▲▼
Zostawię to tutaj.
Jak mnie zniszczył ten fragment. XD
First topic message reminder :
KITKUUUU *^*
KITKUUUU *^*
Ja tylko powiem, że siódma to jednak bezbożna godzina. *ziewa*
Ja nawet nie mam chęci do spania, mam niechęć do opuszczania łóżka. Ale mogę ci ją oddać.
Dobra, to bierz wszystko. *przekazuje* Ja mam do wypisania 300 kartek świątecznych do ambasadorów i prezesów zarządu największych spółek porażka.
Miałam tak z zaproszeniami na wesele ciotki, tylko tych było tak z 200 mniej xD Ale te zaproszenia były takie bekowe, bo wyglądały jak wezwanie do sądu, kurde xD Może gdzieś będą wzory w internetach, to pokażę.
Omg ej mój tata miał identyczne na weselu! W sensie też były jak wezwanie do sądu i w ogóle. Strasznie śmieszne, akurat na pewno je mam na tablicy na fejsie, więc potem poszukam.
Nie trzeba, właśnie wystalczyłam :> To właśnie te cioci były bardzo podobne, jak nie takie same, tylko w pouczeniu było, że jak goście się nie stawią, to będą przez 18 lat zajmować się dziećmi młodej pary XD
Umieram przez ten katar ;-;
Umieram przez ten katar ;-;
Zostawię to tutaj.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Storck to cholerni oszuści i tyle.
Ogólnie uwielbiam kwaśne żelki, co nie. W ogóle kwaśne słodycze, no i jak na przykład są te miśki z Lidla otoczone jakimś takim jakby kwaskiem, ale jednak nie, to one są super i nie jest napisane, że są jakieś cholera wie jak, kwaśne, no i nie są. Są umiarkowanie kwaskowate, super. Ale to jest marka Lidla, a nie Storck, co nie, więc na co ja o tym mówię. No dla porównania.
Potem spójrzmy na przykład na Zozole od Mieszko, konkretnie te długie Hello Żelo, czy jak one tam. Zaznaczona opcja kwaśna, są lekko kwaskowate, super, dokładnie to czego się spodziewam.
ALE STORCK MUSI PODBIĆ NAM NADZIEJE A POTEM NAS ZAWIEŚĆ.
ŚMIEJŻELKI, JESUS FECKIN CHRIST. ŚMIEJŻELKI KWAŚNE? CHYBA BUBAŚNE. BUBAŚNIE SŁODKIE, BO KWASU TO JA TAM ANI TROCHĘ NIE CZUJĘ. Ale to jest nic. Bo nie obiecywali za dużo. Napisali tylko "kwaśne", co nie? To ich do nie wiadomo czego nie zobowiązuje. To jest nic.
To jest nic.
TO JEST NIC W PORÓWNANIU Z, CHOLERA, NIMM2 BOOMKAMI, KTÓRE NA SWOICH OPAKOWANIACH SKŁADAJĄ JEDNĄ OBIETNICĘ, KTÓREJ NIE POTRAFIĄ DOTRZYMAĆ.
Widzicie to?
Czy Wy widzicie co ja widzę?
Cholerni kłamcy.
OSZUŚCI, JA NA NICH WYDAJĘ 3ZŁ I TO TYLKO DLATEGO, ŻE PROMOCJA BYŁA, BO NORMALNIE TE ŚCIERY 4,50 CHYBA KOSZTUJĄ, OBIECUJĄ MI KWASKOWE NIEBO, NIESAMOWITE DOZNANIA, ŻE BĘDĘ CHCIAŁA SIĘ CZOŁGAĆ PRZEZ KILOMETR GWOŹDZI TYLKO PO TO ŻEBY TO ZJEŚĆ...
a te szmaty są słodkie.
NIE KUPUJCIE KWAŚNYCH RZECZY OD STORCKA, BO TEN SZWAB Z PEŁNĄ PIELUCHĄ TO JEDEN WIELKI OSZUST. Powiadam Wam to ja, AdBuster Riverdale, Sheridan Paige.
Ogólnie uwielbiam kwaśne żelki, co nie. W ogóle kwaśne słodycze, no i jak na przykład są te miśki z Lidla otoczone jakimś takim jakby kwaskiem, ale jednak nie, to one są super i nie jest napisane, że są jakieś cholera wie jak, kwaśne, no i nie są. Są umiarkowanie kwaskowate, super. Ale to jest marka Lidla, a nie Storck, co nie, więc na co ja o tym mówię. No dla porównania.
Potem spójrzmy na przykład na Zozole od Mieszko, konkretnie te długie Hello Żelo, czy jak one tam. Zaznaczona opcja kwaśna, są lekko kwaskowate, super, dokładnie to czego się spodziewam.
ALE STORCK MUSI PODBIĆ NAM NADZIEJE A POTEM NAS ZAWIEŚĆ.
ŚMIEJŻELKI, JESUS FECKIN CHRIST. ŚMIEJŻELKI KWAŚNE? CHYBA BUBAŚNE. BUBAŚNIE SŁODKIE, BO KWASU TO JA TAM ANI TROCHĘ NIE CZUJĘ. Ale to jest nic. Bo nie obiecywali za dużo. Napisali tylko "kwaśne", co nie? To ich do nie wiadomo czego nie zobowiązuje. To jest nic.
To jest nic.
TO JEST NIC W PORÓWNANIU Z, CHOLERA, NIMM2 BOOMKAMI, KTÓRE NA SWOICH OPAKOWANIACH SKŁADAJĄ JEDNĄ OBIETNICĘ, KTÓREJ NIE POTRAFIĄ DOTRZYMAĆ.
Widzicie to?
Czy Wy widzicie co ja widzę?
Cholerni kłamcy.
OSZUŚCI, JA NA NICH WYDAJĘ 3ZŁ I TO TYLKO DLATEGO, ŻE PROMOCJA BYŁA, BO NORMALNIE TE ŚCIERY 4,50 CHYBA KOSZTUJĄ, OBIECUJĄ MI KWASKOWE NIEBO, NIESAMOWITE DOZNANIA, ŻE BĘDĘ CHCIAŁA SIĘ CZOŁGAĆ PRZEZ KILOMETR GWOŹDZI TYLKO PO TO ŻEBY TO ZJEŚĆ...
a te szmaty są słodkie.
NIE KUPUJCIE KWAŚNYCH RZECZY OD STORCKA, BO TEN SZWAB Z PEŁNĄ PIELUCHĄ TO JEDEN WIELKI OSZUST. Powiadam Wam to ja, AdBuster Riverdale, Sheridan Paige.
... czemu ja dopiero teraz to czytam. XDDDDDDDDDD Boże jak skisłem.
Yey, w pracy brakło prądu. Niech nadal go nie ma.
Jak mnie zniszczył ten fragment. XD
Pozwolenia na tym forum: