Postacie NPC
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City

Ostatnio zmieniony przez Postacie NPC dnia Sro Wrz 27, 2017 7:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
First topic message reminder :

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Anonymous_qrrphxa

@ANONYMOUS

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Anonymous_qrrprxs

Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.

Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?

Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.

Kod waszej wypowiedzi:

Rosalie
Rosalie "Boo" Shizuo

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Chatroomp_qrrphsh

@Saladass

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 LFT8nYF

@I'm_Innocent, +10.
Bastien Lemaire
Bastien Lemaire

@Marcus

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Gg2S1qu

I kolejny śmieszek do kolekcji. Przystąp do pozostałych w szeregu, będziecie się uzupełniać. W tym tempie, to co najwyżej poopowiadamy sobie wrażenia z komisariatu. Pytanie kto za niedługo przestanie odpowiadać...
Chester Ó Heachthinghearn

@rita

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 I3Fnfjh

cześć wam. chcecie wiedzieć kim jest @Anonymous?
Bianca Chavarría
Bianca Chavarría

@Smoke&Mirrors

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Avatarcha_qrrnanq

@Kirakira_Cat, nie, mam na myśli nie rozsądek a rozum. Rozsądek zdobywasz z czasem, ucząc się na błędach. Rozum to ma nawet czterolatek (choć niewielki, w końcu to czterolatek). I liczę na to, że zdajecie sobie sprawę z tego, że dzieciak, który najbardziej się drze to ten, który najbardziej czegoś chce. Tak samo jak pies, który najgłośniej warczy, jest najbardziej wystraszony. Nasz cichy wielbiciel najwyraźniej albo czegoś bardzo od nas chce, albo bardzo się boi. Albo... wszystko naraz.
Gdyby to był tylko nieśmieszny żart, wrzuciłby tutaj może nawet całą szkołę. I to jeszcze przez przypadek z nauczycielami (a, sądząc po stylu pisania i awatarach, nikogo z psorów tu nie ma). A potem wszystko uległoby samodestrukcji. No i nie trwałby tyle.
To dowód na to, iż mamy do czynienia z kimś, kto raczej nie zajmuje się tym od niedawna. To nie jest typowy szablon na bloga, który da się skopiować i wkleić z jakiejś randomowej strony.

@I'm_Innocent, jeśli chcesz pokazać słabość - jasne, kto ci broni. Pamiętaj jednak,
że cię ostrzegałem. Jednak jeśli o mnie chodzi, wolę przejść do sedna sprawy i szybko to zakończyć.

@GetFuc*ed, jaki mam problem? Hmm, dołączyłbyś się do śledztwa, a nie - do lasek zarywasz :|| Wiesz coś poza tym, co reszta powiedziała, o ofierze? Miała jakieś problemy z uzależnieniami albo widziałeś jakieś blizny na jej ciele (pokaleczone nadgarstki, ślady po podduszaniu, etc.) ?

@Anonymous, zagrajmy, bo najwyraźniej brak nam pewnych istotnych informacji... Byłeś/aś na miejscu zdarzenia? Byłeś/aś świadkiem
Jej samobójstwa?
Odpowiedz, proszę. Może to być kluczowe dla sprawy.

Rosalie
Rosalie "Boo" Shizuo

@Saladass

@Marcus, no tak już jest, niektórzy powagi sytuacji nie rozumieją bo są bachornią.

@rita, wiesz kim jest? Powiedz mi a dorwę gnoja

@Smoke&Mirrors, kminię czy masz jakieś pierdolone rozdwojenie jaźni czy jesteś po prostu głupia. Nie wiem gdzie Ty widzisz jakiekolwiek podrywanie ze strony @GetFuc*ed, japierdole XDDD
Drake
Drake

Ostatnio zmieniony przez Drake dnia Sob Wrz 30, 2017 10:08 pm, w całości zmieniany 1 raz

@GetFuc*ed

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Defaultpn_qrrphnx

@Smoke&Mirrors : A.C.A.B - Nie będe wykonywał czyjejś pierdolonej roboty. Widywałem Sunie czasami, ale uzależnienia? Nie, niemożliwe. Robicie głębsze dno tam gdzie go nie trzeba.

@Saladass : Dorwiesz huh? SJW :v Tsk. Potem napiszesz o tym na swoim blogu. Drogi pamiętniczku, pomogłam ująć groźnego śmieszka, internet jest bezpieczniejszy, a przede wszystkim zachowałam się niczym amazonka, moje przyjaciółki feministki są teraz ze mnie dumne. Zgłupiałaś? Lamus się nie przyzna, a ten drugi gdyby chciał coś ogłosić, już dawno by to zrobił.

@Marcus : Mama zawsze mówiła mi, że jestem specjalnym chłopcem. Nikt mnie nie uzupełni, wysokie progi, sunshine.

Rosalie
Rosalie "Boo" Shizuo

@Saladass

@GetFuc*ed, panie. Spierdalaj pan XDDDD Fite me irl!!!!1!1!!1onene
Postacie NPC
Postacie NPC

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Anonymous_qrrphxa

@ANONYMOUS

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Anonymous_qrrprxs

Tik tak, tik tak. Prowokujesz, potem grasz. @Smoke&Mirrors Miej się na baczności Chavarría. Krzyczysz dużo, grozisz jeszcze więcej, tymczasem to ja trzymam w dłoni kartę twojego brata, dzięki której w ciągu minuty mogą deportować go z powrotem do Meksyku. Marzenia, na które pracował długimi latami, zrujnowane w ciągu dnia nieuwagi... a zapowiadał się na takiego dobrego weterynarza!

Czy byłem? Może byłem. Może nie. Może widziałem jak leci, a może to tylko marzenie senne. Jak wiele z waszych historyjek to plotka? Jak wiele jest prawdą? Byliście chociaż na miejscu zdarzenia?
A może wszystko chcecie rozwiązać sprzed komputera? Heheh. Psy węszą.

Powodzenia.
Anonymous
Gość
Gość

@CinnamonRoll

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 QAm2p6p

@ANONYMOUS jeśli już tak grozisz, to ciekawe co masz na MNIE. Bo chyba wszystkie brudy mojej rodziny zostały wyprane. Czyż nie? Nie jest miło tak grozić, gdy nie ma się żadnych podstaw. Czy aby to nie jest karalne?

@rita

@ANONYMOUS to ojciec zmarłego dziecka Tremblay
nie świta nikomu dlaczego laska zniknęła na trzy tygodnie w zeszłym semestrze? była w szpitalu po poronieniu ze stresu
a Chavarría nie ma brata.
Sigrunn Northug
Sigrunn Northug

@spiser_katt

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 BdYFQIc

Odwróciłam się na moment i zrobiła się niezła "Moda na sukces". Ćpanie, dawanie dupy, poronienie. Zaraz się okaże, że Monica wcale nie umarła, a teraz siedzi na Karaibach i pisze jako Anon.
Swoją drogą, @ANONYMOUS, zdajesz sobie sprawę z tego, że każdy, kto będzie węszył w okolicach miejsca zbrodni, prawdopodobnie zostanie zgarnięty na komisariat? Wątpię, żeby ktoś się do tego posunął przez śledztwo na wymuszonym chatroomie. Krzyżyk na drogę desperatom, ja postoję.

@rita

@spiser_katt zacznij analizować jak nie chcesz telenoweli. 90% osób stąd rozmawiało z nią raz ew ją widziało na korytarzu, w tym ty jej w ogóle nie kojarzysz
właśnie, zostanie zgarnięty. wstęp mają tylko upowarznieni ludzie. @ANONYMOUS nie jest z naszej szkoły ani z żadnej innej.
dlatego też miał możliwość napisania na odwrocie kartki, że robert myhall to skurwysyn
myślicie że słowa "mam dosyć" to jakiś objaw złości ? to płacz o pomoc od kogokolwiek kto się napatoczy a nie wściekłość i wyzwiska na rugiej stronie kartki
Mio Amakawa
Mio Amakawa

@Kirakira_Cat

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 YqbbNWx

Szczerze mówiąc... ja bym wolała iść na ten komisariat i złożyć zeznania niż siedzieć tutaj bezczynnie. Bo może moja informacja cokolwiek da? No i, bez urazy, @ANONYMOUS, ale ja to chyba jednak wolę tłumaczyć co wiem twarzą w twarz niż tutaj. (´・ω・`)
Bastien Lemaire
Bastien Lemaire

@Marcus

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 Gg2S1qu

Ciekawi mnie co się stanie jeśli wszyscy zignorujemy ten chat? Jeśli ktoś jest niewinny, to co mu może zrobić fakt dostarczenia danych, które zapewne i tak już policja ma inaczej nie byłoby tych przesłuchań.
Sigrunn Northug
Sigrunn Northug

@spiser_katt

[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay? - Page 8 BdYFQIc

@rita czyli sugerujesz, że Anon próbuje wrobić Roberta? Robi się jeszcze ciekawiej. Z poziomu telenoweli pniemy się do serialu sensacyjnego.
@Marcus podejrzewam, że nasze dane dopiero wyciekają od Anona na komisariat, ale wciąż - skoro i tak wyciekają, to jeśli zignorujemy czat, wyjdzie na to samo.
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: