▲▼
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
O jezusie, panie JAKIE ON MA PAZURY.
Nie wiem, gdzie z tym napisać, więc napiszę tu. Yolo.
Tak się składa, że dostałem 3 darmowe, jednorazowe wejścia VIP na prześwietną imprezę o nazwie Comicon. Niestety, mógłbym pójść tylko i wyłącznie jutro, gdyż w weekend będę miał pracę i wątpię, aby udało mi się wziąć wolne nawet na sobotę. Dlatego z mojej strony jest sugestia, że jeśli ktoś chce, ma wolny czas i możliwość, może ze mną jutro się na to wszystko wybrać. Z pewnością będzie super i w ogóle. W końcu kto by nie chciał darmowej wejściówki w dodatku Vip na imprezę, gdzie będzie aktor grający Darth Vadera. |:
Tak się składa, że dostałem 3 darmowe, jednorazowe wejścia VIP na prześwietną imprezę o nazwie Comicon. Niestety, mógłbym pójść tylko i wyłącznie jutro, gdyż w weekend będę miał pracę i wątpię, aby udało mi się wziąć wolne nawet na sobotę. Dlatego z mojej strony jest sugestia, że jeśli ktoś chce, ma wolny czas i możliwość, może ze mną jutro się na to wszystko wybrać. Z pewnością będzie super i w ogóle. W końcu kto by nie chciał darmowej wejściówki w dodatku Vip na imprezę, gdzie będzie aktor grający Darth Vadera. |:
W sumie to nie, bo zgarniam znajomych na sobotę, gdyż udało mi się wyrwać wolne na ten dzień~.
Ja akurat zwróciłem bilety na Comicon tydzień temu, bo mnie wybitnie wkurwili. *parsk* Taki burdel był z tą organizacją, że o boże. Ale fakt faktem atrakcje tam są spoko.
Ogólnie były dwie imprezy PTAK (?) i Comicon, jedna miała być właśnie teraz, a Comicon niemiecki 10 czerwca. I nagle chyba PTAK nie sprzedał biletów, połączyli się w jedno, przerzucili termin na teraz, tona ludzi została bez hoteli z bezużytecznymi biletami na pociągi/autobusy etc, które musieli odwoływać, kilka osób nawet miało zarezerwowane loty i takie tam. Gwiazdy które obiecali oczywiście też się nie pojawią, załatwili inne, a wszyscy się cieszyli na tamtych, wykupywali z nimi zdjęcia (100zł za zdjęcie, plz) więc no. Słabo.
O rany. To rzeczywiście. Ja jak zacząłem się tym interesować, to już byli połączeni, ale jakoś tak wyszło, że jednak stwierdziłem, że nie pójdę, nie. Ale widać los lubi być przewrotny i jak dostaje się free vipowskie wejściówki, to aż głupi nie skorzystać, skoro dostało się te wolne.
No pewnie że tak! Chętnie bym się z tobą wybrał, gdyby nie ten chujowy licencjat nad którym ślęczę od dwóch dni, meh.
W sumie zdecydowałem ze znajomą, że dzisiaj jednak pojedziemy, bo jutro to tak średnio ona może i w zasadzie dobrze, że dzisiaj byliśmy, bo trafiliśmy na tak fajne stroje na początku, że wow. I nie było aż tak dużo ludzi jakby było jutro. Ale pewnie jutro więcej atrakcji będzie, ale przebolejemy. |: Grunt, że cokolwiek mamy. Nacykaliśmy chyba z 1000 zdjęć, więc serio. Jutro sam nie wiem, co by było.
O kurwa, ale bym teraz ojebał nektarynkę.
Wiem, nie mogliście żyć bez tej wiedzy.
Wiem, nie mogliście żyć bez tej wiedzy.
O kurna, na tę informację czekałem, bez niej nie mogłem zasnąć!
No wiem, dlatego się tym dzielę. Teraz już możesz spokojnie spać, niedręczony przez koszmary spowodowane brakiem tej esencjalnej informacji. :^)
Liam, idź wreszcie do fryzjera, bo z tymi włochami alla Snape nawet ja nie ruchałbym Cię.
Pozwolenia na tym forum: