▲▼
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
First topic message reminder :
Brakowało mi tego tematu.
Parę razy już przewijały się wspomnienia o zwierzakach w CB, a jako że jestem ich cholernym pasjonatem to wszelkie zdjęcia waszych podopiecznych przytulę z radością. Wrzucę pewnie kiedyś swojego psa, ale to jak uda mi się go jakoś sensownie uchwycić aparatem co jest dość... trudne. Tak.
Potraktujcie ten temat na luzie, wrzucajcie zdjęcia, komentujcie sobie i tak dalej. Ale serio zdjęcia, zdjęcia. *wyciąga ręce* No dajcie mi te zwierzaki.
Brakowało mi tego tematu.
Parę razy już przewijały się wspomnienia o zwierzakach w CB, a jako że jestem ich cholernym pasjonatem to wszelkie zdjęcia waszych podopiecznych przytulę z radością. Wrzucę pewnie kiedyś swojego psa, ale to jak uda mi się go jakoś sensownie uchwycić aparatem co jest dość... trudne. Tak.
Potraktujcie ten temat na luzie, wrzucajcie zdjęcia, komentujcie sobie i tak dalej. Ale serio zdjęcia, zdjęcia. *wyciąga ręce* No dajcie mi te zwierzaki.
Lil. Mieszaniec smooth collie. Jechałem po nią 130 km w jedną stronę. Adoptowana ze schroniska. Bita przez mężczyzn, dlatego do dzisiaj obcych tej płci się boi. Przynajmniej przez parę pierwszych spotkań zapoznawczych.
klik
klik
klik
klik
Alicja, imię paszportowe. Wołana Młoda vel Młodzilla. Często Siwa czy Siwus. Klacz wykupiona od handlarza. Bita. Sprzedawała kopy na dzień dobry. Aktualnie koń do rany przyłóż. Dużo mnie nauczyła. Subtelna mieszanka oo/wlkp/trak/kuc/nn.
klik
klik
klik
klik
Eufona. Klacz oo. Z adopcji. Około 10 lat siedziała w "hodowli". Interwencyjne odebrała właścicielowi, bodajże z czterdziestoma innymi arabami. Obecnie ogarnięta na tyle, że jest bezpieczna w obejściu. Pod siodłem jeszcze nieco nerwowa.
klik
klik
klik
Mam jeszcze parkę szynszyli - czarna aksamitna i szara standard. Znakomite imiona - Puszor i Pyśka.
klik
klik
klik
klik
Alicja, imię paszportowe. Wołana Młoda vel Młodzilla. Często Siwa czy Siwus. Klacz wykupiona od handlarza. Bita. Sprzedawała kopy na dzień dobry. Aktualnie koń do rany przyłóż. Dużo mnie nauczyła. Subtelna mieszanka oo/wlkp/trak/kuc/nn.
klik
klik
klik
klik
Eufona. Klacz oo. Z adopcji. Około 10 lat siedziała w "hodowli". Interwencyjne odebrała właścicielowi, bodajże z czterdziestoma innymi arabami. Obecnie ogarnięta na tyle, że jest bezpieczna w obejściu. Pod siodłem jeszcze nieco nerwowa.
klik
klik
klik
Mam jeszcze parkę szynszyli - czarna aksamitna i szara standard. Znakomite imiona - Puszor i Pyśka.
Puszor. xDDD Cudowne imię. ♥ I te koniki awww piękne *o*
Ale i tak najbardziej... JEZUS MARIA, PLAGA, TEN KOT JEST FANTAKURWASTYCZNY GFSDVADZFSANJDGMJD BĘDĘ POTRZEBOWAŁ SPECJALISTY OD KOCICH PORWAŃ, DOBRZE ZAPŁACĘ. KTOŚ, COŚ?
Ale i tak najbardziej... JEZUS MARIA, PLAGA, TEN KOT JEST FANTAKURWASTYCZNY GFSDVADZFSANJDGMJD BĘDĘ POTRZEBOWAŁ SPECJALISTY OD KOCICH PORWAŃ, DOBRZE ZAPŁACĘ. KTOŚ, COŚ?
Borze, Szet, czy to jest Gacior. Szet, chcę go znowu zobaczyć. Kocham go. Dlaczego ja go nigdy nie przytuliłam. D:
Marczi, Lileł jest piękna. Szurałabym jej łapą za uszami do znudzenia. I ma taką mordeczkę, rinfirjr. Panie o długich nogach też śliczne, choć tu bym się nie zbliżała. Zresztą, już Ci kiedyś mówiłam, że konie to tylko z daleka, bo mój nos nie ogarnia ich naturalnego zapaszku. Ale cudowne są, szczególnie Eufi, bo jakoś lubię takie umaszczenie. ♥
Marczi, Lileł jest piękna. Szurałabym jej łapą za uszami do znudzenia. I ma taką mordeczkę, rinfirjr. Panie o długich nogach też śliczne, choć tu bym się nie zbliżała. Zresztą, już Ci kiedyś mówiłam, że konie to tylko z daleka, bo mój nos nie ogarnia ich naturalnego zapaszku. Ale cudowne są, szczególnie Eufi, bo jakoś lubię takie umaszczenie. ♥
W takim razie i ja pochwalę się moimi słonkami
Mała Prysia
Większa Prysia
Prysia
Mała Lili
Większa Lili
Lili
Bela
Mała Prysia
Większa Prysia
Prysia
Mała Lili
Większa Lili
Lili
Bela
Bo (prawie) wszyscy panowie zginęli tragicznie :c
O żesz... Brook, jak ja bym je wszystkie głaskał. W ogóle widzę u Lili nawyk chowania nosa w futrze/pod maskotką *parsk* przeurocze. I mała Prysia. Zresztą duża Prysia też, tak urocza. *wgapia się w zdjęcia*
A z Eufony to widzę kawał porządnej, profesjonalnej modelki-
A z Eufony to widzę kawał porządnej, profesjonalnej modelki-
W sumie mogę przedstawić też moich panów.
Bary II
Bary II po raz drugi
Bary III
Bary IV Puszek
Boczuś
Cywil
Kubuś
Misiek
Reksio per Duduś
Duduś i Pusia
Mięsuś, Shashlyk i Schabik
Tango (siostry)
Kala (siostry)
+
Prysia
Ferdek
Bruno
Bary II
Bary II po raz drugi
Bary III
Bary IV Puszek
Boczuś
Cywil
Kubuś
Misiek
Reksio per Duduś
Duduś i Pusia
Mięsuś, Shashlyk i Schabik
Tango (siostry)
Kala (siostry)
+
Prysia
Ferdek
Bruno
Przedstawiam wam Tarę, która:
- jest bardzo pobożnym kotem, więc sypia na Biblii
- marzy o zostaniu gimnastyczką
- jest specem od spania w niebyt wygodnych pozycjach
- w rodzinie najprawdopodobniej miała dzikiego kota
- traktuje ludzi jak poduszki
- jest największym słodziakiem świata
♥♥♥
- jest bardzo pobożnym kotem, więc sypia na Biblii
- marzy o zostaniu gimnastyczką
- jest specem od spania w niebyt wygodnych pozycjach
- w rodzinie najprawdopodobniej miała dzikiego kota
- traktuje ludzi jak poduszki
- jest największym słodziakiem świata
♥♥♥
EDIT: TARA OKAZAŁA SIĘ BYĆ ANGUSEM
O___________________o
O________________o
O___________o
O___________________o
O________________o
O___________o
A to i ja pochwalę się psiakami.
Siostrzyczki, których jeszcze nie nazwaliśmy :\ I tak mamy problem z rozróżnieniem
Tu jedna
A tu razem.
Siostrzyczki, których jeszcze nie nazwaliśmy :\ I tak mamy problem z rozróżnieniem
Tu jedna
A tu razem.
A to moja malutka, na którą czekałam calutkie trzynaście lat, awaw.
Takie dwa małe szczęścia wyhodowano u mnie w domku. Po lewej córeczka, po prawej mamusia. Tashi i Kira. U dziadków jest jeszcze synek Pik. A pozostała piątka (tak, ta mamusia urodziła siedem szczeniaków na raz) porozjeżdżała się po Polsce. |:
Chociaż aktualnie mam jedynie akwarium z rybkami. 4
Chociaż aktualnie mam jedynie akwarium z rybkami. 4
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: