▲▼
Ryj, głupia kruwo. xD
I SWOJĄ DROGĄ TO DRAKE JEST JAKIMŚ JEBANYM PROROKIEM XDDDD
Hej to że kilka razy spaliliśmy bazę w Don't Starvie o niczym nie świadczy okej!
@Pavel 'Smuggler' Travitza Ależ masz smexy gif.
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Lawrence to najsłodsza dynia świata, poważnie! Jestem oczarowany! <3
((Nawet jeśli końcówka brzmi... uhm. Bądź dla niej delikatna!))
ELLIE, ŚMIEJĘ SIĘ WŁAŚNIE JAK GŁUPI XDDDDD
OCZYWIŚCIE WSPÓŁCZUJĘ, ALE... XDDDDDDDDDDDD
U MADE MY DAY XD
((Nawet jeśli końcówka brzmi... uhm. Bądź dla niej delikatna!))
ELLIE, ŚMIEJĘ SIĘ WŁAŚNIE JAK GŁUPI XDDDDD
OCZYWIŚCIE WSPÓŁCZUJĘ, ALE... XDDDDDDDDDDDD
U MADE MY DAY XD
ALEGZ, GNOJU, NAWET JAK NIE NAPISZESZ WINCYJ PASTY TO LEPIEJ DAJ MI RESZTĘ NOTATEK. :/
Lawrence jest bezpieczny. Skończył jako placek dyniowy w naszych brzuszkach.
Lawrence jest bezpieczny. Skończył jako placek dyniowy w naszych brzuszkach.
Ellie napisał:Słyszysz za drzwiami przyzwolenie na wejście, to wbijasz, stajesz na baczność, hardo patrząc w oczy plutonowemu. Widziałeś na własne oczy Liama, więc nic nie jest już Ci straszne. Nic.
Ryj, głupia kruwo. xD
I SWOJĄ DROGĄ TO DRAKE JEST JAKIMŚ JEBANYM PROROKIEM XDDDD
- Spoiler:
[00:27:17] Drake: Słyszałem, że jesteś odpowiednim człowiekiem z zaufanego źródla.
[00:27:20] Drake: Robimy jaki gang :v?
[00:27:48] Pavel "Smuggler" Travitza: z albanii?
[00:28:07] Drake: No to ba.
[00:28:16] Pavel "Smuggler" Travitza: Wchodzę w to
[00:28:31] Pavel "Smuggler" Travitza: Zawsze marzyłem o lasce w kominiarce i z kałachem, która kręci tyłkiem
[00:29:13] Drake: Ty dobra, ale ja będe popkiem, bo wiesz. Mam gały wytatuowane, możesz być Alibabą :v
[00:30:15] Pavel "Smuggler" Travitza: A Rolej będzie Borixonem?
[00:30:33] Drake: Ktoś musi być mały i łysy
[00:30:35] Drake: xDD
[00:30:40] Pavel "Smuggler" Travitza: XD
[00:30:47] Pavel "Smuggler" Travitza: Ale kim będzie Elliot?
[00:31:00] Drake: Dupą z kałachem :v
[00:31:06] Pavel "Smuggler" Travitza: ... shiet
Polecam.
Wojsko polskie to kopalnia memów, defaków, fejpalmów i całego innego gówna. To pierdoły zebrane raptem z dwóch miesięcy, a i tak nie wszystkie, bo pisałem z pamięci, reszta leży zanotowana w zeszycie.
PLZ, WILLY, MAM TO NA WŁASNE ŻYCZENIE, CZEGO TU WSPÓŁCZUĆ XD TU SIĘ JENO ŚMIAĆ MOŻNA.
Liam, zjebie, plox, chodziło o Elliota, nie Elliotta. Kurwo. Przez jedno "t", nie dwa.
Wojsko polskie to kopalnia memów, defaków, fejpalmów i całego innego gówna. To pierdoły zebrane raptem z dwóch miesięcy, a i tak nie wszystkie, bo pisałem z pamięci, reszta leży zanotowana w zeszycie.
PLZ, WILLY, MAM TO NA WŁASNE ŻYCZENIE, CZEGO TU WSPÓŁCZUĆ XD TU SIĘ JENO ŚMIAĆ MOŻNA.
Liam, zjebie, plox, chodziło o Elliota, nie Elliotta. Kurwo. Przez jedno "t", nie dwa.
Ten moment, gdy po raz 3 losujesz na evencie katar od zombie...
Nie ma dla mnie ratunku.
Nie ma dla mnie ratunku.
Kurs barmański trzeba zacząć, a ja nie mogę nawet zasnąć. Someone kill me. Nie wiem jak ja wstanę o 6...
@Alan Hayden Paige
Wszystko w końcu pięknie działa! Pochwal mnie. *czeka*
Wszystko w końcu pięknie działa! Pochwal mnie. *czeka*
@Pavel 'Smuggler' Travitza Halo Kabanos, czy wszystko działa. Odbiór.
Mhm, przecież wy tylko wysadzać rzeczy umiecie, a nie sprawiać że działają :<
Kamira Evergreen napisał:Mhm, przecież wy tylko wysadzać rzeczy umiecie, a nie sprawiać że działają :<
Hej to że kilka razy spaliliśmy bazę w Don't Starvie o niczym nie świadczy okej!
@Pavel 'Smuggler' Travitza Ależ masz smexy gif.
Pozwolenia na tym forum: