▲▼
First topic message reminder :
i'm.limited.edition
Oxford, England
Liczba polubień: 17,867
i'm.limited.edition Ostatni egzamin już za mną, czas zbierać się i opuścić Anglię. Wiem, że będziecie za mną tęsknić, ale obiecuję, że jeszcze się zobaczymy. ♥ Kanado, przybywam! #waitforme #jakeo'brien #suit #oxford #handsome #canada #don'tmissme
i'm.limited.edition Ostatni egzamin już za mną, czas zbierać się i opuścić Anglię. Wiem, że będziecie za mną tęsknić, ale obiecuję, że jeszcze się zobaczymy. ♥ Kanado, przybywam! #waitforme #jakeo'brien #suit #oxford #handsome #canada #don'tmissme
3 dni temu
i'm.limited.edition
Burnaby, Canada
Liczba polubień: 2,467,542
i'm.limited.edition muszę zacząć częściej nocować u ludzi z kotami, skoro jestem tak błogosławiony ich miłością. Z takim towarzystwem mogę budzić się codziennie. ♥ #cat #bed #goodmorninghuman #morningafterparty #thosehandstho
i'm.limited.edition muszę zacząć częściej nocować u ludzi z kotami, skoro jestem tak błogosławiony ich miłością. Z takim towarzystwem mogę budzić się codziennie. ♥ #cat #bed #goodmorninghuman #morningafterparty #thosehandstho
4 godziny temu
@i'm.limited.edition to o tych kotach wspominałeś ostatnio? Chyba będę musiała Ci pokazać kota znajomego...
Gdy wspominam o kotach, mówię o wszystkich kotach. Koty to poważna sprawa. (メ▼_▼)
@i'm.limited.edition trudno się nie zgodzić. Czekaj, idę poszukać tego przystojniaka.
i'm.limited.edition
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 3,241,423
i'm.limited.edition Raise some hell before we ghost, break the rules, a broken nose. You know us, we're soldiers (...) We won't budge for no one. Я E B E L S #sunglasses #handsome #summertime #it'sbeenawhile #i'mback
i'm.limited.edition Raise some hell before we ghost, break the rules, a broken nose. You know us, we're soldiers (...) We won't budge for no one. Я E B E L S #sunglasses #handsome #summertime #it'sbeenawhile #i'mback
6 godzin temu
@shadow_dark_night polubił twoje zdjęcie
2 godziny temu
Omrymrymry. Znaczy. E. Em. To, yyy, często tu bywasz? :')
Ba, a to znaczy, że na pewno nie przegapisz mnie na ulicy. (メ▼_▼)
Mówisz, Jakie? W takim razie mam nadzieję, że w przyszłym czasie też nie przegapię cię na ulicy, bo chyba jednak masz talent do bycia niewidocznym, jeśli tylko się postarasz. Chyba nie powiesz, że próbujesz mnie unikać?
@tatianna.sharrow no skąd. Nie próbuję. Po prostu to robię. Ale sama rozumiesz – są rzeczy ważne i ważniejsze.
@Plague_Doctor polubiła twoje zdjęcie
5minut temu
@i'm.limited.edition cóż za catfight. Niedługo kobiety będą się do Ciebie ustawiać w kolejce.
@Plague_Doctor o nie, więc wątpisz w to, że już się ustawiają? Σ(▼□▼メ)
@i'm.limited.edition czyny, nie słowa skarbie ~.
Tylko poczekaj.
i'm.limited.edition
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 1,965,847
i'm.limited.edition jesteście gotowi? Z lekkim poślizgiem, ale niezapomniana impreza wymaga odpowiednich przygotowań! Wkrótce dowiecie się o dokładnej dacie wydarzenia, ale na wszelki wypadek zacznijcie już pilnować swoich grafików. Razem zatrzęsiemy całym Riverdale City! @that.handsome.fucker #celebration #24thjune #birthdayparty #canada #riverdalecity #excelsior
i'm.limited.edition jesteście gotowi? Z lekkim poślizgiem, ale niezapomniana impreza wymaga odpowiednich przygotowań! Wkrótce dowiecie się o dokładnej dacie wydarzenia, ale na wszelki wypadek zacznijcie już pilnować swoich grafików. Razem zatrzęsiemy całym Riverdale City! @that.handsome.fucker #celebration #24thjune #birthdayparty #canada #riverdalecity #excelsior
2 godziny temu
Pozwolenia na tym forum: