▲▼
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
First topic message reminder :
rocketjavelin
West Riverdale City
Liczba polubień: 67
rocketjavelin New look? On point. Guess who's ready to party. #newstyle #partytime #fuckingcool
rocketjavelin New look? On point. Guess who's ready to party. #newstyle #partytime #fuckingcool
2 godziny temu
rocketjavelin
South Riverdale City
Liczba polubień: 1,534
rocketjavelin New photoshoot! Huge shoutout to @trentphotography and @lilygraphs, without you guys it would never happen! #original #project #photoshoot #cosplay
rocketjavelin New photoshoot! Huge shoutout to @trentphotography and @lilygraphs, without you guys it would never happen! #original #project #photoshoot #cosplay
22 godziny temu
./////. przestań zbierać tyle żonopunktów, weś
rocketjavelin
North Riverdale City
Liczba polubień: 1,172
rocketjavelin I may not be an angel, but I'm not a girl I'm made out to be by others.
Thanks again @trentphotography, love you man! #original #project #photoshoot #cosplay #angel
rocketjavelin I may not be an angel, but I'm not a girl I'm made out to be by others.
Thanks again @trentphotography, love you man! #original #project #photoshoot #cosplay #angel
3 godziny temu
A bolało jak spadłaś z nieba? :bimkie:
Jakby nie bolało to nie zasłaniałabym tych siniaków na drugiej połowie twarzy, którą przygrzmociłam w ziemię. : (
Bruh nie każ mi pisać "ucałować?" bo to trochę gejoskie DDD:
Chyba tylko ty wpadłabyś na to, że to cokolwiek pomoże. xD
...a nie? Mama mi mówiła, że całowanie ojojków zawsze pomaga jak byłam mała. Nie rób z mojej mamy kłamcy, to ojciec jest adwokatem XDDDD
A jak chodzisz do lekarza to też uderzasz z nim w ślimaka? XDDD
DON'T EXPOSE ME OMG DDDDDDDDD:
(nie :C)
(nie :C)
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
2 minuty temu
OMG, JAK PIĘKNIE! JESTEM W STANIE UWIERZYĆ, ŻE JESTEŚ PRAWDZIWYM ANIOŁEM <33
Jasemin van Velzen napisał:...a nie? Mama mi mówiła, że całowanie ojojków zawsze pomaga jak byłam mała. Nie rób z mojej mamy kłamcy, to ojciec jest adwokatem XDDDD
@scarecat polubił twój komentarz
2 godz. temu
@the_only_true_liam polubił twoje zdjęcie
3 minuty temu
Tobin Martin napisał:OMG, JAK PIĘKNIE! JESTEM W STANIE UWIERZYĆ, ŻE JESTEŚ PRAWDZIWYM ANIOŁEM <33
@rocketjavelin polubił twój komentarz
5 minut temu
W takim razie mogę być twoim aniołem stróżem! <3
rocketjavelin
South Riverdale City
Liczba polubień: 1,892
rocketjavelin Do you ever wonder how will you look like as an adult? Thanks to @e.makeup.art I could step into my future-self shoes for a few hours! By the way guys, apparently I got into an exchange program in my school, so for the next month, my activity may be kinda low - or Norway-related. Sorry in advance, no cosplay and photoshoots during this time!
#adult #makeup #coffee #photoshoot #cosplay
rocketjavelin Do you ever wonder how will you look like as an adult? Thanks to @e.makeup.art I could step into my future-self shoes for a few hours! By the way guys, apparently I got into an exchange program in my school, so for the next month, my activity may be kinda low - or Norway-related. Sorry in advance, no cosplay and photoshoots during this time!
#adult #makeup #coffee #photoshoot #cosplay
13 godzin temu
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: