▲▼
First topic message reminder :
Plague_Doctor
Clinic of Internal Medicine, Riverdale City
Liczba polubień: 468
Plague_Doctor Sytuacja awaryjna - strzeliła membrana, nic nie słyszę, wymiana nie dała poprawy. Dostałam zastępczy stetoskop, jest RÓŻOWY i zadaję sobie pytanie: Czy warto cokolwiek mówić...? #medicine #medstudent #stethoscope #hospital #thehellpink #wheresmylittmann
Plague_Doctor Sytuacja awaryjna - strzeliła membrana, nic nie słyszę, wymiana nie dała poprawy. Dostałam zastępczy stetoskop, jest RÓŻOWY i zadaję sobie pytanie: Czy warto cokolwiek mówić...? #medicine #medstudent #stethoscope #hospital #thehellpink #wheresmylittmann
2 godziny temu
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
34 minuty temu
Myślę, że twoje włosy wnoszą wystarczająco dużo zimy do tego zdjęcia. Ale daaamn, nawet ja poszedłbym z tobą na grzyby. ┃(・ω┃ Chociaż to dla biedaków. (¬_¬)
@i'm.limited.edition możemy iść na trufle. Tam biedaków nie spotkasz.
@j.velzen polubiła twoje zdjęcie
4 minuty temu
HYYYYYY JAKA PANI JEST ŚLICZNA <33333333 Poproszę namiary na fryzjera! :bimkie:
@j.velzen @spencer_henry, wołają Cię.
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
10 sekund temu
...kobiety jednak są przepiękne <333
@zjedzmniealeniecalego wątpiłeś w to kiedykolwiek?
@Plague_Doctor powinnaś zobaczyć moją nauczycielkę od matematyki. Śmiało może straszyć dzieciaki w Halloween aparycją jak i charakterem ://///
Plague_Doctor
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 621
Plague_Doctor Dzisiaj bez glam, tylko gore. Nie zawsze jesteśmy w stanie przewidzieć następny dzień - tak oto wylądowałam na 24 godzinnym dyżurze jako wolontariusz, chociaż miał się on skończyć wczoraj o 18:00. Niestety, choroba położyła część personelu, więc trzeba naciągnąć zastępcze ubrania, wypić kolejną kawę i pracować. #medicine #doctorslife #medicinestudent #24shift
Plague_Doctor Dzisiaj bez glam, tylko gore. Nie zawsze jesteśmy w stanie przewidzieć następny dzień - tak oto wylądowałam na 24 godzinnym dyżurze jako wolontariusz, chociaż miał się on skończyć wczoraj o 18:00. Niestety, choroba położyła część personelu, więc trzeba naciągnąć zastępcze ubrania, wypić kolejną kawę i pracować. #medicine #doctorslife #medicinestudent #24shift
15 minut temu
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
2 minuty temu
Brzmi okropnie... Trzymaj się! :((
@zjedzmniealeniecalego takie życie, kwestia przyzwyczajenia.
@esther.the.cactus.physio polubiła twoje zdjęcie
2 minuty temu
Podziwiam, oby w przyszłości ten wolontariat był jednak dobrze płatną pracą <3
@esther.the.cactus.physio o to się nie martwię.
@kyannan polubił twoje zdjęcie
22 sekundy temu
Jak złapiesz chwilę oddechu, musimy się umówić na jakąś kolację. Zgarnę Alana, na pewno będzie zachwycony. A na razie gdybyś potrzebowała awaryjnej dostawy czegokolwiek, masz mój numer. Podeślę wsparcie haha
@kyannan dzięki za wsparcie! Na razie dajemy radę, ale trochę przetrzebiło szeregi kliniki. Co do kolacji - zawsze i wszędzie. Możesz liczyć na moją obecność.
Plague_Doctor
Riverdale City, Canada
Liczba polubień: 1,452
Plague_Doctor Obiecuję, że knuję coś (nie)dobrego. Jeżeli nie wiecie, co jest 7 kwietnia to lepiej sprawdźcie swoje kalendarze! Szykuje się coś wielkiego. #medicine #medicinestudent #WHO #surprise #healthday
Plague_Doctor Obiecuję, że knuję coś (nie)dobrego. Jeżeli nie wiecie, co jest 7 kwietnia to lepiej sprawdźcie swoje kalendarze! Szykuje się coś wielkiego. #medicine #medicinestudent #WHO #surprise #healthday
2 godziny temu
Pozwolenia na tym forum: