▲▼
@MrMrau
@Kirakira_Cat
@Saladass
@Saladass
@Kirakira_Cat
@Smoke&Mirrors
@Kirakira_Cat, nie, mam na myśli nie rozsądek a rozum. Rozsądek zdobywasz z czasem, ucząc się na błędach. Rozum to ma nawet czterolatek (choć niewielki, w końcu to czterolatek). I liczę na to, że zdajecie sobie sprawę z tego, że dzieciak, który najbardziej się drze to ten, który najbardziej czegoś chce. Tak samo jak pies, który najgłośniej warczy, jest najbardziej wystraszony. Nasz cichy wielbiciel najwyraźniej albo czegoś bardzo od nas chce, albo bardzo się boi. Albo... wszystko naraz.
Gdyby to był tylko nieśmieszny żart, wrzuciłby tutaj może nawet całą szkołę. I to jeszcze przez przypadek z nauczycielami (a, sądząc po stylu pisania i awatarach, nikogo z psorów tu nie ma). A potem wszystko uległoby samodestrukcji. No i nie trwałby tyle.
To dowód na to, iż mamy do czynienia z kimś, kto raczej nie zajmuje się tym od niedawna. To nie jest typowy szablon na bloga, który da się skopiować i wkleić z jakiejś randomowej strony.
@I'm_Innocent, jeśli chcesz pokazać słabość - jasne, kto ci broni. Pamiętaj jednak,
że cię ostrzegałem. Jednak jeśli o mnie chodzi, wolę przejść do sedna sprawy i szybko to zakończyć.
@GetFuc*ed, jaki mam problem? Hmm, dołączyłbyś się do śledztwa, a nie - do lasek zarywasz :|| Wiesz coś poza tym, co reszta powiedziała, o ofierze? Miała jakieś problemy z uzależnieniami albo widziałeś jakieś blizny na jej ciele (pokaleczone nadgarstki, ślady po podduszaniu, etc.) ?
@Anonymous, zagrajmy, bo najwyraźniej brak nam pewnych istotnych informacji... Byłeś/aś na miejscu zdarzenia? Byłeś/aś świadkiem
Jej samobójstwa?
Odpowiedz, proszę. Może to być kluczowe dla sprawy.
@GetFuc*ed
@CinnamonRoll
@I'm_Innocent
@Saladass
@Smoke&Mirrors
@Kirakira_Cat
@I'm_Innocent
@GetFuc*ed
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City
[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
First topic message reminder :
@ANONYMOUS
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
@ANONYMOUS
Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
- Kod waszej wypowiedzi:
- Podgląd wypowiedzi
@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACITUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.Kod z domyślnym avatarem jelenia.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#13bbb6][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]http://s10.ifotos.pl/img/Defaultpn_qrrphnx.png[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Kod z możliwością wstawienia własnego avatara i edycji koloru nicku.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=TUTAJ WKLEJACIE KOD KOLORU, JAKIM MA BYĆ NAPISANY WASZ NICKNAME][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WKLEJACIE LINK DO SWOJEGO AVATARA[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Levin
Re: [PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Pią Wrz 29, 2017 10:39 pm
@MrMrau
Ech? Kogo przesłuchiwano?
Mio Amakawa
@Kirakira_Cat
Po co wklejać maniakalny śmiech do wiadomości tekstowej, skoro i tak nikt go nie usłyszy. =n=
Rosalie "Boo" Shizuo
Pią Wrz 29, 2017 10:40 pm
Pią Wrz 29, 2017 10:40 pm
@Saladass
@Anonymous, czikita te całe podchody srutututu zaczynają być nudne. Przesłuchania się zaczęły, spoko. Jeśli ktoś zostanie wezwany to tam pójdzie, jeśli ma coś na sumieniu to to wyjdzie.
Fcking Sherlock.
Fcking Sherlock.
Postacie NPC
Pią Wrz 29, 2017 10:47 pm
Pią Wrz 29, 2017 10:47 pm
Rosalie "Boo" Shizuo
Pią Wrz 29, 2017 10:49 pm
Pią Wrz 29, 2017 10:49 pm
@Saladass
@Anonymous, tbh, nie wiem o czym mówisz c: Jakie filmiki?
Mio Amakawa
Pią Wrz 29, 2017 11:04 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:04 pm
@Kirakira_Cat
DOBRZE JA PRZEPRASZAM 。゚・(>﹏<)・゚。
Ale... dlaczego właściwie się nie ujawnisz? Albo nie dasz nam wskazówek? Przecież to by urozmaiciło Twoją zabawę, hm?
Ale... dlaczego właściwie się nie ujawnisz? Albo nie dasz nam wskazówek? Przecież to by urozmaiciło Twoją zabawę, hm?
Bianca Chavarría
Pią Wrz 29, 2017 11:09 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:09 pm
@Smoke&Mirrors
@Kirakira_Cat, nie, mam na myśli nie rozsądek a rozum. Rozsądek zdobywasz z czasem, ucząc się na błędach. Rozum to ma nawet czterolatek (choć niewielki, w końcu to czterolatek). I liczę na to, że zdajecie sobie sprawę z tego, że dzieciak, który najbardziej się drze to ten, który najbardziej czegoś chce. Tak samo jak pies, który najgłośniej warczy, jest najbardziej wystraszony. Nasz cichy wielbiciel najwyraźniej albo czegoś bardzo od nas chce, albo bardzo się boi. Albo... wszystko naraz.
Gdyby to był tylko nieśmieszny żart, wrzuciłby tutaj może nawet całą szkołę. I to jeszcze przez przypadek z nauczycielami (a, sądząc po stylu pisania i awatarach, nikogo z psorów
To dowód na to, iż mamy do czynienia z kimś, kto raczej nie zajmuje się tym od niedawna. To nie jest typowy szablon na bloga, który da się skopiować i wkleić z jakiejś randomowej strony.
@I'm_Innocent, jeśli chcesz pokazać słabość - jasne, kto ci broni. Pamiętaj jednak,
że cię ostrzegałem. Jednak jeśli o mnie chodzi, wolę przejść do sedna sprawy i szybko to zakończyć.
@GetFuc*ed, jaki mam problem? Hmm, dołączyłbyś się do śledztwa, a nie - do lasek zarywasz :|| Wiesz coś poza tym, co reszta powiedziała, o ofierze? Miała jakieś problemy z uzależnieniami albo widziałeś jakieś blizny na jej ciele (pokaleczone nadgarstki, ślady po podduszaniu, etc.) ?
@Anonymous, zagrajmy, bo najwyraźniej brak nam pewnych istotnych informacji... Byłeś/aś na miejscu zdarzenia? Byłeś/aś świadkiem
Jej samobójstwa?
Odpowiedz, proszę. Może to być kluczowe dla sprawy.
Drake
Pią Wrz 29, 2017 11:14 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:14 pm
@GetFuc*ed
No elo leszcze, jaka psiarnia. Zabiła się to zabiła, na chuj drążyć temat i szukać głębszego dna :v Liczyłem, że zaprosiła mnie jakaś lubieżnasuczka13 do czatu, a tu tylko grupa wsparcia z byłej szkoły :/
@CinnamonRoll
@ANONYMOUS musi Ci się strasznie nudzić w życiu. Ale prawda jest taka, że śmierć nas bardziej przyciąga niż życie. Baw się dobrze, to ostatnie czego mogę Ci życzyć.
@Kirakira_Cat nie masz za co go przepraszać.
@Kirakira_Cat nie masz za co go przepraszać.
Koss
Pią Wrz 29, 2017 11:24 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:24 pm
@I'm_Innocent
@Smoke&Mirrors, pozbawić Was czego?
Rosalie "Boo" Shizuo
Pią Wrz 29, 2017 11:29 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:29 pm
@Saladass
@Smoke&Mirrors, jeśli bardzo chcesz się podłożyć do po prostu to zrób. I'm getting tired of this shit.
Bianca Chavarría
Pią Wrz 29, 2017 11:33 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:33 pm
@Smoke&Mirrors
@GetFuc*ed, ja jebix. Seba, szmato, miałeś tyle nie ćpać. Karyna będzie znowu na ciebie zła.
@I'm_Innocent, no w sumie niektórych już pozbawił rozumu...
Jeśli będzieny tańczyć tak, jak nam zagra, to bankowo skończymy w pierdlu albo wzajemnie się pozabijamy. Nie możemy mu ufać. A już tym bardziej nie przepraszać i traktować jak władcę.
On się nami b a w i. Ale jesteśmy mu do czegoś potrzebni. Zgadza się,
@Anonymous? Więc przejdź do rzeczy, Anenie.
@I'm_Innocent, no w sumie niektórych już pozbawił rozumu...
Jeśli będzieny tańczyć tak, jak nam zagra, to bankowo skończymy w pierdlu albo wzajemnie się pozabijamy. Nie możemy mu ufać. A już tym bardziej nie przepraszać i traktować jak władcę.
On się nami b a w i. Ale jesteśmy mu do czegoś potrzebni. Zgadza się,
@Anonymous? Więc przejdź do rzeczy, Anenie.
Mio Amakawa
Pią Wrz 29, 2017 11:38 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:38 pm
@Kirakira_Cat
Hej, @Smoke&Mirrors, z góry przepraszam za bycie niemiłą. :c
Istnieje takie hasło jak "rozsądek". Ggrks.
Jeszcze raz przepraszam. ;;
Istnieje takie hasło jak "rozsądek". Ggrks.
Jeszcze raz przepraszam. ;;
Koss
Pią Wrz 29, 2017 11:44 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:44 pm
@I'm_Innocent
@Smoke&Mirrors, jesteś naprawdę tak bezdennie tępa, żeby nie zwrócić uwagi na prosty fakt, że tutaj nie ma kwestii ani pola do żadnej walki? Już sam fakt, że on zna nasze dane osobowe, a my jego nie, stawia nas w przegranej sytuacji. Co masz mu zamiar zrobić w kwestii swojego buntu i wielkiej niezależności? Obrazisz go? Powiesz, że jest głupi i śmierdzi? To nie jest miejsce dla osób z mentalnością zbuntowanych 9-latek. Sam fakt, że może nas podpierdolić na policję z jakimś fałszywym tropem powinien prowokować do ostrożności, a nie rzucania debilnymi tekstami. Jeśli chcesz się popisać swoimi tekstami, to idź do kolegów z przedszkola, bo ja nie mam zamiaru potem tłumaczyć się przed glinami przez jakąś idiotkę z internetu.
Drake
Pią Wrz 29, 2017 11:48 pm
Pią Wrz 29, 2017 11:48 pm
@GetFuc*ed
@Smoke&Mirrors Yo, nigdy w życiu nie ćpałem. Nie mam nic z tym gównem wspólnego. Jaki masz problem.
@Kirakira_Cat Przepraszaj, lubię gdy przepraszają. Zabłądziłaś dziecinko? Myślę, że potrzebujesz przewodnika po internecie. Call me bby. Jak jesteś typem to spoko, w dupę to nie pedał :v
@Anonymous co Ty typie, jakie śledztwo, wkręcasz chore pojebane akcje.
@Kirakira_Cat Przepraszaj, lubię gdy przepraszają. Zabłądziłaś dziecinko? Myślę, że potrzebujesz przewodnika po internecie. Call me bby. Jak jesteś typem to spoko, w dupę to nie pedał :v
@Anonymous co Ty typie, jakie śledztwo, wkręcasz chore pojebane akcje.
Pozwolenia na tym forum: