▲▼
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
First topic message reminder :
rocketjavelin
West Riverdale City
Liczba polubień: 67
rocketjavelin New look? On point. Guess who's ready to party. #newstyle #partytime #fuckingcool
rocketjavelin New look? On point. Guess who's ready to party. #newstyle #partytime #fuckingcool
2 godziny temu
..bo tak się mówi? :///
rocketjavelin
Oslo, Norway
Liczba polubień: 1,653
rocketjavelin Swimming in Norway? Checked! Should I turn the +18 filter on? LOL.
w/ @isnilsen
#exchange_student #canadian #norway
rocketjavelin Swimming in Norway? Checked! Should I turn the +18 filter on? LOL.
w/ @isnilsen
#exchange_student #canadian #norway
7 godzin temu
@j.velzen polubiła twoje zdjęcie
2 minuty temu
Co to za priti towarzystwo .///u///.'
A co z NASZĄ randką? :'((((((
Være sen igjen og jeg vil slå opp med deg, Jav. Komplementer vil ikke redde deg.
@j.velzen napisał:A co z NASZĄ randką? :'((((((
A kupiłaś już bilety do Norwegii? Ja tu (nie)grzecznie czekam -u-
@isnilsen napisał:Være sen igjen og jeg vil slå opp med deg, Jav. Komplementer vil ikke redde deg.
Nei det vil du ikke. <3 Men jeg skal gjøre mitt beste!
Jako pół-Szwedka muszę przygotowywać się co najmniej miesiąc na słuchanie skrzywionej parodii mojego języka w Norwegii. :(((((
A tak poważnie, mam egzaminy, zdaję dyplomik. Ale potem zrobię Ci taki wjazd, że wyskoczysz z kapci UwU
A tak poważnie, mam egzaminy, zdaję dyplomik. Ale potem zrobię Ci taki wjazd, że wyskoczysz z kapci UwU
Isak kazał ci przekazać, że bezsprzecznie Norwegia > Szwecja. Nie mogę ocenić, bo nigdy tam nie byłam, ale czekam na twój przyjazd. A jak ci idzie nauka do egzaminów? Robisz jakieś piękne projekty?
O tak, kocham te interskandynawskie przekomarzanki <333 Jak zaparzy mi dobre latte, to nawet powstrzymam się od docinków!
Zdałam już całą teorię, teraz tylko portfolio, pokaz, obronić się i startuję markę na poważnie, więc szykuj się na oblewanie wszystkiego sokiem. I darmowe ubrania. |:
Zdałam już całą teorię, teraz tylko portfolio, pokaz, obronić się i startuję markę na poważnie, więc szykuj się na oblewanie wszystkiego sokiem. I darmowe ubrania. |:
Ręczę za niego! W końcu siedzę w Fuglen praktycznie dzień w dzień i dręczę go testowaniem wszystkich najdziwniejszych smaków jakie wpadną mu do głowy hahaha
Darmowe ubrania? Girl, czytasz mi w myślach! Będę cię promować na Instagramie. <3
Darmowe ubrania? Girl, czytasz mi w myślach! Będę cię promować na Instagramie. <3
@black.joker polubił twoje zdjęcie
12 minut temu
@donnn polubił twoje zdjęcie
3s temu
Gdzie te nudesy, Jav, ile mam jeszcze czekać?
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: