Postacie NPC
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City

Ostatnio zmieniony przez Postacie NPC dnia Sro Wrz 27, 2017 7:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
First topic message reminder :

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 Anonymous_qrrphxa

@ANONYMOUS

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 Anonymous_qrrprxs

Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.

Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?

Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.

Kod waszej wypowiedzi:

Postacie NPC
Postacie NPC

@ANONYMOUS

@Kirakira_Cat Twoje dane zostały przekazane policji. Dokładne miejsce przesłuchania otrzymasz w ciągu kilku godzin. XOXO.
Mio Amakawa
Mio Amakawa

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 Chatroomp_qrrphsh

@Kirakira_Cat

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 YqbbNWx

W sumie teraz nie wiem czy się bać, czy dziękować. .3.
Tylko nie rób nic złośliwego, dobrze? Ja chcę pomóc. I jestem pewna, że wszyscy inni też chcieliby żeby sprawa się rozwiązała jak najlepiej dla wszystkich~. ♥
Koss
Koss

@I'm_Innocent

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 L2Fb9uq

@Smoke&Mirrors, słabość? Głupota jest słabością, a Ty właśnie wykazujesz się nią z bardzo silnym przekonaniem.
Serio myślicie, że skoro gość był w stanie zorganizować chat, którego nie da się opuścić, zgarnąć nas tu wszystkich i jeszcze zebrać nasze dane osobowe, to nie ma możliwości... no nie wiem, podjebania nas na policję z fałszywymi dowodami? Albo chociażby rozesłania zdjęcia z Waszymi słodkimi ryjkami i napisem "winny śmierci Moniki? Poważnie, przesłuchanie na posterunku może być najmniejszym problemem.
Bianca Chavarría
Bianca Chavarría

@Smoke&Mirrors

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 Avatarcha_qrrnanq

@Saladass, rozdwojenie jaźni? To chyba jakiś żart.
Po pierwsze to nie ja pokazuję, jak bardzo się boję i paplam bez sensu zamiast współpracować. Do tego nie biorę na poważnie wszystkiego, co ktoś napisze lub powie.
Po drugie... nazywasz innych bachorami, a sama nie jesteś lepsza.

@GetFuc*ed, jeśli nie zauważyłeś u niej żadnych oznak uzależnienia, to może zaczęła nosić jakieś ubrania z długim rękawem albo zaczęła inaczej się nosić? Na przykład wkładała podarte ciuchy i tak dalej... nie wszystko od razu widać.

@Anonymous, dobra, koniec psot. Nie szantażuj, tylko mów, co wiesz.
Zastanawiam się, czy to czasem nie policyjna prowokacja, żeby sprawdzić nasze zeznania. Jesteś gliną? Wywieranie presji jest dosyć popularne na przesłuchaniach.
Nie żebym zamierzał powiedzieć jedno w rzeczywistości, a w necie zupełnie co innego. Życia dziewczynie już nie przywrócimy i równie dobrze mogło być tak, że przedawkowała albo po prostu przegięła z lekami na jakąś poważną chorobę.

@rita, i prawilnie. Fakty. Nie kojarzysz, z kim się bujała, kto mógł być ojcem jej dziecka? Ej, ej, chyba wiem, kto może wiedzieć. Róóżowa, odzywaj się!
I też sądzę, że kartka mogła być podrobiona z tyłu. Ale policja pewnie sprawdza jej pismo, więc pewnie niedługo się dowiemy.

@I'm_Innocent, jak widzisz, niewielu z nas ma tyle do ukrycia co ty. Nie jestem nawet pewien, czy ten haker czasem nie należy przypadkiem do policji. Wtedy blef murowany.
Zresztą... Sprowadził nas tutaj w konkretnym celu (którego na razie nam nie wyjawił dokładnie), zatem dalej czekam na wiadomość, czego od nas oczekuje. Może się okazać, że tak naprawdę nami manipuluje, by oskarżyć nas na podstawie wiadomości z głupiego czatu.

Rosalie
Rosalie "Boo" Shizuo

@Saladass

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 LFT8nYF

@Smoke&Mirrors, ojej, czy maleństwo zostało ruszone przez to co napisałam? Strach? Jak to rozumiesz, powiedz mi? Bo zamiast robić z siebie debilkę siedzę cicho zmęczona całą sytuacją? XDD To czy @Anonymous poda moje dane policji mam w chuju, bo nie mam niczego na sumieniu c: Miałam z Miki spoko relacje, chociaż bardziej pod neutrala podchodziły. Pomogła mi, problemu z kontaktem nie miałyśmy. Luvz c:
[MG] Cyrille Montmorency
[MG] Cyrille Montmorency

@chinCHILL

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 OWcfwmw

Podoba mi się i trochę niepokoi podejście niektórych....
"Nic na mnie nie masz!"
Zabawne, kiedyś ktoś powiedział pewne słowa...
"Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie"
Uważajcie czego sobie życzycie, bo może się spełnić.
[MG] Cyrille Montmorency
[MG] Cyrille Montmorency

Ostatnio zmieniony przez Cyrille de Montmorency dnia Nie Paź 08, 2017 8:24 pm, w całości zmieniany 4 razy

@chinCHILL

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 OWcfwmw

ALL HAND ON DECK
THIS SHIP'S GOING DOWN
Anonymous
Gość
Gość

@anatomical_heart

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 6MH3aOo

Pojawiły się jakieś nowe informacje w sprawie śmierci tej dziewczyny?
Rosalie
Rosalie "Boo" Shizuo

@Saladass

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 LFT8nYF

Sigh, nadal niczego nowego nie ma... Coś mam w sumie na końcu języka ale nie potrafię sobie przypomnieć co.
Pan Francis
Pan Francis

@DOЛТ_LOOК_ВДСК

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 K7XZrL1

Na trawniku znalazłem zerwaną metalową zawieszkę. Nie połączyłbym jej z tą sprawą, gdyby nie miała na sobie wydrapanych albo marnie wygrawerowanych liter R+M.
Postacie NPC
Postacie NPC

@ANONYMOUS

Hihih. Zawodnicy wystartowali, lecz nadal nie dobiegli do mety. Najciemniej zawsze pod latarnią?
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power

@PSYCHO_WOLF

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 Mercgif_qrrpxxs

Znaleźliście coś jeszcze oprócz zawieszki? Spotkaliście kogoś, kto miał przydatne informacje?
Anonymous
Gość
Gość

@CinnamonRoll

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 QAm2p6p

Mam coś co Was zainteresuje.
[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 USG1png_qrnhsrn
Co Wy na to?
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power

@PSYCHO_WOLF

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 Mercgif_qrrpxxs

@Kirakira_Cat
Byłaś na przesłuchaniu?

@CinnamonRoll
... do diabła. Więc dziewczyna naprawdę była w ciąży? To nie były plotki? Pokazywałaś to policji?
Koss
Koss

@I'm_Innocent

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 9 L2Fb9uq

Wow. To ci dopiero plot twist. Czyżby z Robertem...?
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: