▲▼
First topic message reminder :
KITKUUUU *^*
KITKUUUU *^*
U mnie to trochę gorzej. Mam kupioną full wersję tego lepszego CPS i nagle stwierdził, że moja licencja się przedawniła. A coś takiego nie ma prawa bytu, bo przecież płacisz raz NA STAŁE. Także walka z supportem, polecam.
Nie wiem w ogóle czy dam radę robić dzień w dzień full rysunki, więc pewnie się skończę że zrobię drawtober aka "1 rysunek/2 dni". No ale też robię z nakładaniem kolorów, a jednak powolny ze mnie człowiek.
Dlatego ja robię sobie raczej szkice, a jak coś mi się arcy podoba to dorzucam więcej. No ale ja też fakt faktem mam z pracą zdalną więcej czasu :"/
Noo, u mnie będzie właśnie pod tym względem ciężko. Ale zdecydowałem, że po prostu postaram się zrobić rysunek/dwa dni, ale już taki żeby mieć nałożone flatcolors. A pod koniec miesiąca wybiorę te które mi się najbardziej podobają, dorysuję tło i pocieniuję, o.
oOOoooOooO tag. Tag zrup. I BARDZO DOBRZE, PRACUJ, BO JUŻ MASZ GUCZI DAJNAMIK POZĘ, OTAKTAKTAK.
Właśnie walczę z tym żeby robić te pozy bardziej ciekawe, a nie ciągle tylko jakieś portrety. Bo jasne wszystko fajnie, ale przyłapałem się że już powoli zacząłem się wbijać w jeden schemat i wszystko u mnie było jednakowe. Więc będą POZY. Dziwne, różne i... BEZ REFÓW. A CO. Skoro ma być wyzwanie to będzie wyzwanie!
Bo ref jak wygląda postać się nie liczy ok. To akurat będę brał, nie mam aż tak zajebistej pamięci fotograficznej.
Czaję o co chodzi, ahahahah. Ja chciałabym umieć bezrefowo, ale jak spróbowałam zrobić rysunek na wczoraj bez, to ostatecznie wyszło jak rozciągnięte w pionie w Paintcie xD
Moje pewnie też niejednokrotnie tak skończą, dlatego staram się od czasu do czasu zrobić przerwę, wstać, przejść się po pokoju, spojrzeć na to ponownie i mieć takie:
- Boże co on ma z nogami. Czym jest ta ręka? Dlaczego ma taki szeroki rozstaw oczu?
Tak, zdecydowanie pomaga.
- Boże co on ma z nogami. Czym jest ta ręka? Dlaczego ma taki szeroki rozstaw oczu?
Tak, zdecydowanie pomaga.
Ahahah przecież to jest przezajebiste. XD Teraz to już totalnie się nie mogę doczekać efektów. Ja właśnie kończę flat colors, jak już je nałożę to też podrzucę!
Czas rozruszać te kości, dzięki! :3
Czekam z niecierpliwością
Czekam z niecierpliwością
Pozwolenia na tym forum: