Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Nasze zwierzaki
Wto Paź 13, 2015 4:51 pm
Brakowało mi tego tematu.

Parę razy już przewijały się wspomnienia o zwierzakach w CB, a jako że jestem ich cholernym pasjonatem to wszelkie zdjęcia waszych podopiecznych przytulę z radością. Wrzucę pewnie kiedyś swojego psa, ale to jak uda mi się go jakoś sensownie uchwycić aparatem co jest dość... trudne. Tak.

Potraktujcie ten temat na luzie, wrzucajcie zdjęcia, komentujcie sobie i tak dalej. Ale serio zdjęcia, zdjęcia. *wyciąga ręce* No dajcie mi te zwierzaki.
Anonymous
Gość
Gość
Re: Nasze zwierzaki
Wto Paź 13, 2015 6:30 pm
Mercury Black
Mercury Black
Wto Paź 13, 2015 6:37 pm
Dobra, ogólnie nie mogę się zdecydować czy wygrywa pies, który nazywa się Cullen czy kot w kartonie. Postawię chyba na psa, bo jednak trochę rasistowski dog lover, ale... ten kot. Wpakowałbym się do tego kartonu razem z nim. I pewnie oberwał po twarzy pazurami, bo no, ale nieważne. Byłoby warto.

I ten czarny też jest świetny. I czekam jednak kiedyś na niefotogenicznego psa. Też jestem niefotogeniczny i pokazywanie moich zdjęć szkodzi zdrowiu, ale jednak jakieś tam mam, więc wiesz. *wyciąga rękę* Pójdę z tobą nawet do piwnicy, żeby go zobaczyć.
Alan Hayden Paige
Alan Hayden Paige
Fresh Blood Lost in the City
Wto Paź 13, 2015 6:40 pm
Nasze zwierzaki ZnOzj4F
Postrach wsi, Pimpek. Skoro już ruszamy z tematem.
Anonymous
Gość
Gość
Wto Paź 13, 2015 6:48 pm
Ja mam dwa koty! Jak widać po zdjęciach, są niezwykle wdzięczne itp., itd. Tak, oba są czarne, ale po tych co najmniej sześciu latach życia w jednym domu rozróżniam je po dźwięku ich kroków (pazurki o ziemię) i ogółem po wyglądzie.
Kot nr 1.
Kot nr 1 (2).
Kot nr 2.
Wiem, że Kot nr 2 ma tylko jedno zdjęcie, ale (jak widać) jest niezwykle fotogeniczny i obawiam się, że inne zdjęcia mogłyby przyczynić się do ślepoty (od blasku wspaniałości, oczywiście).
Kocham zarówno psy, jak i koty, ale wolę te drugie. To chyba kwestia lenistwa. I tego, że koty są bardziej jak ciecz i łatwiej się je przytula, a psy są twarde i nie da się ich sensownie podnieść.
Anonymous
Gość
Gość
Wto Paź 13, 2015 7:30 pm
Kasnakjfajnasf. Mój drugi ulubiony temat, bo zwierzęta>wszystko.
Kocham wszystkie czarne koty. Moim marzeniem jest mieć własnego. Podrapcie je ode mnie, miauknijcie czy coś.
I kocham Pimpka. Chcę dotknąć jego uszu. Na tym zdjęciu wydaje mi się taki dumny. I ten taki niewinny uśmieszek" "Robisz mi zdjęcie? Oj, no co ty, ja taki nieuczesany."
Nie mam zwierzaka, więc nie wrzucę zdjęcia. Wielka szkoda. Ale sfotografuję pupilki znajomych, bo ładne są, także no.
Alan Hayden Paige
Alan Hayden Paige
Fresh Blood Lost in the City
Wto Paź 13, 2015 7:36 pm
Pimpek z chęcią da dotknąć swoich uszu. Właściwie to uwielbia być drapany za nimi, tak. I zrobienie mu tego zdjęcia było cholernym wyczynem, bo ucieka przed aparatami, ale miałem kamień w ręce, więc skupił się na nim. Hueh.
Anonymous
Gość
Gość
Wto Paź 13, 2015 8:05 pm
Jakość tostera, ale to po prostu zbyt piękne. Pan i władca na swoim ukochanym fotelu. Lubi spać i lubi jeść, jest wesołym grubaskiem. Kocham go, nawet jeśli o 6 rano potrafi wleźć na moje łóżko i zacząć narzekać, skrzecząc przy tym jak sroka (miałczenie nigdy nie było jego mocną stroną).
Anonymous
Gość
Gość
Wto Paź 13, 2015 9:45 pm
Wolfie, Twój kot to czyste piękno i majestat. Pałam do niego prawdziwą miłością. I podziwem, że takie miękkie futerko (przynajmniej wygląda na bardzo puszyste). Jak ludzie to robią, że ich zwierzaki mają taką śliczną sierść? ;-;
Pavel 'Smuggler' Travitza
The Jackal Canis Lupaster
Wto Paź 13, 2015 10:59 pm
Dobra, czas na mojego radzieckiego pieseła

Tutaj sobie śmiesznie spał z wystawionym jęzorem i musiałem mu zrobić zdjęcie
Tutaj pieseł w pełnej okazałości
A tu moja siostra postanowiła się nad biedakiem poznęcać i ubrała mu dziecięce body

Co warto o nim wiedzieć:
- Jest postrachem kapci
- Darzy moją nogę silnym uczuciem, niestety nieodwzajemnionym
- Mentalnie jest biały, bo nie potrafi skakać
- Ma śmiesznie krótkie łapki i przez to śmiesznie chodzi
- Chce się bawić w krowami
- Jest dobry na ćmy, bo na niej poluje, a potem zjada, wcześniej je torturując brutalnie
Mercury Black
Mercury Black
Sro Paź 14, 2015 6:05 pm
Pimpek to najlepszy pies we wsi. I tak, taki nieuczesany. Dimny i dostojny, a potem biegnie za rzuconym kamieniem. Ja jeszcze się z nim zaprzyjaźnię. Latem.

Hun, aww. Czarne koty tak bardzo. W sumie zawsze myślałem, że mało osób kupuje takie czarne czarności, a tu już mamy trzech właścicieli na forum.

Ruri, fotografuj koniecznie. Wszystkie tu wrzucaj, będę na nie czekać.

Wolfie, twój kot... okej, tego to bym nosił drapał i w ogóle nie wiem. Koci, puszysty arystokrata, podaj pan śmietankę i podrap po brzuchu. Tak bardzo. Jeszcze to skrzeczenie jak sroka.

I Koss....... jak to jest że znamy się tyle lat, a ja pierwszy raz widzę twojego psa, co. Chyba, że zapomniałem jak wygląda, ale raczej bym nie zapomniał. Tak mi się wydaje. I życzę mu szczerze z dobroci serca, by noga kiedyś odwzajemniła jego uczucia. #unrequitedloveisnotfun Nie muszę chyba mówić, że cały jego opis mnie rozwalił *parsk*
The Jackal Canis Lupaster
Sro Paź 14, 2015 9:10 pm
Jestem prawie pewny, że kiedyś Ci wysyłałem jego zdjęcia
Anonymous
Gość
Gość
Czw Paź 15, 2015 3:30 pm
Merc, koty są w stu procentach zaadoptowane. c: (wcale nie dlatego że ojciec chciał się parać tarotem) Natomiast minus czarnych kotów jest taki, że jak się gdzieś wyjedzie i się jest nieogarniętym to się głaszcze czarne ciuchy które leżą na krzesłach, tak odruchowo.
Anonymous
Gość
Gość
Czw Paź 15, 2015 4:10 pm
Minusem czarnych kotów jest to, że jak jest ciemno, a ty idziesz do pokoju i nie zapalasz światła, aby się położyć to albo na nich siądziesz, albo rzucisz na nie rzeczy. Potwierdzone info, ja tak robiłem będąc u cioci na wsi. Ale mnie lubiły i nawet na mnie spały! x:
Anonymous
Gość
Gość
Sob Paź 17, 2015 8:54 pm
A tuta mój spragniony miłości piesek, a dokładniej to suka. Tak naprawdę to się męczyłem pół godziny z tym zdjęciem... Ech, tak. Piesek łeb w drugą stronę na widok telefonu.
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: