▲▼
First topic message reminder :
Jesteś jeszcze w szkole?
Idę do biblioteki.
Jakbyś był to możesz mnie zgarnąć wracając. Chcę potem skoczyć do domu po łyżwy i skoczyć na lodowisko, idziesz ze mną?
Idziemy do Starbucksa, jeśli kupię tam jedzenie to nie będę jadł niczego innego przez najbliższy tydzień...
Dobra, dobra. Niech ci będzie, ten jeden raz ci odpuszczę, żebyś mi się przypadkiem nie udusił z oburzenia. Zwłaszcza jeśli nie masz pod ręką inhalatora.
Wcale nie! Odbierałem je normalnie. I już nie bądź taki zazdrosny, jak chcesz mogę ją zapytać czy się z kimś spotyka. c:
Pierwszy raz astma mi się na coś przydała, yey.
Nie! XD Uroczy ludzie powinni trzymać się razem, więc ja odpadam w przeciwieństwie do ciebie. *kaszl*
Dzielimy tą samą twarz braciszku, więc jeśli jestem uroczy to ty również.
Ale podobno dziewczyny na to lecą. Z chłopakami bywa różnie.
Prawie taką samą, z tą różnicą, że moja nie jest urocza.
Z chłopakami różnie? Kurde, wypróbuj i daj mi znać.
Czemu mam wypróbować za ciebie? Sam spróbuj, skoro jesteś taki ciekaw!
Idziemy na ramen. Jak będzie dobry to zabiorę cię tu w następny weekend.
Zjedz cały ramen, żebyś nie był głodny po powrocie, bo inaczej faktycznie będę musiał zrobić coś dobrego do jedzenia.
Teraz to mnie zachęcasz bym nie zjadł!
Jasmine jest super urocza. (つ﹏⊂) Musimy wyjść gdzieś kiedyś w trójkę. Jeśli masz mieć żonę to mam nadzieję, że będzie jak Jasmine.
Nie wiem, czy posiadanie uroczego brata i żony, nie skończyłoby się cukrzycą. XD
Ej, kup przekąski, gdy będziesz wracał. Chcę obejrzeć z tobą coś fajnego.
Chcesz coś konkretnego? Słodkie, słone, wszystko co mi wpadnie w ręce? A może chcesz żeby wziąć ci ramen na wynos?
Jass jest wolna. Nie ma za co.
Obojętnie, co wpadnie ci w ręce. I nie bierz ramenu, bo istnieje ryzyko, że wylejesz mi go na głowę...
... Boże, Ian, mam nadzieję, że nie palnąłeś czegoś w stylu "BO BRAT SIĘ PYTA". >D
Że ja? Miałbym tak cię zdradzić?
Pewnie, że to zrobiłem.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pozwolenia na tym forum: