▲▼
Strona 14 z 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
First topic message reminder :
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
Nie będzie cię przez dłuższy okres czasu, bądź będziesz rzadziej wchodzić, a nie chcesz stracić swojej pozycji? Zgłoś nieobecność w tym temacie.
- Kod:
[b]Postacie:[/b]
[b]Powód:[/b] nieobowiązkowy.
[b]Od kiedy do kiedy?:[/b]
Postacie: Leilani, Ingrid, Hanako i Sasha
Powód: Mam małe zamieszanie na uczelni i przez to nie mam czasu, a tak w ogóle, to czuję się wypompowana z weny na odpisy ;w; Ale o wszystkich pamiętam!
Od kiedy do kiedy?: Do końca tego tygodnia powinnam wrócić
Powód: Mam małe zamieszanie na uczelni i przez to nie mam czasu, a tak w ogóle, to czuję się wypompowana z weny na odpisy ;w; Ale o wszystkich pamiętam!
Od kiedy do kiedy?: Do końca tego tygodnia powinnam wrócić
Plaga, Sołowiow i Wendigo.
Od 19.04 do 22.04 połowicznie nieobecni, będę mieć komputer, więc jak będzie chwila to odpiszę.
Od 22.04 do 3.05 nieobecność 100%, brak komputera, zasięgu, łączności, nic. Chyba, że kupię kartę SIM na miejscu to może będę gdzieś na telegramie bądź logowała się tylko.
See ya!
Od 19.04 do 22.04 połowicznie nieobecni, będę mieć komputer, więc jak będzie chwila to odpiszę.
Od 22.04 do 3.05 nieobecność 100%, brak komputera, zasięgu, łączności, nic. Chyba, że kupię kartę SIM na miejscu to może będę gdzieś na telegramie bądź logowała się tylko.
See ya!
26-29 kwietnia Pyrkon, obecność zerowa.
30-5 maj Wyjazd majówkowy, będę ale mniej.
Ogólnie od 5 maja wracam już do pełnej aktywności, więc koniec z opieprzaniem się, moi drodzy. Czas zorganizować coś większego.
30-5 maj Wyjazd majówkowy, będę ale mniej.
Ogólnie od 5 maja wracam już do pełnej aktywności, więc koniec z opieprzaniem się, moi drodzy. Czas zorganizować coś większego.
Postacie: Connor Aiden Moore
Powód: wywalają do Spały, a że neta nie będzie to macie spokój
Od kiedy do kiedy?: w sumie to już od wczoraj (27.04) do 01.05
Powód: wywalają do Spały, a że neta nie będzie to macie spokój
Od kiedy do kiedy?: w sumie to już od wczoraj (27.04) do 01.05
6-15 maj -> pewnie każdy się domyśla co jest w tych dniach, więc... w skrócie 'test dojrzałości', brak obecności.
Po tym czasie postaram się ogarnąć tego... (aż brak mi słów) po prostu Kaku.
Po tym czasie postaram się ogarnąć tego... (aż brak mi słów) po prostu Kaku.
Postacie: Chauncey McCreighton, Reece Hardnike.
Powód: | ω •)
Termin: kilka dni, po prostu będę w kratkę.
Powód: | ω •)
Termin: kilka dni, po prostu będę w kratkę.
Postacie: Leilani, Ingrid, Hanako i Sasha
Od kiedy do kiedy? Dziś --> 11/12 maja. Mam nadzieję, że tyle wystarczy, żeby uporać się ze wszystkim. Jeśli nie, to dam znać.
Od kiedy do kiedy? Dziś --> 11/12 maja. Mam nadzieję, że tyle wystarczy, żeby uporać się ze wszystkim. Jeśli nie, to dam znać.
Postacie: Ryan, Alan, Jake, Zero
Powód: ---
Od kiedy do kiedy?: zobaczmy.
Aktualne.
Powód: ---
Od kiedy do kiedy?: zobaczmy.
Aktualne.
Postacie: all of them
Powód: wubba lubba dub dub
Od kiedy do kiedy: 3.7 --> 17.7
Powód: wubba lubba dub dub
Od kiedy do kiedy: 3.7 --> 17.7
Postacie: Systkie pianeczkowe
Od kiedy do kiedy?: 5-9 lipca
Od kiedy do kiedy?: 5-9 lipca
Postacie: Mercury i spółka.
Powód: Wakacyjny wyjazd, brak czasu na komputer.
Od kiedy do kiedy?: Od środy do niedzieli (10-14 lipca).
Powód: Wakacyjny wyjazd, brak czasu na komputer.
Od kiedy do kiedy?: Od środy do niedzieli (10-14 lipca).
Postacie: Cyrek z kampanią
Powod: wakacje!
Od kiedy do kiedy: od 5 lipca do 22 lipca!
Powod: wakacje!
Od kiedy do kiedy: od 5 lipca do 22 lipca!
Postacie: Leilani i spółka
Od kiedy do kiedy?: Do końca września będę znikać z forum. Na pewno w dniach 6-11 sierpnia i 12-24 września mnie nie będzie. Co do innych dat, to nie wiem. Po prostu często spontanicznie zostaję na noc poza domem i nie mam jak odpisać ¯\_(ツ)_/¯
Od kiedy do kiedy?: Do końca września będę znikać z forum. Na pewno w dniach 6-11 sierpnia i 12-24 września mnie nie będzie. Co do innych dat, to nie wiem. Po prostu często spontanicznie zostaję na noc poza domem i nie mam jak odpisać ¯\_(ツ)_/¯
Postacie: Chester, Dakota, Louis, Chauncey
Powód: Jadę do rodziny do lasu i w sumie tyle. Jak odpisy, to tylko z telefonu i z internetem może być różnie.
Od kiedy do kiedy?: Wstępnie do końca sierpnia.
Powód: Jadę do rodziny do lasu i w sumie tyle. Jak odpisy, to tylko z telefonu i z internetem może być różnie.
Od kiedy do kiedy?: Wstępnie do końca sierpnia.
Postacie: Alan, Ryan, Jake, Zero.
Powód: wyjazd.
Od kiedy do kiedy?: 23.08 – 27.08
Powód: wyjazd.
Od kiedy do kiedy?: 23.08 – 27.08
Strona 14 z 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Pozwolenia na tym forum: