▲▼
Plague_Doctor
Clinic of Internal Medicine, Riverdale City
Liczba polubień: 468
Plague_Doctor Sytuacja awaryjna - strzeliła membrana, nic nie słyszę, wymiana nie dała poprawy. Dostałam zastępczy stetoskop, jest RÓŻOWY i zadaję sobie pytanie: Czy warto cokolwiek mówić...? #medicine #medstudent #stethoscope #hospital #thehellpink #wheresmylittmann
Plague_Doctor Sytuacja awaryjna - strzeliła membrana, nic nie słyszę, wymiana nie dała poprawy. Dostałam zastępczy stetoskop, jest RÓŻOWY i zadaję sobie pytanie: Czy warto cokolwiek mówić...? #medicine #medstudent #stethoscope #hospital #thehellpink #wheresmylittmann
2 godziny temu
Pamiętaj, że zawsze mógł trafić się gorszy odcień.
Tak sądzę.
Tak sądzę.
Mógł jeszcze być w motylki albo jednorożce. Na szczęście to nie pediatria.
Plague_Doctor
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 956
Plague_Doctor Kolejny dzień i kolejna mina pt. Naprawdę przyjeżdża Pani na Oddział Ratunkowy, bo Pani syn ma katar od 2 tygodni? #medstudent #makeup #ilovemyjob
Plague_Doctor Kolejny dzień i kolejna mina pt. Naprawdę przyjeżdża Pani na Oddział Ratunkowy, bo Pani syn ma katar od 2 tygodni? #medstudent #makeup #ilovemyjob
1 godzina temu
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
5 minut temu
Myślę, że ten dzieciak ma po prostu zadatki na zostanie prawdziwym mężczyzną. Nie dość, że uważa, że katar jest zabójczy, to jeszcze w tak młodym wieku zdaje sobie sprawę z tego, gdzie znajdzie najlepsze widoki. Założę się, że włożył mnóstwo wysiłki w przekonanie swojej mamy, że właśnie umiera. ¯\_(ツ)_/¯
@i'm.limited.edition och, mama była przekonana, że on umiera, nie musiał jej przekonywać. Nie musieliśmy jednak czekać 3 dni na zmartwychwstanie - wystarczyło pokazać mu strzykawkę. Nie wiem, czy jeszcze mnie odwiedzi...
@kyannan polubił twoje zdjęcie
5 minut temu
Zacznijmy od podstaw. Czemu ty jesteś taka piękna? A co do reszty - katar to w końcu bardzo poważna sprawa. Najpierw oddział ratunkowy, potem chemioterapia.
@kyannan musisz spytać mojego ojca, on na pewno zna odpowiedź! Przypomnij mi, kiedy będziesz się źle czuł. Zadzwonię do profesora, żeby mieszankę szykował.
Plague_Doctor
Clinic of dermatology, Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 1,065
Plague_Doctor Piątek, weekend za rogiem, a nie dość, że musiałaś zmienić buty na płaskie to nadal tkwisz w departamencie dermatologii, czekając na swoją kolej do zaliczenia praktycznego. #medstudent #dermatology #ilovemyjob
Plague_Doctor Piątek, weekend za rogiem, a nie dość, że musiałaś zmienić buty na płaskie to nadal tkwisz w departamencie dermatologii, czekając na swoją kolej do zaliczenia praktycznego. #medstudent #dermatology #ilovemyjob
1 godzina temu
@chaunceyxatwater polubił twoje zdjęcie
5 minut temu
Powodzenia na zaliczeniu! I omg, rzeczywiście, nie wyobrażam sobie stania na jakichś obcasach w oczekiwaniu na egzamin przez ileś godzin. Mam wrażenie, że to buty stworzone tylko do tortur :wilted_flower:
@chaunceyxatwater zdane, dziękuję! Osobiście obcasy uwielbiam, ale Pani doktor ma dość... sceptyczne podejście do lekarzy na szpilkach. Niestety.
@plague_doctor Serio? Jakby to ładne nogi miałyby być wyznacznikiem złego lekarza :disappointed:
Plague_Doctor
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 1,867
Plague_Doctor Takich gości mogę przyjmować do siebie! Diamond to najlepsza towarzyszka spacerów po górach. Te kilka dni można nazwać w 100% udanymi. #dog #alaskankleekai #diamond #animalslover #adorable
Plague_Doctor Takich gości mogę przyjmować do siebie! Diamond to najlepsza towarzyszka spacerów po górach. Te kilka dni można nazwać w 100% udanymi. #dog #alaskankleekai #diamond #animalslover #adorable
2 godzina temu
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
12 minut temu
Widzę, że nie tylko ty jesteś zadowolona ze spaceru. Nie wiem czy to normalne, ale pies też wygląda, jakby się uśmiechał. Σ(▼□▼メ)
@i'm.limited.edition ten pies zawsze ma taki wyraz pyszczka. Jeżeli chcesz się przekonać to musisz ją na żywo spotkać.
Pozwolenia na tym forum: