▲▼
First topic message reminder :
Plague_Doctor
Clinic of Internal Medicine, Riverdale City
Liczba polubień: 468
Plague_Doctor Sytuacja awaryjna - strzeliła membrana, nic nie słyszę, wymiana nie dała poprawy. Dostałam zastępczy stetoskop, jest RÓŻOWY i zadaję sobie pytanie: Czy warto cokolwiek mówić...? #medicine #medstudent #stethoscope #hospital #thehellpink #wheresmylittmann
Plague_Doctor Sytuacja awaryjna - strzeliła membrana, nic nie słyszę, wymiana nie dała poprawy. Dostałam zastępczy stetoskop, jest RÓŻOWY i zadaję sobie pytanie: Czy warto cokolwiek mówić...? #medicine #medstudent #stethoscope #hospital #thehellpink #wheresmylittmann
2 godziny temu
Plague_Doctor
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 1,081
Plague_Doctor zgadujcie, kto przyleciał z Oxfordu specjalnie na 7 kwietnia. Najprawdopodobniej mój uśmiech zdradza wszystko. #medicine #medicinestudent #WHO #surprise #healthday #fatherdaughter #doctorslife
Plague_Doctor zgadujcie, kto przyleciał z Oxfordu specjalnie na 7 kwietnia. Najprawdopodobniej mój uśmiech zdradza wszystko. #medicine #medicinestudent #WHO #surprise #healthday #fatherdaughter #doctorslife
28 minut temu
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Awww, kocham dobry family reunion! <3 Pozdrów tatę! <33
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
45 minut temu
No masz, tego się nie spodziewałem. Czy to oznacza podwójną diagnozę?
@teatimefella to tylko kilka dni i oczywiście, że pozdrowię.
@i'm.limited.edition nie, ale możemy skoczyć na obiad.
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
10 sekund temu
TEMU PANU DAŁBYM SIĘ ZBADAĆ
Czy już wychodzę na creepa? XDDDD
Ale czy to nie za wcześnie na przedstawianie mnie ojcu?
@zjedzmniealeniecalego tak.
@i'm.limited.edition Ciebie? Nigdy.
Plague_Doctor
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 1,081
Plague_Doctor Kiedy jedna z pacjentek mojego taty, której rok temu pomogłam podczas wolontariatu przyniosła mi TAKI prezent, aż trudno się nie uśmiechnąć. Takie gesty są lepsze niżeli wymyślne prezenty. Talent przez duże T. #medicinestudent #WHO #surprise #healthday #gift #thankyou
Plague_Doctor Kiedy jedna z pacjentek mojego taty, której rok temu pomogłam podczas wolontariatu przyniosła mi TAKI prezent, aż trudno się nie uśmiechnąć. Takie gesty są lepsze niżeli wymyślne prezenty. Talent przez duże T. #medicinestudent #WHO #surprise #healthday #gift #thankyou
47 minut temu
@esther.the.cactus.physio polubiła twoje zdjęcie
2 minuty temu
Borze, to jest piękne. Zazdroszczę jej talentu!
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Jezu, miłość absolutnie <33
@esther.the.cactus.physio nie dziwię się.
@teatimefella prawda? Jak zdjęcie.
@kyannan polubił twoje zdjęcie
5 minut temu
Nie wiem dlaczego natrafiłem na to cudo dopiero teraz, ale na twoim miejscu zdecydowanie powiesiłbym je w jakimś honorowym miejscu.
Pozwolenia na tym forum: