▲▼
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
FORUMOWICZE ZE ŚLUNSKA
Chodź ktoś ze mną na Suicide Squad, bo jak pójdę sama to to będzie takie Suicide Solo, a słabo. Plz. Koniec przekazu.
Chodź ktoś ze mną na Suicide Squad, bo jak pójdę sama to to będzie takie Suicide Solo, a słabo. Plz. Koniec przekazu.
To jak zdesperowane ogłoszenie. „Samotna dziewczyna szuka chłopaka na jeden dzień.”
Już i tak wybrałam Ciebie, Alan. D: Znaczy, tak wyszło w sumie.
A Ty mi tu nie dokazuj, Somer.
A Ty mi tu nie dokazuj, Somer.
Tą wiadomość wysłałaś po wybraniu mnie chyba. W każdym razie no... nie wiem, jak z kasą póki co. I jak już to szedłbym w jakąś środę do Cinema City, skoro mają tańsze bilety. Chyba że masz Orange (bo ja już nie mam tamtego numeru), to wtedy do Multi. Jeszcze większy deal. Tak czy siak no. Zastanowię się. *kaszl*
Nie, wysłałam przed, a jakieś 20 minut później pisałam do Ciebie na cb. |: I yup, mam z Orange, więc w razie czego to rzeczy i tak dalej. |:
Suicide Squad bardzo słabe, nie polecam.
No ja właśnie słyszałam wczoraj od Yasu, że nawet nie ma wersji bez dubbingu. No i teraz mi smutno. ;;
Czekaj. Stop. Czemu to jest z dubbingiem? To nie idziemy. Ale możemy iść na poksy.
No ja też nie chcę iść jak z dubbingiem. A na poksy możemy, yup. |:
... |: Yasu, nienawidzę Cię.
Może u niego nie ma wersji bez dubbingu. Ale no. Ogólnie tylko Harlequinn (czy jakkolwiek to się pisało) ratuje film, ale naprawdę zawód mocny.
Hahhahaahahahhaahahhahaha... *piruecik do Merca i macha raczkami by odwrocic uwage*
Skad .... jhahahahaha ... ty.... hahahahaha.... to masz?.... hhahaa..... !!!.....
Mercu dośte xDDD na poczatu w sądzie... teraz tutaj QQ XD
Skad .... jhahahahaha ... ty.... hahahahaha.... to masz?.... hhahaa..... !!!.....
Mercu dośte xDDD na poczatu w sądzie... teraz tutaj QQ XD
Pozwolenia na tym forum: