Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Nasze zwierzaki
Wto Paź 13, 2015 4:51 pm
First topic message reminder :

Brakowało mi tego tematu.

Parę razy już przewijały się wspomnienia o zwierzakach w CB, a jako że jestem ich cholernym pasjonatem to wszelkie zdjęcia waszych podopiecznych przytulę z radością. Wrzucę pewnie kiedyś swojego psa, ale to jak uda mi się go jakoś sensownie uchwycić aparatem co jest dość... trudne. Tak.

Potraktujcie ten temat na luzie, wrzucajcie zdjęcia, komentujcie sobie i tak dalej. Ale serio zdjęcia, zdjęcia. *wyciąga ręce* No dajcie mi te zwierzaki.

Plague Doctor
Plague Doctor
Fresh Blood Lost in the City
Re: Nasze zwierzaki
Nie Maj 22, 2016 9:57 pm
Anonymous
Gość
Gość
Pią Maj 27, 2016 10:01 pm
Lil. Mieszaniec smooth collie. Jechałem po nią 130 km w jedną stronę. Adoptowana ze schroniska. Bita przez mężczyzn, dlatego do dzisiaj obcych tej płci się boi. Przynajmniej przez parę pierwszych spotkań zapoznawczych.

klik

klik

klik

klik

Alicja, imię paszportowe. Wołana Młoda vel Młodzilla. Często Siwa czy Siwus. Klacz wykupiona od handlarza. Bita. Sprzedawała kopy na dzień dobry. Aktualnie koń do rany przyłóż. Dużo mnie nauczyła. Subtelna mieszanka oo/wlkp/trak/kuc/nn.

klik

klik

klik

klik

Eufona. Klacz oo. Z adopcji. Około 10 lat siedziała w "hodowli". Interwencyjne odebrała właścicielowi, bodajże z czterdziestoma innymi arabami. Obecnie ogarnięta na tyle, że jest bezpieczna w obejściu. Pod siodłem jeszcze nieco nerwowa.

klik

klik

klik

Mam jeszcze parkę szynszyli - czarna aksamitna i szara standard. Znakomite imiona - Puszor i Pyśka.
Liam
Liam
Sob Maj 28, 2016 12:00 am
Puszor. xDDD Cudowne imię. ♥ I te koniki awww piękne *o*

Ale i tak najbardziej... JEZUS MARIA, PLAGA, TEN KOT JEST FANTAKURWASTYCZNY GFSDVADZFSANJDGMJD BĘDĘ POTRZEBOWAŁ SPECJALISTY OD KOCICH PORWAŃ, DOBRZE ZAPŁACĘ. KTOŚ, COŚ?
Sheridan Kenneth Paige
Sheridan Kenneth Paige
The Writers Alter Universe
Sob Maj 28, 2016 9:23 am
Borze, Szet, czy to jest Gacior. Szet, chcę go znowu zobaczyć. Kocham go. Dlaczego ja go nigdy nie przytuliłam. D:

Marczi, Lileł jest piękna. Szurałabym jej łapą za uszami do znudzenia. I ma taką mordeczkę, rinfirjr. Panie o długich nogach też śliczne, choć tu bym się nie zbliżała. Zresztą, już Ci kiedyś mówiłam, że konie to tylko z daleka, bo mój nos nie ogarnia ich naturalnego zapaszku. Ale cudowne są, szczególnie Eufi, bo jakoś lubię takie umaszczenie. ♥
Anonymous
Gość
Gość
Sob Maj 28, 2016 6:10 pm
Puszor był wcześniej Kiarą, ale wziął i zmienił swoją płeć.
Taki cwaniak.

Eufona pozuje do sesji, czasem ją wypożyczam.
Oczywiście pod moim czujnym okiem.

To nie ja na zdjęciach.

klik

klik

klik

Lil.

klik

Brooklyn
Brooklyn
Pią Cze 24, 2016 1:57 pm
W takim razie i ja pochwalę się moimi słonkami

Mała Prysia
Większa Prysia
Prysia

Mała Lili
Większa Lili
Lili

Bela
Anonymous
Gość
Gość
Pią Cze 24, 2016 2:26 pm
Same panny w rodzinie jak widzę!
Brooklyn
Brooklyn
Pią Cze 24, 2016 2:59 pm
Bo (prawie) wszyscy panowie zginęli tragicznie :c
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Pią Cze 24, 2016 6:59 pm
O żesz... Brook, jak ja bym je wszystkie głaskał. W ogóle widzę u Lili nawyk chowania nosa w futrze/pod maskotką *parsk* przeurocze. I mała Prysia. Zresztą duża Prysia też, tak urocza. *wgapia się w zdjęcia*

A z Eufony to widzę kawał porządnej, profesjonalnej modelki-
Brooklyn
Brooklyn
Pią Cze 24, 2016 8:10 pm
Willy
Willy
Wto Sie 23, 2016 2:08 pm

Ostatnio zmieniony przez Willy dnia Czw Wrz 15, 2016 1:51 am, w całości zmieniany 1 raz
Ryu Kurogane
Ryu Kurogane
Pią Wrz 09, 2016 10:19 pm
A to i ja pochwalę się psiakami.
Siostrzyczki, których jeszcze nie nazwaliśmy :\ I tak mamy problem z rozróżnieniem

Tu jedna
A tu razem.
Winter Blythe
Winter Blythe
Sob Lut 04, 2017 3:15 pm
A to moja malutka, na którą czekałam calutkie trzynaście lat, awaw.
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lis 07, 2017 10:51 am
Takie dwa małe szczęścia wyhodowano u mnie w domku. Po lewej córeczka, po prawej mamusia. Tashi i Kira. U dziadków jest jeszcze synek Pik. A pozostała piątka (tak, ta mamusia urodziła siedem szczeniaków na raz) porozjeżdżała się po Polsce. |:
Chociaż aktualnie mam jedynie akwarium z rybkami.
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: