. Wiem, że będziecie za mną tęsknić, ale obiecuję, że jeszcze się zobaczymy. ♥ Kanado, przybywam! #waitforme #jakeo'brien #suit #oxford #handsome #canada #don'tmissme
3 dni temu
lildanger @i'm.limited.edition Obyś szybko się zaaklimatyzował. Przywitamy cię ciepło! (。・ω・。)ノ♡
i'm.limited.edition @lildanger O to się nie martw! Tak naprawdę powracam w swoje rodzinne strony. c:
i'm.limited.edition
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 21,234
i'm.limited.edition Kiedy próbujesz być dobrym kumplem i kupujesz Mattowi kubek z okazji swojego powrotu (lol, to ja powinienem coś dostać), a on robi ci w nim kawę. Myślicie, że mu się nie spodobał? Przecież jest piękny. Albo to ja jestem piękny i właśnie próbuje mnie poderwać. Hm. 눈_눈 #bff #jakeo'brien #matthew #mug #coffee #he'snotgayok
i'm.limited.edition Kiedy próbujesz być dobrym kumplem i kupujesz Mattowi kubek z okazji swojego powrotu (lol, to ja powinienem coś dostać), a on robi ci w nim kawę. Myślicie, że mu się nie spodobał? Przecież jest piękny. Albo to ja jestem piękny i właśnie próbuje mnie poderwać. Hm. 눈_눈 #bff #jakeo'brien #matthew #mug #coffee #he'snotgayok
42 minuty temu
that.handsome.fucker @i'm.limited.edition Dostałeś ponowną możliwość patrzenia na moją przepiękną twarz i jeszcze narzekasz? Tęskniłem bracie. ♡ Będę używał tego kubka po wszeczasy.
i'm.limited.edition @that.handsome.fucker Ty dostałeś możliwość patrzenia na moją przystojną twarz i kubek w bonusie. GDZIE MÓJ BONUS, BRACIE? Ale cieszę się, niech dobrze ci służy. ♥
that.handsome.fucker @i'm.limited.edition Postaraj się to może go dostaniesz. A może nawet już na ciebie czeka, tylko jeszcze o tym nie wiesz...
i'm.limited.edition @that.handsome.fucker Mówiąc o staraniach, masz na myśli to, żebym wpadł do twojego domu i przeszukał dosłownie cały? Prosisz się o huragan, ale już do ciebie jadę! Zostaw otwarty balkon, Julio. (。•̀ᴗ-)✧
i'm.limited.edition
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 98,654
i'm.limited.edition Nie minął tydzień, a stęsknione fanki już zapraszają mnie na sesje zdjęciowe. Tak, Cass, dobrze wiem, co siedziało ci w głowie, gdy do mnie dzwoniłaś. Na pewno niebawem pojawi się więcej zdjęć z dzisiejszego dnia. A tymczasem coś ze specjalną dedykacją dla mojego nowego followera. (・ω<)☆ @cassidy.the.photographer #BLACK&white #jakeo'brien #photosession #toohotforthisplanet #torso #whatamidoinginthatgarage
i'm.limited.edition Nie minął tydzień, a stęsknione fanki już zapraszają mnie na sesje zdjęciowe. Tak, Cass, dobrze wiem, co siedziało ci w głowie, gdy do mnie dzwoniłaś. Na pewno niebawem pojawi się więcej zdjęć z dzisiejszego dnia. A tymczasem coś ze specjalną dedykacją dla mojego nowego followera. (・ω<)☆ @cassidy.the.photographer #BLACK&white #jakeo'brien #photosession #toohotforthisplanet #torso #whatamidoinginthatgarage
3 godziny temu
lildanger @i'm.limited.edition Hoho, aprobuję takie zdjęcia. |・ω・) A kubek absolutnie cudowny.
kyannan @i'm.limited.edition Musisz wyjątkowo rzadko mieć nowych followerów, skoro dostają takie zdjęcia w nagrodę za obserwowanie twojego profilu.
i'm.limited.edition @lildanger Wiedziałem, że ktoś inny też go doceni! @kyannan Nie musisz martwić się o moich followersów. To niespodzianka dla tego, którym jestem zainteresowany. c:
kyannan @i'm.limited.edition Skoro tak dobitnie zapewniasz o swojej popularności, rzucanie mu anonimowego zdjęcia, twierdząc że jest dla konkretnego followersa to raczej średni pomysł na podryw. Zupełnie jak stanięcie pośród tłumu i krzyknięcie 'hej rozbieram się dla ciebie'. Powodzenia w dotarciu do swojego obserwującego, zdjęcie jest bardzo dobre, choć na miejscu Pani fotograf zwiększyłbym o kilka stopni naświetlenie z prawej strony, jak i nie wyciemniał całkowicie tła przez co traci na jakości. Chyba nie powiesz mi, że jeździsz jakimś tanim BMW.
kyannan @i'm.limited.edition Oczywiście to nie tak, że uważam się za lepszego fotografa, ale jestem lepszym fotografem, więc gdybyś chciał prawdziwą sesję to wiesz gdzie mnie znaleźć.
i'm.limited.edition @kyannan Następnym razem będę jeszcze bardziej bezpośredni. Mam nadzieję, że to klucz do udanego podrywu. B| A Cass na pewno skorzysta z tych cennych porad, szczególnie że wciąż się uczuy. Proszę cię. Nawet nie obejrzałbym się na BMW. To wyjaśnia, dlaczego nie zauważyłem go za moimi plecami.
i'm.limited.edition @kyannan Cenię sobie ludzką pewność siebie, bo ta zazwyczaj skądś się bierze. Szykuj się, bo na pewno się do ciebie zgłoszę. Zdjęć nigdy za wiele. (・ω<)☆
Pozwolenia na tym forum: