▲▼
Bądź Alegz. Miej szkolenie we Wrocławiu. Zaczynaj je 30 sierpnia o godzinie 10.45.
Miej pociąg po godzinie szóstej, ale zaśpij razem z ziomkiem, z którym jedziesz. Twardo postanawiacie, że pojedziecie aleksowym autem. Alegz za kierownicą. Jeszcze zanim wyjedziesz z parkingu walnij w ziomka z tyłu. W ogóle go nie widzisz, po prostu jedziesz i go jebniesz. Małe wgniecenie. Zostawiacie karteczkę i jedziecie. Chuj, pół godziny w plecy.
Jedziecie dalej. Wypadek na autostradzie. Stoicie półtorej godziny w korku.
Twój kumpel oblewa się kawą i ma ujebaną koszulę.
Malujesz się w samochodzie i wsadzasz sobie szczoteczkę od tuszu w oko.
Korki.
Nie możecie jechać więcej niż 70km/h.
Beka trochę, ale niedowierzanie, że to się odjebało w ogóle.
Dotrzecie do Wrocławia może z dwugodzinnym opóźnieniem. Jeśli dobrze pójdzie.
Nadal miej nadzieję, że się, kurwa, jednak obudzisz o piątej i pójdziesz na pociąg.
Popieram. XDD
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Nie mam pojęcia, trafiłem przez przypadek.
Może niech to będzie maskotka, którejś z naszych drużyn sportowych, o! Ale łoś piękny *głask jak nikt nie patrzy* Ja nic nie robię.
Genialny pomysł *parsk* Chociaż trzeba się zdecydować czy maskotką będzie czerwona panda czy jakiś łoś. Łoś to w sumie symbol narodowy, ALE...
Łosiopanda. Panda jeżdżąca na łosiu.
*ma dwanaście postów do napisania i kartę do dokończenia.*
Zabijcie mnie, tonę w odpisach.
PS. Skoro jesteś na zero to pisz kartę Zero. Jeszcze masz trochę czasu.
Zabijcie mnie, tonę w odpisach.
PS. Skoro jesteś na zero to pisz kartę Zero. Jeszcze masz trochę czasu.
*kradnie wilki* Kurde, mam jeden post, za który nie wiem jak się zabrać. Nie robić sobie nigdy przerwy w pisaniu. Nigdy *groźny wzrok*
Myślałem o karcie, ale rysowałem, co nie. A teraz nie wiem, czy jeszcze mi się chce cokolwiek. Chociaż mógłbym pomyśleć nad jakimś wyglądem czy chuj wie czym. I ten wilk, aww.
Przygody Alegz Wędrowycza
Na szkolenie wycieczka
Na szkolenie wycieczka
Bądź Alegz. Miej szkolenie we Wrocławiu. Zaczynaj je 30 sierpnia o godzinie 10.45.
Miej pociąg po godzinie szóstej, ale zaśpij razem z ziomkiem, z którym jedziesz. Twardo postanawiacie, że pojedziecie aleksowym autem. Alegz za kierownicą. Jeszcze zanim wyjedziesz z parkingu walnij w ziomka z tyłu. W ogóle go nie widzisz, po prostu jedziesz i go jebniesz. Małe wgniecenie. Zostawiacie karteczkę i jedziecie. Chuj, pół godziny w plecy.
Jedziecie dalej. Wypadek na autostradzie. Stoicie półtorej godziny w korku.
Twój kumpel oblewa się kawą i ma ujebaną koszulę.
Malujesz się w samochodzie i wsadzasz sobie szczoteczkę od tuszu w oko.
Korki.
Nie możecie jechać więcej niż 70km/h.
Beka trochę, ale niedowierzanie, że to się odjebało w ogóle.
Dotrzecie do Wrocławia może z dwugodzinnym opóźnieniem. Jeśli dobrze pójdzie.
Nadal miej nadzieję, że się, kurwa, jednak obudzisz o piątej i pójdziesz na pociąg.
JESTEŚ TAK STRASZNIE SKOŃCZONYM PRZEGRYWEM, ŻE TO JEST JUŻ KURWA RODZAJ SZTUKI XDDDDDDDDD
Liam napisał:JESTEŚ TAK STRASZNIE SKOŃCZONYM PRZEGRYWEM, ŻE TO JEST JUŻ KURWA RODZAJ SZTUKI XDDDDDDDDD
Popieram. XDD
Pozwolenia na tym forum: