▲▼
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
First topic message reminder :
rocketjavelin
West Riverdale City
Liczba polubień: 67
rocketjavelin New look? On point. Guess who's ready to party. #newstyle #partytime #fuckingcool
rocketjavelin New look? On point. Guess who's ready to party. #newstyle #partytime #fuckingcool
2 godziny temu
@j.velzen polubiła twoje zdjęcie
4 minuty temu
Miałyśmy wyjść, a ty sobie wyjeżdżasz? qnq Będziesz mnie zdradzać z Norwegami? QnQ
Przywieź mi coś :33
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
3 minuty temu
Wyglądasz przepięknie! Czy to dowód, że kobiety z wiekiem jedynie pięknieją? Jestem ZACHWYCONY <3
Baw się dobrze w Norwegii i daj znać, co pysznego jadłaś! <3
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
...dosłownie ciągle zapominam, że jesteś jeszcze w liceum, Ty sneaky buło. Baw się dobrze w Europie, stawiam sushi jak wrócisz, poukładamy sobie nowe obrazki :--DDDD
Jasemin van Velzen napisał:Miałyśmy wyjść, a ty sobie wyjeżdżasz? qnq Będziesz mnie zdradzać z Norwegami? QnQ
@rocketjavelin polubiła twój komentarz
35 sekund temu
Pójdziemy jak wrócę. Poza tym zawsze możesz mnie odwiedzić jak będzie ci się wybitnie nudzić. <:
Tobin Martin napisał:Wyglądasz przepięknie! Czy to dowód, że kobiety z wiekiem jedynie pięknieją? Jestem ZACHWYCONY <3Baw się dobrze w Norwegii i daj znać, co pysznego jadłaś! <3
20 sekund temu
Haha z tego co słyszałam z mężczyznami działa to jeszcze lepiej, choć mam nadzieję że sprawdzi się i w moim przypadku! Zamówienie na zdjęcia jedzenia zaakceptowane. Niech no tylko coś dorwę.
Sheridan Kenneth Paige napisał:...dosłownie ciągle zapominam, że jesteś jeszcze w liceum, Ty sneaky buło. Baw się dobrze w Europie, stawiam sushi jak wrócisz, poukładamy sobie nowe obrazki :--DDDD
5 sekund temu
Taki już ze mnie jest mały oszukista. Jeśli sushi nie będzie tym razem z ziemi to I'm in! A jeśli będzie... to i tak przyjdę, w końcu musimy przywołać naszego Boga. XD
Dobrze wiesz, że jestem do tego zdolna, więc nie kuś :cc
@zjedzmniealeniecalego polubił twój komentarz
3 sekundy temu
@rocketjavelin Oooo, to byłoby super. Chcę już być piękny, daaaamn < / 3 A na zdjęcia czekam z niecierpliwością! <3
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
5 minut temu
@zjedzmniealeniecalego polubił twój komentarz
3 sekundy temu
@rocketjavelin OD KIEDY COŚ TAKIEGO ISTNIEJE?? I DLACZEGO MI TO UMKNĘŁO?! XDD
rocketjavelin
Oslo, Norway
Liczba polubień: 2,153
rocketjavelin Timeto party for sightseeing. I have no strength for longer descriptions, sorry.
#boxer #fit #exchange_student #canadian #norway
rocketjavelin Time
#boxer #fit #exchange_student #canadian #norway
4 godziny temu
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Bruh, taka ładna figura powinna być nielegalna :/
Nie zauważyłam, żeby twoja była w jakimkolwiek stopniu gorsza, hmm.
W takim razie idziemy do jednej celi. :sailor:
rocketjavelin
Oslo, Norway
Liczba polubień: 653
rocketjavelin Apparently I'll stay in Norway a little bit longer than planned. Let me just say, I'm absolutely in love with this country. Especially one small aspect, though it's a little bit too early to spoil anything. <;
#exchange_student #canadian #norway
rocketjavelin Apparently I'll stay in Norway a little bit longer than planned. Let me just say, I'm absolutely in love with this country. Especially one small aspect, though it's a little bit too early to spoil anything. <;
#exchange_student #canadian #norway
15 minut temu
@j.velzen polubiła twoje zdjęcie
4 minuty temu
A ja nadal tęsknię! :c Kup mleko w drodze powrotnej!
Ze wszystkich rzeczy, skąd pomysł akurat na mleko? XD
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: