Sheridan Kenneth Paige
Sheridan Kenneth Paige
The Writers Alter Universe
OFFTOP
Pią Lis 23, 2018 9:31 am
First topic message reminder :

KITKUUUU *^*

Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Re: OFFTOP
Wto Paź 01, 2019 7:04 pm
U mnie to trochę gorzej. Mam kupioną full wersję tego lepszego CPS i nagle stwierdził, że moja licencja się przedawniła. A coś takiego nie ma prawa bytu, bo przecież płacisz raz NA STAŁE. Także walka z supportem, polecam.
Anonymous
Gość
Gość
Wto Paź 01, 2019 7:15 pm
Zaraz im się przedawni licencja. Na życie.
Mercury Black
Mercury Black
Wto Paź 01, 2019 9:07 pm
Nie wiem w ogóle czy dam radę robić dzień w dzień full rysunki, więc pewnie się skończę że zrobię drawtober aka "1 rysunek/2 dni". No ale też robię z nakładaniem kolorów, a jednak powolny ze mnie człowiek.
Anonymous
Gość
Gość
Wto Paź 01, 2019 10:11 pm
Dlatego ja robię sobie raczej szkice, a jak coś mi się arcy podoba to dorzucam więcej. No ale ja też fakt faktem mam z pracą zdalną więcej czasu :"/
Mercury Black
Mercury Black
Wto Paź 01, 2019 10:28 pm
Noo, u mnie będzie właśnie pod tym względem ciężko. Ale zdecydowałem, że po prostu postaram się zrobić rysunek/dwa dni, ale już taki żeby mieć nałożone flatcolors. A pod koniec miesiąca wybiorę te które mi się najbardziej podobają, dorysuję tło i pocieniuję, o.
Mercury Black
Mercury Black
Wto Paź 01, 2019 10:31 pm
Ale pierwsza praca w połowie za mną. Walczę z lineartem.

Anonymous
Gość
Gość
Wto Paź 01, 2019 10:32 pm
oOOoooOooO tag. Tag zrup. I BARDZO DOBRZE, PRACUJ, BO JUŻ MASZ GUCZI DAJNAMIK POZĘ, OTAKTAKTAK.
Mercury Black
Mercury Black
Wto Paź 01, 2019 10:34 pm
Właśnie walczę z tym żeby robić te pozy bardziej ciekawe, a nie ciągle tylko jakieś portrety. Bo jasne wszystko fajnie, ale przyłapałem się że już powoli zacząłem się wbijać w jeden schemat i wszystko u mnie było jednakowe. Więc będą POZY. Dziwne, różne i... BEZ REFÓW. A CO. Skoro ma być wyzwanie to będzie wyzwanie!
Mercury Black
Mercury Black
Wto Paź 01, 2019 10:35 pm
Bo ref jak wygląda postać się nie liczy ok. To akurat będę brał, nie mam aż tak zajebistej pamięci fotograficznej.
Mio Amakawa
Mio Amakawa
Fresh Blood Lost in the City
Sro Paź 02, 2019 9:08 am
Czaję o co chodzi, ahahahah. Ja chciałabym umieć bezrefowo, ale jak spróbowałam zrobić rysunek na wczoraj bez, to ostatecznie wyszło jak rozciągnięte w pionie w Paintcie xD
Mercury Black
Mercury Black
Sro Paź 02, 2019 4:33 pm
Moje pewnie też niejednokrotnie tak skończą, dlatego staram się od czasu do czasu zrobić przerwę, wstać, przejść się po pokoju, spojrzeć na to ponownie i mieć takie:
- Boże co on ma z nogami. Czym jest ta ręka? Dlaczego ma taki szeroki rozstaw oczu?

Tak, zdecydowanie pomaga.
[MG] Cyrille Montmorency
[MG] Cyrille Montmorency
Sro Paź 02, 2019 9:03 pm
No dobra, w końcu chciaż trochę ruszyłem dupsko i odkopałem tablet - stwierdziłem, że dla mnie dużym sukcesem będzie to, jak chociaż codziennie będę rysował XD
Znalazłem fajnego arta i powoli próbuje rozruszać rączki - może mało kreatywnie, ale bawie się świetnie

Mercury Black
Mercury Black
Sro Paź 02, 2019 9:12 pm
Ahahah przecież to jest przezajebiste. XD Teraz to już totalnie się nie mogę doczekać efektów. Ja właśnie kończę flat colors, jak już je nałożę to też podrzucę!
[MG] Cyrille Montmorency
[MG] Cyrille Montmorency
Sro Paź 02, 2019 9:19 pm
Czas rozruszać te kości, dzięki! :3 
Czekam z niecierpliwością
Mercury Black
Mercury Black
Sro Paź 02, 2019 9:51 pm

Ostatnio zmieniony przez [MG] Mercury Kyan Black dnia Czw Paź 03, 2019 11:55 pm, w całości zmieniany 2 razy
Walka zakończona sukcesem!

Pomijając, że jestem głupi i kopiując sobie kod do nowego posta, usunąłem stary i teraz mam ten paskudny podpis edycji i nie pamiętam co tu właściwie pisałem, ale NIEWAZNE, JEST KAGURA. Nawet jeśli zjebałem i jakoś go usztywniłem, to się naprawi. Pod koniec miesiąca, tak.
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: